Pievagrybių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 200 mililitrų | grietinėlės, 35% (10-15 proc. riebumo) |
| 250 gramų | pievagrybiai |
| 3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
| 1 litras | sultinys (vištienos arba daržovių) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Pievagrybius supjaustome, sudedame į puodą su sultiniu. Paverdame 7 min. Per tą laiką sumaišome miltus su grietinėle (galima naudoti pieną). Mišinį pilame į sriubą ir dar paverdame 1 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Itališka manų kruopų sriuba
-
Trinta morkų ir moliūgų sriuba
-
Perlinių kruopų košė
-
Grybų sriuba su sūriu
-
Sočioji sriuba su kalakutienos kukuliais ir šviežiomis bulvytėmis
-
Pertrinta pievagrybių sriuba
-
Paprikų sriuba
-
Lašišos galvyčių sriubytė
-
Sriuba "Tom Yum Kung"
-
Pieniška sriuba su cukinija
-
Moliūgų sriuba su maskarponės sūriu
-
Pupelių ir kukurūzų sriuba
-
Paprikų ir vištienos sriuba
-
Žirnių sriuba su rūkyta mėsa ir skrudinta duona
-
Šalta ispaniška sriuba
-
Trinta porų ir bulvių sriuba
-
Paprasta makaronų sriuba "Jaunystė"
-
Rūgštynių ir špinatų sriuba
-
Moliūgų sriuba su kepinta mėsa ir porais
-
Margaritos šaltibarščiai
Pievagrybių sriuba
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grietinėlė, 35%, 10-15 proc. riebumo,
200 mililitrų -
Pievagrybiai,
250 gramų -
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Sultinys, vištienos arba daržovių,
1 litras - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pievagrybius supjaustome, sudedame į puodą su sultiniu. Paverdame 7 min. Per tą laiką sumaišome miltus su grietinėle (galima naudoti pieną). Mišinį pilame į sriubą ir dar paverdame 1 min.
Reklama:
Komentarai (7)
-
dainius
2009-07-04 16:11
studentu sriuba bet skani :-) :super:
-
Indre
2009-05-06 13:46
Tikrai labai skanu, o vietoj sultinio įdėjus Galina Blanca greitai paruošiamą sriubą iš vis labai skanu. :)
-
ina is kietaviskiu sules
2009-03-19 18:14
:-) :-) :-) :-) :-) :super: LABAI SKANI SRIUBA VALGAU KIEKVIENA DIENA IR TAIP JAU 5 M. IR DAR MAN NEATSIBODO :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
