Saldžiarūgštė vištiena su morkom ir puria bulvių koše
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
500 gramų | vištiena (geriausia filė) |
1 vienetas | citrinos |
2 valgomieji šaukštai | medus |
600 gramų | bulvių |
200 gramų | grietinėlės, 35% |
1 valgomasis šaukštas | morkos (didelė) |
1 vienetas | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Vištieną išverdame, jei reikia nuimame kaulą. Susmulkiname. Patroškiname medaus ir citrinos sulčių padaže apie 10 min. kartu su sutarkuota ir pakepinta morka.
2.
Išverdame bulves, sutriname su grietinėle, pagardinam prieskoniais.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištiena su cukinija ir pomidorais
- Keptos antienos blauzdelių tulpės
- Vištiena pietums
- Vištų kepenėlės su ananasais
- Kepta žąsiena su slyvų padažu
- „Šypsena“
- Vištienos užkepėlė
- Vištiena su daržovėmis ir alyvuogėmis
- Vištienos kotletai su sūriu
- Aluje troškinta višta
- Įdaryta velykinė antis
- Kijevo kotletai
- Skanūs kumpeliai su medaus aromatu
- Vištienos užkepėlė
- Vištienos kepsniukai
- Šašlykas ant iešmo šventiškai
- Aštrios vištų kepenėlės
- Šventiniai drebučiai
- Pikantiškas troškinys
- Kepta anties krūtinėlė, pateikiama su burokų griežinėliais, slyvomis, spanguolių padažu
Saldžiarūgštė vištiena su morkom ir puria bulvių koše
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Vištiena, geriausia filė,
500 gramų -
Citrinos,
1 vienetas -
Medus,
2 valgomieji šaukštai -
Bulvės,
600 gramų -
Grietinėlė, 35%,
200 gramų -
Morkos, didelė,
1 valgomasis šaukštas -
Druska,
1 vienetas - Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną išverdame, jei reikia nuimame kaulą. Susmulkiname. Patroškiname medaus ir citrinos sulčių padaže apie 10 min. kartu su sutarkuota ir pakepinta morka.
Išverdame bulves, sutriname su grietinėle, pagardinam prieskoniais.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...