
Vištiena su aštriu padažu
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
800 gramų | vištiena (file) |
4 skiltelės | česnakas |
500 mililitrų | sultinys |
4 valgomieji šaukštai | pomidorai ((tyrė)) |
6 valgomieji šaukštai | saulėgrąžų aliejus |
1 valgomasis šaukštas | miltai |
4 vienetai | aitriosios paprikos |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Vištienos filę pabarstyti druska, pipirais ir iškepti.
2.
Padažui miltus kepkite kartu su pomidorų tyre, pridėkite pipirus, aitriąją papriką, česnakus ir sultinį.
3.
Padažą virkite, kol pradės tirštėti.
4.
Filė teikti kartu su padažu.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kalakuto šlaunelės
-
Troškinta antis su daržovėmis
-
Vištienos kotletai su slyvomis
-
Vištiena su ananasais
-
Ispaniški ryžiai su vištiena ir kriauklytėmis (almehomis)
-
Vištiena ant druskos
-
Kepta žąsis su obuoliais
-
Vištiena su briuselio kopūstais ir Bešamelio padažu
-
Vištienos filė su imbieru
-
Vištienos suktinukai
-
Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
-
Vištienos sparneliai su medumi
-
Vištienos pilavas
-
Traški vištiena
-
Šventiniai drebučiai
-
Vištienos kotletukai su sūrio įdaru
-
Troškintos vištų šlaunelės su moliūgais
-
Kepta višta su grikiais
-
Vištiena su bulvių koše
-
Bajoriškai įdarytos putpelės
Vištiena su aštriu padažu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Vištiena, file,
800 gramų -
Česnakas,
4 skiltelės -
Sultinys,
500 mililitrų -
Pomidorai, (tyrė),
4 valgomieji šaukštai -
Saulėgrąžų aliejus,
6 valgomieji šaukštai -
Miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Aitrioji paprika,
4 vienetai - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos filę pabarstyti druska, pipirais ir iškepti.
Padažui miltus kepkite kartu su pomidorų tyre, pridėkite pipirus, aitriąją papriką, česnakus ir sultinį.
Padažą virkite, kol pradės tirštėti.
Filė teikti kartu su padažu.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...