Vištiena su aštriu padažu
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
| 800 gramų | vištiena (file) |
| 4 skiltelės | česnakas |
| 500 mililitrų | sultinys |
| 4 valgomieji šaukštai | pomidorai ((tyrė)) |
| 6 valgomieji šaukštai | saulėgrąžų aliejus |
| 1 valgomasis šaukštas | miltai |
| 4 vienetai | aitriosios paprikos |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Vištienos filę pabarstyti druska, pipirais ir iškepti.
2.
Padažui miltus kepkite kartu su pomidorų tyre, pridėkite pipirus, aitriąją papriką, česnakus ir sultinį.
3.
Padažą virkite, kol pradės tirštėti.
4.
Filė teikti kartu su padažu.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
„Saulytė“
-
Šventiniai drebučiai
-
Vištienos troškinys su bulvėmis
-
Vištienos kepsniai su citrininiu padažu
-
Vištienos apkepas
-
Vištienos kepsneliai
-
Vištienos sparneliai su kariu ir kmynais
-
Vištienos keksiukai
-
Farširuotos vištų šlaunelės
-
Vištienos krūtinėlė
-
Vištienos apkepas
-
Keptas kalakutas, įdarytas ryžiais
-
Vištienos pyragas
-
Vištos vyniotinis su džiovintomis slyvomis
-
Vištienos apkepas su cukinija
-
Vištiena jogurto marinate
-
Kepta vištiena su daržovėmis
-
Kepta anties krūtinėlė, pateikiama su burokų griežinėliais, slyvomis, spanguolių padažu
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Vištiena su abrikosais
Vištiena su aštriu padažu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Vištiena, file,
800 gramų -
Česnakas,
4 skiltelės -
Sultinys,
500 mililitrų -
Pomidorai, (tyrė),
4 valgomieji šaukštai -
Saulėgrąžų aliejus,
6 valgomieji šaukštai -
Miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Aitrioji paprika,
4 vienetai - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos filę pabarstyti druska, pipirais ir iškepti.
Padažui miltus kepkite kartu su pomidorų tyre, pridėkite pipirus, aitriąją papriką, česnakus ir sultinį.
Padažą virkite, kol pradės tirštėti.
Filė teikti kartu su padažu.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
