4 stiklinės | vanduo |
2 stiklinės | ryžiai |
300 gramų | vištienos filė |
250 gramų | lečo |
3 vienetai | morkos |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | prieskoniai |
1 žiupsnelis | prieskonių vištienai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kalakutienos krūtinėlė šokolado padaže "Mole Poblano"
- Farširuotos blauzdelės
- Vištienos ir ryžių maltinukai
- Antis su grybų įdaru
- Vištiena grybų padaže
- Pikantiški kalakutienos šašlykai
- Vištienos užkepėlė
- Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
- Traški kiniška vištiena saldžiarūgščiame padaže
- Pyragėliai su vištienos įdaru
- Keri viščiukas
- Vištiena su grybais
- Aštri vištiena su alyvuogėmis ir rausvaisiais svogūnais
- Vištiena su daržovemis
- Kijevo kotletas
- Vištienos sparneliai su medumi
- Vištienos kepsneliai su krabų lazdelėm
- Vištienos kotletai su grybais
- Graikiško stiliaus vištienos gabaliukai su pomidorais
- Vištienos suktinukai su aitriųjų paprikų CHIPOTLE ir pesto padažo įdaru
Laukinis ryžių plovas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vanduo,
4 stiklinės -
Ryžiai,
2 stiklinės -
Vištienos filė,
300 gramų -
Lečo,
250 gramų -
Morkos,
3 vienetai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Prieskoniai,
1 žiupsnelis -
Prieskoniai vištienai ,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Ant laužo statykite puodą, pilkite vandenį ir laukite kol užvirš. Tuo metu nuskuskite morkas ir supjaustykite jas rutuliukais. Vištieną supjaustykite kubeliais.
Užvirus vandeniui, pilkite druskos ir berkite ryžius, morkas ir smulkintą vištieną. Uždenkite.
Karts nuo karto pamaišykite, kad ryžiai neprisviltų. Prireikus, įpilkite daugiau vandens.
Baigiant virti, kai vanduo beveik išgaruos, sudėkite lečo ir visus prieskonius.
Gerai išmaišykite ir, uždengę, nukelkite nuo ugnies. Skanaus!
Komentarai (5)
-
Augustas
2019-02-14 16:25
Papraščiausias ir geriausiai suprantamas plovo receptas internete! Ačiū, skanu!
-
mantė
2016-11-04 21:58
noriu pasigaminti plokśtainy