
Saldžiarūgštė vištiena su morkom ir puria bulvių koše
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
500 gramų | vištiena (geriausia filė) |
1 vienetas | citrinos |
2 valgomieji šaukštai | medus |
600 gramų | bulvių |
200 gramų | grietinėlės, 35% |
1 valgomasis šaukštas | morkos (didelė) |
1 vienetas | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Vištieną išverdame, jei reikia nuimame kaulą. Susmulkiname. Patroškiname medaus ir citrinos sulčių padaže apie 10 min. kartu su sutarkuota ir pakepinta morka.
2.
Išverdame bulves, sutriname su grietinėle, pagardinam prieskoniais.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištiena saldžiarūgščiame padaže
-
Kriaušėmis įdarytos vištos blauzdelės
-
Kepta antienos file
-
Kepta antis su apelsinais
-
Keptos antienos blauzdelių tulpės
-
Aluje troškinta višta
-
Svarainiais įdaryta antis
-
Glazūruoti viščiukų ketvirčiai
-
Troškinta antis su svogūnais
-
Greitieji vištienos kepsniukai
-
Vištiena su grietinelės padažu
-
Vištos sparneliai sojos ir medaus marinate
-
Vištiena su sojų daigais
-
Vištienos troškinys
-
Antis Velykų stalui
-
Vištienos file džiūvėvėsliuose
-
Putpelės obuolių sultyse
-
Vištienos šašlykas
-
Višta vyne
-
Įdarytos bandelės
Saldžiarūgštė vištiena su morkom ir puria bulvių koše
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Vištiena, geriausia filė,
500 gramų -
Citrinos,
1 vienetas -
Medus,
2 valgomieji šaukštai -
Bulvės,
600 gramų -
Grietinėlė, 35%,
200 gramų -
Morkos, didelė,
1 valgomasis šaukštas -
Druska,
1 vienetas - Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną išverdame, jei reikia nuimame kaulą. Susmulkiname. Patroškiname medaus ir citrinos sulčių padaže apie 10 min. kartu su sutarkuota ir pakepinta morka.
Išverdame bulves, sutriname su grietinėle, pagardinam prieskoniais.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...