Morkų sriuba su pelėsiniu sūriu
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
750 gramų | morkos |
1 litras | sultinys (vištienos arba daržovių) |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
100 gramų | sūris (su mėlynu pelėsiu) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Morkas nuskuskite ir supjaustykite griežinėliais.Puode ištirpinkite sviestą ir kelias minutes apkepinkite morkas. Supilkite sultinį. Virkite, kol morkos taps minkštos 15-20 minučių. Viską sutrinkite trintuvu. Įberkite sutrupinto pelėsinio sūrio. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Itališka svogūnų sriuba
- Raugintų kopūstų sriuba su džiovintais grybais
- Daržovių sriuba su kumpiu
- Kaliaropių sriuba
- Moliūgų sriuba „Tau, mano meile“
- Rudeniu kvepianti kreminė baravykų sriuba
- Aštri pomidorų sriuba su pupelėmis
- Meksikietiška sriuba
- Linos sriuba
- Trinta burokelių sriuba
- Suomiška žuvienė
- Grybų sriuba
- Rūgštynių kremas
- Pomidorų sriuba su mocarelos sūriu
- Svogūnų trinta sriuba
- Žirnienė su grybais
- Pomidorų sriuba su cukinija
- Jogurtinė sriuba
- Rūgštynių ir špinatų sriuba
- Lietuviška kopūstienė
Morkų sriuba su pelėsiniu sūriu
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Morkos,
750 gramų -
Sultinys, vištienos arba daržovių,
1 litras -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Sūris, su mėlynu pelėsiu,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Morkas nuskuskite ir supjaustykite griežinėliais.Puode ištirpinkite sviestą ir kelias minutes apkepinkite morkas. Supilkite sultinį. Virkite, kol morkos taps minkštos 15-20 minučių. Viską sutrinkite trintuvu. Įberkite sutrupinto pelėsinio sūrio. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
-
dalyvis
2010-09-07 14:03
dabar kaiptik verdu sita sriubyte ;-) atrodo skaniai %-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...