Laukinis ryžių plovas
AUTORIUS:
Agnė
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Autorius apie receptą: Kai lauke norisi ne tik kepsnių, bet ir kažko kito, tai puiki alternatyva kiek pabodusiems mėsos kepsniams ar šašlykams. Kai lauke norisi ne tik kepsnių, bet ir kažko kito, tai puiki alternatyva kiek pabodusiems mėsos kepsniams ar šašlykams. Agnė
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
4 stiklinės vanduo
2 stiklinės ryžiai
300 gramų vištienos filė
250 gramų lečo
3 vienetai morkos
1 žiupsnelis druska
1 žiupsnelis prieskoniai
1 žiupsnelis prieskonių vištienai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Ant laužo statykite puodą, pilkite vandenį ir laukite kol užvirš. Tuo metu nuskuskite morkas ir supjaustykite jas rutuliukais. Vištieną supjaustykite kubeliais.
2.
Užvirus vandeniui, pilkite druskos ir berkite ryžius, morkas ir smulkintą vištieną. Uždenkite.
3.
Karts nuo karto pamaišykite, kad ryžiai neprisviltų. Prireikus, įpilkite daugiau vandens.
4.
Baigiant virti, kai vanduo beveik išgaruos, sudėkite lečo ir visus prieskonius.
5.
Gerai išmaišykite ir, uždengę, nukelkite nuo ugnies. Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Laukinis ryžių plovas

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Autoriaus žodis: Kai lauke norisi ne tik kepsnių, bet ir kažko kito, tai puiki alternatyva kiek pabodusiems mėsos kepsniams ar šašlykams. Agnė
Gaminimo eiga:
  1. Ant laužo statykite puodą, pilkite vandenį ir laukite kol užvirš. Tuo metu nuskuskite morkas ir supjaustykite jas rutuliukais. Vištieną supjaustykite kubeliais.

  2. Užvirus vandeniui, pilkite druskos ir berkite ryžius, morkas ir smulkintą vištieną. Uždenkite.

  3. Karts nuo karto pamaišykite, kad ryžiai neprisviltų. Prireikus, įpilkite daugiau vandens.

  4. Baigiant virti, kai vanduo beveik išgaruos, sudėkite lečo ir visus prieskonius.

  5. Gerai išmaišykite ir, uždengę, nukelkite nuo ugnies. Skanaus!

Receptą atsiuntė Agnė
Reklama:

Komentarai (1)


  • mantė 2016-11-04 21:58

    noriu pasigaminti plokśtainy


Daugiau receptų