Rudeniu kvepianti kreminė baravykų sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 400 mililitrų | sultinys (vištienos) |
| 200 gramų | baravykai |
| 70 mililitrų | grietinėlės, 35% |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 3 vienetai | bulvių |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | batonas (skrudintas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Ant keptuvės išlydome sviestą ir pakepiname smulkiai pujaustytus svogūnus. Kai suminkštėja, sudedame smulkiai supjaustytus baravykus, pakepiname tik ne per ilgai. Šią masę sudedame į sultinį. Sumetame susmulkintas bulves ir verdame apie 15-20 min. Suberiame prieskonius ir įpilame grietinėlę. Paverdame kelias minutes, kol sutrištėja. Kai sriuba išverda, sutriname trintuvu. Ją patiekiame su skrudinto batono gabaliukais. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pupelių ir kukurūzų sriuba
-
Toskanos pupelių sriuba
-
Šiuolaikiška blėkų sriuba
-
Saldi vyšnių sriuba su makaronais
-
Trinta pievagrybių sriuba
-
Rūgštynių ir špinatų sriuba
-
Trinta aguročių sriuba
-
Daržovių sriuba
-
Pieniška žuvienė
-
Kreminė krevečių sriuba
-
Baravykų sriuba
-
Moliūgų sriuba
-
Suomiška žuvienė
-
Pomidorų sriuba su bazilikais
-
Soti čili sriuba - troškinys
-
Tiršta daržovių sriuba
-
Juka
-
Žirnienė su grybais
-
Sūrio sriuba
-
Pievagrybių sriuba su raugintais agurkais
Rudeniu kvepianti kreminė baravykų sriuba
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, vištienos,
400 mililitrų -
Baravykai,
200 gramų -
Grietinėlė, 35%,
70 mililitrų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Bulvės,
3 vienetai - Druska
- Juodieji pipirai
- Batonas, skrudintas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ant keptuvės išlydome sviestą ir pakepiname smulkiai pujaustytus svogūnus. Kai suminkštėja, sudedame smulkiai supjaustytus baravykus, pakepiname tik ne per ilgai. Šią masę sudedame į sultinį. Sumetame susmulkintas bulves ir verdame apie 15-20 min. Suberiame prieskonius ir įpilame grietinėlę. Paverdame kelias minutes, kol sutrištėja. Kai sriuba išverda, sutriname trintuvu. Ją patiekiame su skrudinto batono gabaliukais. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
