Susmulkinti salierą, morką, burokelius. Supjautyti svogūną. Daržoves truputi patroškinti svieste ir užpilti sultiniu. Virti, tol kol daržovės visiškai suminkštės, po to jas pertrinti su blenderiu.
Pertrintą sriubą paprieskoniuoti ir užvirinti.
Pagardinti džiovintais baravykais, grietine ir petražolėmis. Patiekti su bulviu bokšteliais, kaip nuotraukoje.
Skanaus
Trinta burokelių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 0.5 litro | sultinys (daržovių) |
| 200 gramų | salierai |
| 50 gramų | sviestas |
| 200 gramų | morkos |
| 500 gramų | burokėliai |
| 150 gramų | svogūnai |
| šiek tiek | petražolės |
| šiek tiek | grietinė |
| šiek tiek | baravykai (džiovinti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Trinta bulvių sriuba
-
Trinta moliūgų sriuba
-
Arvydo pertrinta brokolių sriuba
-
Trinta pomidorų sriuba su sūriu
-
Trinta bulvienė
-
Moliūgo kisielius
-
Brokolių trinta sriuba
-
Cukinijų sriuba su kariu
-
Kreminė salierų sriuba
-
Trinta bulvienė
-
Porų trinta sriuba
-
Sriuba su konservuotais žirneliais
-
Gaspačas
-
Pieniška brokolių sriuba
-
Pomidorų sriuba su cukinija
-
Pomidorų sriuba su bazilikais
-
Pomidorų sriuba su mocarelos sūriu
-
Sriuba "Dieta"
-
Šalta daržovių ir paukštienos sriuba
-
Alaus sriuba
Trinta burokelių sriuba
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, daržovių,
0.5 litro -
Salierai,
200 gramų -
Sviestas,
50 gramų -
Morkos,
200 gramų -
Burokėliai,
500 gramų -
Svogūnai,
150 gramų - Petražolės
- Grietinė
- Baravykai, džiovinti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Susmulkinti salierą, morką, burokelius. Supjautyti svogūną. Daržoves truputi patroškinti svieste ir užpilti sultiniu. Virti, tol kol daržovės visiškai suminkštės, po to jas pertrinti su blenderiu.
Pertrintą sriubą paprieskoniuoti ir užvirinti.
Pagardinti džiovintais baravykais, grietine ir petražolėmis. Patiekti su bulviu bokšteliais, kaip nuotraukoje.
Skanaus
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
