Vištienos file supjaustyti gabaliukais, pabarstyti druska ir pipirais. Tada vištienos gabaliukus sumaišyti su paprikų kubeliais, konservuotais kukurūzais, kiaušiniais, majonezu ir krakmolu. Išmaišyti. Į įkaitintą keptuvę su aliejumi šaukštu dėti ir kepti kepsnelius.
Skanaus.

Vištienos kepsniukai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | vištiena |
4 valgomieji šaukštai | kukurūzai |
0.5 vieneto | paprika |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
3 valgomieji šaukštai | krakmolas |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Neįprasti kotletukai
-
Vištienos kepsniukai
-
Viščiukas citrininis
-
Svarainiais įdaryta antis
-
Vištiena su kopūstais
-
Laukinis ryžių plovas
-
Pica su vištiena "Ką turėjom tą sudėjom"
-
Vištienos kukuliai
-
Vištiena su cukinija ir pomidorais
-
Keptas fazanas su cinamonu
-
Vištiena citrininiame marinate su ryžiais (vienos keptuvės patiekalas)
-
Vestuvinė rusiška žąsis
-
Kepta vištienos krūtinėlė
-
Gardžioji vištiena
-
Vištienos užkepėlė
-
Vištienos suktinukai su aitriųjų paprikų CHIPOTLE ir pesto padažo įdaru
-
Vištiena su grybais
-
Pikantiškas troškinys
-
Vištiena kepta su daržovėmis
-
Vištų sparneliai su majonezu ir garstyčiomis
Vištienos kepsniukai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištiena,
1 vienetas -
Kukurūzai,
4 valgomieji šaukštai -
Paprika,
0.5 vieneto -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Krakmolas,
3 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Druska
- Pipirai
Gaminimo eiga:
Vištienos file supjaustyti gabaliukais, pabarstyti druska ir pipirais. Tada vištienos gabaliukus sumaišyti su paprikų kubeliais, konservuotais kukurūzais, kiaušiniais, majonezu ir krakmolu. Išmaišyti. Į įkaitintą keptuvę su aliejumi šaukštu dėti ir kepti kepsnelius.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Ingrida
2015-04-11 22:34
Nesupratau kur kiausinius naudot?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...