
Vištiena su aštriu padažu
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
800 gramų | vištiena (file) |
4 skiltelės | česnakas |
500 mililitrų | sultinys |
4 valgomieji šaukštai | pomidorai ((tyrė)) |
6 valgomieji šaukštai | saulėgrąžų aliejus |
1 valgomasis šaukštas | miltai |
4 vienetai | aitriosios paprikos |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Vištienos filę pabarstyti druska, pipirais ir iškepti.
2.
Padažui miltus kepkite kartu su pomidorų tyre, pridėkite pipirus, aitriąją papriką, česnakus ir sultinį.
3.
Padažą virkite, kol pradės tirštėti.
4.
Filė teikti kartu su padažu.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Maltiniai su kaparėliais
-
Vištienos kepsneliai su krabų lazdelėm
-
Vištienos kukulaičiai su pomidorų padažu
-
Lietiniai blynai su vištiena
-
Sparneliai su spanguolėmis
-
Vištienos apkepas su obuoliais
-
Vištienos filė kepsnys
-
Makaronai su vištiena, brokoliais ir saulėje džiovintais pomidorais
-
Vištienos filė šašlykai
-
Vištiena su briuselio kopūstais ir Bešamelio padažu
-
Anties krūtinėlės kepsniai su pievagrybiais, bulvių koše ir daržovėmis
-
Pasislėpęs paprikoje
-
Vištiena su sojų daigais
-
Kepsneliai su grybais
-
Neįprasti kotletukai
-
Aštri vištiena su alyvuogėmis ir rausvaisiais svogūnais
-
Morkų troškinys su vištiena
-
Marinuoti vištos sparneliai
-
Vištienos kepsneliai "Pusnyse"
-
Raugintais kopūstais kimšta žąsis
Vištiena su aštriu padažu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Vištiena, file,
800 gramų -
Česnakas,
4 skiltelės -
Sultinys,
500 mililitrų -
Pomidorai, (tyrė),
4 valgomieji šaukštai -
Saulėgrąžų aliejus,
6 valgomieji šaukštai -
Miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Aitrioji paprika,
4 vienetai - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos filę pabarstyti druska, pipirais ir iškepti.
Padažui miltus kepkite kartu su pomidorų tyre, pridėkite pipirus, aitriąją papriką, česnakus ir sultinį.
Padažą virkite, kol pradės tirštėti.
Filė teikti kartu su padažu.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...