
Vištiena su aštriu padažu
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
800 gramų | vištiena (file) |
4 skiltelės | česnakas |
500 mililitrų | sultinys |
4 valgomieji šaukštai | pomidorai ((tyrė)) |
6 valgomieji šaukštai | saulėgrąžų aliejus |
1 valgomasis šaukštas | miltai |
4 vienetai | aitriosios paprikos |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Vištienos filę pabarstyti druska, pipirais ir iškepti.
2.
Padažui miltus kepkite kartu su pomidorų tyre, pridėkite pipirus, aitriąją papriką, česnakus ir sultinį.
3.
Padažą virkite, kol pradės tirštėti.
4.
Filė teikti kartu su padažu.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos drebučiai su krienų padažu
-
Vištienos ir ryžių maltinukai
-
Marinuoti vištos sparneliai
-
Keptas kalakutas įdarytas bulvių koše
-
Vištiena su troškintomis daržovėmis
-
Vištų blauzdelės su voveraitėmis
-
Vištiena "afigiena"
-
Ispaniški ryžiai su vištiena ir kriauklytėmis (almehomis)
-
Kepta kurapka
-
Aluje keptas viščiukas
-
Kebabas
-
Bajoriška antis su slyvomis ir obuolių sultimis
-
Vištienos filė suktinukai
-
Rūkytas kalakutas
-
Graikiško stiliaus vištienos gabaliukai su pomidorais
-
Vištienos ir cukinijų kotletukai
-
Vištienos krūtinėlė su pievagrybiais
-
Kepta žąsiena su slyvų padažu
-
Farširuotos vištų šlaunelės
-
Vištiena svogūnų ir krapų
Vištiena su aštriu padažu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Vištiena, file,
800 gramų -
Česnakas,
4 skiltelės -
Sultinys,
500 mililitrų -
Pomidorai, (tyrė),
4 valgomieji šaukštai -
Saulėgrąžų aliejus,
6 valgomieji šaukštai -
Miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Aitrioji paprika,
4 vienetai - Druska
- Pipirai
Gaminimo eiga:
Vištienos filę pabarstyti druska, pipirais ir iškepti.
Padažui miltus kepkite kartu su pomidorų tyre, pridėkite pipirus, aitriąją papriką, česnakus ir sultinį.
Padažą virkite, kol pradės tirštėti.
Filė teikti kartu su padažu.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...