
Pievagrybių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
200 mililitrų | grietinėlės, 35% (10-15 proc. riebumo) |
250 gramų | pievagrybiai |
3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1 litras | sultinys (vištienos arba daržovių) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Pievagrybius supjaustome, sudedame į puodą su sultiniu. Paverdame 7 min. Per tą laiką sumaišome miltus su grietinėle (galima naudoti pieną). Mišinį pilame į sriubą ir dar paverdame 1 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tiršta sūrio sriuba
-
Pomidorų sriuba su mėsa
-
Paprikų sriuba
-
Alaus sriuba
-
Rudeniu kvepianti kreminė baravykų sriuba
-
Žirnių sriuba
-
Sūrio ir duonos sriuba
-
Sočioji sriuba su kalakutienos kukuliais ir šviežiomis bulvytėmis
-
Trinta morkų sriuba su baltos duonos skrebučiais
-
Bulbienė
-
Daržovių sriuba
-
Trinta morkų ir moliūgų sriuba
-
Saldi agrastų sriuba
-
Itališka svogūnų sriuba
-
Raugintų kopūstų sriuba su džiovintais grybais
-
Margaritos šaltibarščiai
-
Tiršta kopūstų sriuba
-
Vištienos sriuba
-
Trinta kukurūzų sriuba
-
Miško grybų ir burokėlių sriuba
Pievagrybių sriuba
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grietinėlė, 35%, 10-15 proc. riebumo,
200 mililitrų -
Pievagrybiai,
250 gramų -
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Sultinys, vištienos arba daržovių,
1 litras - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pievagrybius supjaustome, sudedame į puodą su sultiniu. Paverdame 7 min. Per tą laiką sumaišome miltus su grietinėle (galima naudoti pieną). Mišinį pilame į sriubą ir dar paverdame 1 min.
Reklama:
Komentarai (7)
-
dainius
2009-07-04 16:11
studentu sriuba bet skani :-) :super:
-
Indre
2009-05-06 13:46
Tikrai labai skanu, o vietoj sultinio įdėjus Galina Blanca greitai paruošiamą sriubą iš vis labai skanu. :)
-
ina is kietaviskiu sules
2009-03-19 18:14
:-) :-) :-) :-) :-) :super: LABAI SKANI SRIUBA VALGAU KIEKVIENA DIENA IR TAIP JAU 5 M. IR DAR MAN NEATSIBODO :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...