Žirnius užpilkite (kad apsemtų) šaltu vandeniu ir palikite per naktį.
Užvirinkite vandenį (2,5-3 l). Suberkite išbrinkusius žirnius.
Ir virkite apie 40 minučių.
Po to suberkite prieskonius, pakepintus svogūnus ir kumpį, žalumynus, bulves, morkas, lauro lapelius ir virkite dar 20 minučių.

Žirnių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
2 vienetai | lauro lapų (lapas) |
3 litrai | vanduo |
4 vienetai | bulvių |
1 vienetas | svogūnai |
2 vienetai | morkos |
250 gramų | kiauliena (kumpis, rūkytas) |
200 gramų | žirniai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai (juodieji, malti) |
1 sauja | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Trinta porų ir bulvių sriuba
-
Špinatų sriuba
-
Avokadų sriuba su imbieru
-
Itališka svogūnų sriuba
-
Agurkų sriuba
-
Trinta kukurūzų sriuba
-
Pieniška sriuba su aguonomis
-
Pieniška žuvienė
-
Moliūgų sriuba „Tau, mano meile“
-
Lauros šaltibarščiai
-
Linos sriuba
-
Rūgštynių kremas
-
Paprikų sriuba
-
Pieniška sriuba su cukinija
-
Rudeniu kvepianti kreminė baravykų sriuba
-
Burokėlių sriuba
-
Leipcigo daržovių šiupininė
-
Itališka kopūstų sriuba su grūdais
-
Pievagrybių sriuba
-
Tiršta sūrio sriuba
Žirnių sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Lauro lapai, lapas,
2 vienetai -
Vanduo,
3 litrai -
Bulvės,
4 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos,
2 vienetai -
Kiauliena, kumpis, rūkytas,
250 gramų -
Žirniai,
200 gramų - Druska
- Pipirai, juodieji, malti
-
Petražolės,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žirnius užpilkite (kad apsemtų) šaltu vandeniu ir palikite per naktį.
Užvirinkite vandenį (2,5-3 l). Suberkite išbrinkusius žirnius.
Ir virkite apie 40 minučių.
Po to suberkite prieskonius, pakepintus svogūnus ir kumpį, žalumynus, bulves, morkas, lauro lapelius ir virkite dar 20 minučių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...