
Rudeniu kvepianti kreminė baravykų sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
400 mililitrų | sultinys (vištienos) |
200 gramų | baravykai |
70 mililitrų | grietinėlės, 35% |
2 vienetai | svogūnai |
3 vienetai | bulvių |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | batonas (skrudintas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Ant keptuvės išlydome sviestą ir pakepiname smulkiai pujaustytus svogūnus. Kai suminkštėja, sudedame smulkiai supjaustytus baravykus, pakepiname tik ne per ilgai. Šią masę sudedame į sultinį. Sumetame susmulkintas bulves ir verdame apie 15-20 min. Suberiame prieskonius ir įpilame grietinėlę. Paverdame kelias minutes, kol sutrištėja. Kai sriuba išverda, sutriname trintuvu. Ją patiekiame su skrudinto batono gabaliukais. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Moliūgų sriuba su maskarponės sūriu
-
Lašišos ir lešių sriuba
-
Sriuba su vištiena ir raudonaisiais lęšiais
-
Lukštuko čili sriubkošė
-
Vištienos sriuba
-
Brokolių sriuba su pupomis
-
Tofu sriuba su daržovėmis
-
Pomidorų sriuba su bazilikais
-
Žirnių sriuba su rūkyta mėsa ir skrudinta duona
-
Kaliforniška šparagų sriuba
-
Tiršta pievagrybių sriuba
-
Sūrio sriuba
-
Paprikų sriuba
-
Ukrainietiški barščiai
-
Itališka kopūstų sriuba su grūdais
-
Meksikietiška sriuba
-
Grybų sriuba su duona
-
Vengriška žuvienė
-
Sriuba "Sveikata"
-
Grybų sriuba su slyvomis
Rudeniu kvepianti kreminė baravykų sriuba
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, vištienos,
400 mililitrų -
Baravykai,
200 gramų -
Grietinėlė, 35%,
70 mililitrų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Bulvės,
3 vienetai - Druska
- Juodieji pipirai
- Batonas, skrudintas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ant keptuvės išlydome sviestą ir pakepiname smulkiai pujaustytus svogūnus. Kai suminkštėja, sudedame smulkiai supjaustytus baravykus, pakepiname tik ne per ilgai. Šią masę sudedame į sultinį. Sumetame susmulkintas bulves ir verdame apie 15-20 min. Suberiame prieskonius ir įpilame grietinėlę. Paverdame kelias minutes, kol sutrištėja. Kai sriuba išverda, sutriname trintuvu. Ją patiekiame su skrudinto batono gabaliukais. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...