Susmulkinti salierą, morką, burokelius. Supjautyti svogūną. Daržoves truputi patroškinti svieste ir užpilti sultiniu. Virti, tol kol daržovės visiškai suminkštės, po to jas pertrinti su blenderiu.
Pertrintą sriubą paprieskoniuoti ir užvirinti.
Pagardinti džiovintais baravykais, grietine ir petražolėmis. Patiekti su bulviu bokšteliais, kaip nuotraukoje.
Skanaus

Trinta burokelių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
0.5 litro | sultinys (daržovių) |
200 gramų | salierai |
50 gramų | sviestas |
200 gramų | morkos |
500 gramų | burokėliai |
150 gramų | svogūnai |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | grietinė |
šiek tiek | baravykai (džiovinti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Moliūgo kisielius
-
Sriuba "Dieta"
-
Burokėlių sriuba
-
Šalta pomidorų ir baziliko sriuba
-
Cukinijų sriuba
-
Prancūziška bulvių sriuba
-
Trinta kukurūzų sriuba
-
Žiedinių kopūstų tyrė
-
Trinta brokolių ir žirnių sriuba
-
Mėlynių sriuba
-
Gaspačas
-
Pertrinta burokėlių sriuba
-
Trinta cukinijų sriuba
-
Pieniška moliūgų sriuba
-
Rūgštynių kremas
-
Trinta brokolių sriuba
-
Kreminė bulvių sriubytė
-
Alaus sriuba
-
Pieniška brokolių sriuba
-
Tiršta žirnių sriuba
Trinta burokelių sriuba
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, daržovių,
0.5 litro -
Salierai,
200 gramų -
Sviestas,
50 gramų -
Morkos,
200 gramų -
Burokėliai,
500 gramų -
Svogūnai,
150 gramų - Petražolės
- Grietinė
- Baravykai, džiovinti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Susmulkinti salierą, morką, burokelius. Supjautyti svogūną. Daržoves truputi patroškinti svieste ir užpilti sultiniu. Virti, tol kol daržovės visiškai suminkštės, po to jas pertrinti su blenderiu.
Pertrintą sriubą paprieskoniuoti ir užvirinti.
Pagardinti džiovintais baravykais, grietine ir petražolėmis. Patiekti su bulviu bokšteliais, kaip nuotraukoje.
Skanaus
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...