Pievagrybių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 200 mililitrų | grietinėlės, 35% (10-15 proc. riebumo) |
| 250 gramų | pievagrybiai |
| 3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
| 1 litras | sultinys (vištienos arba daržovių) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Pievagrybius supjaustome, sudedame į puodą su sultiniu. Paverdame 7 min. Per tą laiką sumaišome miltus su grietinėle (galima naudoti pieną). Mišinį pilame į sriubą ir dar paverdame 1 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sriuba su konservuotais žirneliais
-
Vištienos sriuba su makaronais
-
Moliūgų sriuba „Tau, mano meile“
-
Sriuba "Tom Yum Kung"
-
Agurkų sriuba
-
Gardi moliūgų sriuba
-
Arvydo barščiai su aviena
-
Voveraičių sriuba su džiovintais šaltalankiais ir kmynais
-
Lašišos galvyčių sriubytė
-
Baltarusiška grybų sriuba
-
Raugintų kopūstų sriuba
-
Daržovių sriuba
-
Leipcigo daržovių šiupininė
-
Daržovių sriuba su kumpiu
-
Itališka manų kruopų sriuba
-
Koldūnų sriuba
-
Pieniška žuvienė
-
Kaimiška sriubikė
-
Trinta pievagrybių sriuba
-
Grybų sriuba su slyvomis
Pievagrybių sriuba
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grietinėlė, 35%, 10-15 proc. riebumo,
200 mililitrų -
Pievagrybiai,
250 gramų -
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Sultinys, vištienos arba daržovių,
1 litras - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pievagrybius supjaustome, sudedame į puodą su sultiniu. Paverdame 7 min. Per tą laiką sumaišome miltus su grietinėle (galima naudoti pieną). Mišinį pilame į sriubą ir dar paverdame 1 min.
Reklama:
Komentarai (7)
-
dainius
2009-07-04 16:11
studentu sriuba bet skani :-) :super:
-
Indre
2009-05-06 13:46
Tikrai labai skanu, o vietoj sultinio įdėjus Galina Blanca greitai paruošiamą sriubą iš vis labai skanu. :)
-
ina is kietaviskiu sules
2009-03-19 18:14
:-) :-) :-) :-) :-) :super: LABAI SKANI SRIUBA VALGAU KIEKVIENA DIENA IR TAIP JAU 5 M. IR DAR MAN NEATSIBODO :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
