
Jogurto sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
0.5 lašo | sultinys (mėsos) |
1 valgomasis šaukštas | lęšiai |
1 valgomasis šaukštas | ryžiai |
3 valgomieji šaukštai | grietinė |
2 stiklinės | jogurtas |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
1 vienetas | kiaušiniai (trynys) |
1 valgomasis šaukštas | mėta (smulkinti lapeliai) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Lęšiai ir ryžiai atskirai išverdami sultinyje, po to sumaišomi, įberiama druskos ir pipirų. Grietinė, trynys ir jogurtas išsukama ir pamažu supilama į karštą su lęšiais ir ryžiais sumaišytą sultinį. Viskas gerai išmaišoma ir pakaitinama iki užvirimo, bet neužverdama, kad nesusitrauktų uždaras. Prieš paduodant valgyti, į sriubą įberiama smulkiai supjaustytų mėtų lapelių ir įdedama sviesto.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pikantiška trinta sriubytė su skrebučiais
-
Tiršta pievagrybių sriuba
-
Šalta ispaniška sriuba
-
Šviežių žirnių sriuba
-
Daržovių sriuba
-
Žirnių su perlinėmis kruopomis sriuba
-
Lašišos ir lešių sriuba
-
Itališka svogūnų sriuba
-
Žiedinių kopūstų tyrė
-
Ryžių sriuba su pievagrybiais
-
Meksikietiška čili sriuba
-
Ukrainietiški barščiai
-
Baltarusiška grybų sriuba
-
Trinta morkų sriuba su baltos duonos skrebučiais
-
Pupelių sriuba su sūriu
-
Brokolių sriuba su pupomis
-
Toskanos pupelių sriuba
-
Suomiška žuvienė
-
Pupelių ir kukurūzų sriuba
-
Tiršta sūrio sriuba
Jogurto sriuba
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, mėsos,
0.5 lašo -
Lęšiai,
1 valgomasis šaukštas -
Ryžiai,
1 valgomasis šaukštas -
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai -
Jogurtas,
2 stiklinės -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Kiaušiniai, trynys,
1 vienetas -
Mėta, smulkinti lapeliai,
1 valgomasis šaukštas - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lęšiai ir ryžiai atskirai išverdami sultinyje, po to sumaišomi, įberiama druskos ir pipirų. Grietinė, trynys ir jogurtas išsukama ir pamažu supilama į karštą su lęšiais ir ryžiais sumaišytą sultinį. Viskas gerai išmaišoma ir pakaitinama iki užvirimo, bet neužverdama, kad nesusitrauktų uždaras. Prieš paduodant valgyti, į sriubą įberiama smulkiai supjaustytų mėtų lapelių ir įdedama sviesto.
Reklama:
Komentarai (10)
-
gabija
2015-01-09 18:27
neskani
-
gabija
2014-11-09 16:00
vos neapsivemeu
-
gabija
2014-11-09 15:58
labai neskani
-
vaida
2010-09-07 13:26
prajuokino %-) %-)
-
Laura
2010-03-25 18:14
:bloga: :bloga: :bloga: %-) :fuu:
-
(anonimas)
2010-01-18 20:17
:bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...