200 mililitrų | grietinėlės, 35% (10-15 proc. riebumo) |
250 gramų | pievagrybiai |
3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1 litras | sultinys (vištienos arba daržovių) |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bulbienė
- Lauros šaltibarščiai
- Sriuba su makaronais
- Šiuolaikiška blėkų sriuba
- Tofu sriuba su daržovėmis
- Moliūgų ir kukurūzų sriuba
- Olandiška pievagrybių sriuba
- Florentietiška špinatų sriuba
- Paprasta makaronų sriuba "Jaunystė"
- Svogūnų sriuba
- Lauko čili sriuba
- Pievagrybių sriuba su anakardžiais
- Špinatų sriuba
- Paprikų sriuba
- Tiršta daržovių sriuba
- Rūgštynių kremas
- Kreminė krevečių sriuba
- Vištienos sultinys
- Meksikietiška sriuba
- Trinta moliūgų sriuba
Pievagrybių sriuba
- Paruošimo laikas:
-
Grietinėlė, 35%, 10-15 proc. riebumo,
200 mililitrų -
Pievagrybiai,
250 gramų -
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Sultinys, vištienos arba daržovių,
1 litras - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Pievagrybius supjaustome, sudedame į puodą su sultiniu. Paverdame 7 min. Per tą laiką sumaišome miltus su grietinėle (galima naudoti pieną). Mišinį pilame į sriubą ir dar paverdame 1 min.
Komentarai (7)
-
dainius
2009-07-04 16:11
studentu sriuba bet skani :-) :super:
-
Indre
2009-05-06 13:46
Tikrai labai skanu, o vietoj sultinio įdėjus Galina Blanca greitai paruošiamą sriubą iš vis labai skanu. :)
-
ina is kietaviskiu sules
2009-03-19 18:14
:-) :-) :-) :-) :-) :super: LABAI SKANI SRIUBA VALGAU KIEKVIENA DIENA IR TAIP JAU 5 M. IR DAR MAN NEATSIBODO :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: