
Laukinis ryžių plovas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
4 stiklinės | vanduo |
2 stiklinės | ryžiai |
300 gramų | vištienos filė |
250 gramų | lečo |
3 vienetai | morkos |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | prieskoniai |
1 žiupsnelis | prieskonių vištienai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Ant laužo statykite puodą, pilkite vandenį ir laukite kol užvirš. Tuo metu nuskuskite morkas ir supjaustykite jas rutuliukais. Vištieną supjaustykite kubeliais.
2.
Užvirus vandeniui, pilkite druskos ir berkite ryžius, morkas ir smulkintą vištieną. Uždenkite.
3.
Karts nuo karto pamaišykite, kad ryžiai neprisviltų. Prireikus, įpilkite daugiau vandens.
4.
Baigiant virti, kai vanduo beveik išgaruos, sudėkite lečo ir visus prieskonius.
5.
Gerai išmaišykite ir, uždengę, nukelkite nuo ugnies. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištiena ant grotelių
-
Netikras zuikis su vištiena
-
Vištienos užkepėlė
-
Sluoksniuotas apkepas
-
Vištų blauzdelės su voveraitėmis
-
Kalakutienos maltiniai su migdolais
-
Vištiena su ryžiais
-
Vištienos pilavas
-
Sparneliai po morkų ir pievagrybių patalu
-
Vištiena su anansų žeidais
-
Šašlykas ant iešmo šventiškai
-
Višta vyne
-
Vištiena su mocarela ir čiobreliais, kadagio uogomis bei raudonėliu
-
Vištienos užkepėlė
-
Lazanija su vištiena
-
Malta mėsa įdaryti obuoliai
-
Vištienos kulšelės su bulvėmis
-
Vištienos krūtinėlė su paprikos ir česnakiniu marinatu
-
Aštri vištiena su bulvemis
-
Vištienos ir bulvių čenachai
Laukinis ryžių plovas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vanduo,
4 stiklinės -
Ryžiai,
2 stiklinės -
Vištienos filė,
300 gramų -
Lečo,
250 gramų -
Morkos,
3 vienetai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Prieskoniai,
1 žiupsnelis -
Prieskoniai vištienai ,
1 žiupsnelis
Agnė
Gaminimo eiga:
Ant laužo statykite puodą, pilkite vandenį ir laukite kol užvirš. Tuo metu nuskuskite morkas ir supjaustykite jas rutuliukais. Vištieną supjaustykite kubeliais.
Užvirus vandeniui, pilkite druskos ir berkite ryžius, morkas ir smulkintą vištieną. Uždenkite.
Karts nuo karto pamaišykite, kad ryžiai neprisviltų. Prireikus, įpilkite daugiau vandens.
Baigiant virti, kai vanduo beveik išgaruos, sudėkite lečo ir visus prieskonius.
Gerai išmaišykite ir, uždengę, nukelkite nuo ugnies. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (5)
-
Augustas
2019-02-14 16:25
Papraščiausias ir geriausiai suprantamas plovo receptas internete! Ačiū, skanu!
-
mantė
2016-11-04 21:58
noriu pasigaminti plokśtainy
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...