4 stiklinės | vanduo |
2 stiklinės | ryžiai |
300 gramų | vištienos filė |
250 gramų | lečo |
3 vienetai | morkos |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | prieskoniai |
1 žiupsnelis | prieskonių vištienai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Keptas ančiukas
- Troškinta antis su svogūnais
- Filiukai pataluose
- Vištienos kotletai su slyvomis
- Vištiena su cukinija ir pomidorais
- Vištienos kepsniukai
- Keptos antienos blauzdelių tulpės
- Maltos vištienos kebabas
- Vištienos filė kepsnys
- Pikantiškas vištienos krūtinėlės kepsnys
- Vištienos kepsneliai su varškės sūriu
- Vištienos juostelės su sezamu
- Keptas kalakutas įdarytas bulvių koše
- Troškinta vištiena
- Paukštiena lizdeliuose (greitai)
- Pasislėpęs paprikoje
- Vištiena su kopūstais
- Kepta supjaustyta višta
- Skani vakarienė "Vištiena su bulvėmis"
- Kepta višta su obuolių įdaru
Laukinis ryžių plovas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vanduo,
4 stiklinės -
Ryžiai,
2 stiklinės -
Vištienos filė,
300 gramų -
Lečo,
250 gramų -
Morkos,
3 vienetai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Prieskoniai,
1 žiupsnelis -
Prieskoniai vištienai ,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Ant laužo statykite puodą, pilkite vandenį ir laukite kol užvirš. Tuo metu nuskuskite morkas ir supjaustykite jas rutuliukais. Vištieną supjaustykite kubeliais.
Užvirus vandeniui, pilkite druskos ir berkite ryžius, morkas ir smulkintą vištieną. Uždenkite.
Karts nuo karto pamaišykite, kad ryžiai neprisviltų. Prireikus, įpilkite daugiau vandens.
Baigiant virti, kai vanduo beveik išgaruos, sudėkite lečo ir visus prieskonius.
Gerai išmaišykite ir, uždengę, nukelkite nuo ugnies. Skanaus!
Komentarai (5)
-
Augustas
2019-02-14 16:25
Papraščiausias ir geriausiai suprantamas plovo receptas internete! Ačiū, skanu!
-
mantė
2016-11-04 21:58
noriu pasigaminti plokśtainy