Burokėlių lapkočių sriuba
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
2 litrai sultinys (jautienos)
1 vienetas morkos
200 gramų burokėliai (stiebai)
1 vienetas svogūnai
1 vienetas obuoliai
100 gramų kiaulienos lašiniai (rūkyti)
šiek tiek cukrus
šiek tiek druska
šiek tiek juodieji pipirai
2 vienetai lauro lapų (lapai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Į verdantį jautienos sultinį sudėkite kubeliais supjaustytus burokėlių lapkočius, aliejuje pakeptą tarkuotą morką, kubeliais supjaustytą svogūną, skiltelėmis supjaustytą obuolį. Virkite, kol suminkštėja daržovės. Baigdami virti sudėkite prieskonius ir kubeliais supjaustytus rūkytus lašinukus. Prie sriubos galite patiekti virtų bulvių.

Populiariausi receptai šią savaitę

Burokėlių lapkočių sriuba

Komentarai: 4
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Į verdantį jautienos sultinį sudėkite kubeliais supjaustytus burokėlių lapkočius, aliejuje pakeptą tarkuotą morką, kubeliais supjaustytą svogūną, skiltelėmis supjaustytą obuolį. Virkite, kol suminkštėja daržovės. Baigdami virti sudėkite prieskonius ir kubeliais supjaustytus rūkytus lašinukus. Prie sriubos galite patiekti virtų bulvių.

Reklama:

Komentarai (4)


Daugiau receptų