
Burokėlių lapkočių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
2 litrai | sultinys (jautienos) |
1 vienetas | morkos |
200 gramų | burokėliai (stiebai) |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | obuoliai |
100 gramų | kiaulienos lašiniai (rūkyti) |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
2 vienetai | lauro lapų (lapai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Į verdantį jautienos sultinį sudėkite kubeliais supjaustytus burokėlių lapkočius, aliejuje pakeptą tarkuotą morką, kubeliais supjaustytą svogūną, skiltelėmis supjaustytą obuolį. Virkite, kol suminkštėja daržovės. Baigdami virti sudėkite prieskonius ir kubeliais supjaustytus rūkytus lašinukus. Prie sriubos galite patiekti virtų bulvių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pupelių ir kukurūzų sriuba
-
Vištienos sriuba
-
Margaritos šaltibarščiai
-
Lašišos galvyčių sriubytė
-
Daržovių sriuba su kumpiu
-
Alaus sriuba
-
Trinta kukurūzų sriuba
-
Pieniška žuvienė
-
Pievagrybių sriuba su raugintais agurkais
-
Šiuolaikiška blėkų sriuba
-
Kreminė krevečių sriuba
-
Sriuba su vištiena ir raudonaisiais lęšiais
-
Grybų sriuba su sūriu
-
Vaistai nuo pachmelo
-
Svogūnų trinta sriuba
-
Toskanos pupelių sriuba
-
Agurkų sriuba
-
Arvydo barščiai su aviena
-
Aštri meksikietiška sriuba
-
Paprasta kopūstų sriuba
Burokėlių lapkočių sriuba
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, jautienos,
2 litrai -
Morkos,
1 vienetas -
Burokėliai, stiebai,
200 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Obuoliai,
1 vienetas -
Kiaulienos lašiniai, rūkyti,
100 gramų - Cukrus
- Druska
- Juodieji pipirai
-
Lauro lapai, lapai,
2 vienetai
Gaminimo eiga:
Į verdantį jautienos sultinį sudėkite kubeliais supjaustytus burokėlių lapkočius, aliejuje pakeptą tarkuotą morką, kubeliais supjaustytą svogūną, skiltelėmis supjaustytą obuolį. Virkite, kol suminkštėja daržovės. Baigdami virti sudėkite prieskonius ir kubeliais supjaustytus rūkytus lašinukus. Prie sriubos galite patiekti virtų bulvių.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...