Vištiena su aštriu padažu
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
| 800 gramų | vištiena (file) |
| 4 skiltelės | česnakas |
| 500 mililitrų | sultinys |
| 4 valgomieji šaukštai | pomidorai ((tyrė)) |
| 6 valgomieji šaukštai | saulėgrąžų aliejus |
| 1 valgomasis šaukštas | miltai |
| 4 vienetai | aitriosios paprikos |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Vištienos filę pabarstyti druska, pipirais ir iškepti.
2.
Padažui miltus kepkite kartu su pomidorų tyre, pridėkite pipirus, aitriąją papriką, česnakus ir sultinį.
3.
Padažą virkite, kol pradės tirštėti.
4.
Filė teikti kartu su padažu.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištiena "afigiena"
-
Saldžiarūgštė vištiena
-
Paukštiena lizdeliuose (greitai)
-
Antis su grybų įdaru
-
Fetos, moliūgo ir vištienos laiveliai
-
Kepta žąsies kulšelė
-
Kepta vištienos krūtinėlė
-
Kepsneliai su grybais
-
Šlaunelių mėsos kepsniukai marinuoti vyne
-
Kepta žąsis su obuoliais
-
Įdaryta velykinė antis
-
Vištienos apkepėlė
-
Sojų marinatas vištienai
-
Kalakutienos guliašas
-
Višta ant alaus butelio
-
Vištiena su persikais ir kariu
-
Traški kiniška vištiena saldžiarūgščiame padaže
-
Kepta višta su apelsinais ir razinomis
-
Blauzdelės grilyje
-
Vištiena su ryžiais
Vištiena su aštriu padažu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Vištiena, file,
800 gramų -
Česnakas,
4 skiltelės -
Sultinys,
500 mililitrų -
Pomidorai, (tyrė),
4 valgomieji šaukštai -
Saulėgrąžų aliejus,
6 valgomieji šaukštai -
Miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Aitrioji paprika,
4 vienetai - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos filę pabarstyti druska, pipirais ir iškepti.
Padažui miltus kepkite kartu su pomidorų tyre, pridėkite pipirus, aitriąją papriką, česnakus ir sultinį.
Padažą virkite, kol pradės tirštėti.
Filė teikti kartu su padažu.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
