Žirnelių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 200 gramų | žirniai (konservuoti) |
| 40 gramų | sviestas |
| 1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
| 250 mililitrų | sultinys |
| šiek tiek | krapai |
| šiek tiek | česnakas |
| 1 vienetas | morkos |
| 1 vienetas | svogūnai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | kvapieji pipirai |
| 2 riekės | duona |
| 1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Žirnelius (be skystimo) išplakti mikserio pagalba iki vientisos masės. Supjaustytus morką ir svogūną pakepinkite ant sviesto. Į keptuvę suberkite miltus, gerai sumaišykite, ir kepkite daržoves su miltais dar 3 min. Į sultinį sudekite daržovių ir miltų, žirnelių masę. Visą laiką maišydami užvirinkite, virkite dar 5 min. ant silpnos ugnies. Duoną supjaustykite smulkiai kubeliais. Į įkaitintą keptuvę įpilkite aliejaus, sudėkite smulkiai kapotą česnaką, duonos kubelius. Kepkite kol švelniai apskrus. Pateikite sriubą, pabarstytą krapais ir skrebučiais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Itališka manų kruopų sriuba
-
Soti čili sriuba - troškinys
-
Šaltibarščiai
-
Olandiška pievagrybių sriuba
-
Sriuba "Sveikata"
-
Tofu sriuba su daržovėmis
-
Itališka svogūnų sriuba
-
Morkų sriuba su pelėsiniu sūriu
-
Voveraičių sriuba su džiovintais šaltalankiais ir kmynais
-
Rudeniu kvepianti kreminė baravykų sriuba
-
Trinta brokolių sriuba
-
Daržovių sriuba su kumpiu
-
Vištienos sriuba su koldūnais
-
Žirnių su perlinėmis kruopomis sriuba
-
Pievagrybių sriuba su anakardžiais
-
Paprasta kopūstų sriuba
-
Trinta moliūgų sriuba
-
Žirnių sriuba lenkiškai
-
Kaimiška sriubikė
-
Sriuba (Sopa criolla)
Žirnelių sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žirniai, konservuoti,
200 gramų -
Sviestas,
40 gramų -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Sultinys,
250 mililitrų - Krapai
- Česnakas
-
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas - Druska
- Kvapieji pipirai
-
Duona,
2 riekės -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žirnelius (be skystimo) išplakti mikserio pagalba iki vientisos masės. Supjaustytus morką ir svogūną pakepinkite ant sviesto. Į keptuvę suberkite miltus, gerai sumaišykite, ir kepkite daržoves su miltais dar 3 min. Į sultinį sudekite daržovių ir miltų, žirnelių masę. Visą laiką maišydami užvirinkite, virkite dar 5 min. ant silpnos ugnies. Duoną supjaustykite smulkiai kubeliais. Į įkaitintą keptuvę įpilkite aliejaus, sudėkite smulkiai kapotą česnaką, duonos kubelius. Kepkite kol švelniai apskrus. Pateikite sriubą, pabarstytą krapais ir skrebučiais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
