Trinta burokelių sriuba
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
0.5 litro sultinys (daržovių)
200 gramų salierai
50 gramų sviestas
200 gramų morkos
500 gramų burokėliai
150 gramų svogūnai
šiek tiek petražolės
šiek tiek grietinė
šiek tiek baravykai (džiovinti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Susmulkinti salierą, morką, burokelius. Supjautyti svogūną. Daržoves truputi patroškinti svieste ir užpilti sultiniu. Virti, tol kol daržovės visiškai suminkštės, po to jas pertrinti su blenderiu.
Pertrintą sriubą paprieskoniuoti ir užvirinti.
Pagardinti džiovintais baravykais, grietine ir petražolėmis. Patiekti su bulviu bokšteliais, kaip nuotraukoje.

Skanaus

Populiariausi receptai šią savaitę

Trinta burokelių sriuba

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Susmulkinti salierą, morką, burokelius. Supjautyti svogūną. Daržoves truputi patroškinti svieste ir užpilti sultiniu. Virti, tol kol daržovės visiškai suminkštės, po to jas pertrinti su blenderiu.
Pertrintą sriubą paprieskoniuoti ir užvirinti.
Pagardinti džiovintais baravykais, grietine ir petražolėmis. Patiekti su bulviu bokšteliais, kaip nuotraukoje.

Skanaus

Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų