
Rudeniu kvepianti kreminė baravykų sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
400 mililitrų | sultinys (vištienos) |
200 gramų | baravykai |
70 mililitrų | grietinėlės, 35% |
2 vienetai | svogūnai |
3 vienetai | bulvių |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | batonas (skrudintas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Ant keptuvės išlydome sviestą ir pakepiname smulkiai pujaustytus svogūnus. Kai suminkštėja, sudedame smulkiai supjaustytus baravykus, pakepiname tik ne per ilgai. Šią masę sudedame į sultinį. Sumetame susmulkintas bulves ir verdame apie 15-20 min. Suberiame prieskonius ir įpilame grietinėlę. Paverdame kelias minutes, kol sutrištėja. Kai sriuba išverda, sutriname trintuvu. Ją patiekiame su skrudinto batono gabaliukais. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kreminė krevečių sriuba
-
Žirnių su perlinėmis kruopomis sriuba
-
Mamos žirnių sriuba
-
Svogūnų sriuba
-
Pomidorų sriuba su mėsa
-
Trinta burokelių sriuba
-
Vištienos sriuba su koldūnais
-
Paprikų ir vištienos sriuba
-
Moliūgų ir kukurūzų sriuba
-
Sriuba (Sopa criolla)
-
Žirnių sriuba lenkiškai
-
Tiršta sūrio sriuba
-
Kaimiška sriubikė
-
Sriuba su makaronais
-
Itališka manų kruopų sriuba
-
Ukrainietiška selianka
-
Gardi moliūgų sriuba
-
Trinta aguročių sriuba
-
Vengriška žuvienė
-
Pertrinta burokėlių sriuba
Rudeniu kvepianti kreminė baravykų sriuba
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, vištienos,
400 mililitrų -
Baravykai,
200 gramų -
Grietinėlė, 35%,
70 mililitrų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Bulvės,
3 vienetai - Druska
- Juodieji pipirai
- Batonas, skrudintas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ant keptuvės išlydome sviestą ir pakepiname smulkiai pujaustytus svogūnus. Kai suminkštėja, sudedame smulkiai supjaustytus baravykus, pakepiname tik ne per ilgai. Šią masę sudedame į sultinį. Sumetame susmulkintas bulves ir verdame apie 15-20 min. Suberiame prieskonius ir įpilame grietinėlę. Paverdame kelias minutes, kol sutrištėja. Kai sriuba išverda, sutriname trintuvu. Ją patiekiame su skrudinto batono gabaliukais. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...