Burokėlių sriuba
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
2 vienetai burokėliai (dideli)
2 vienetai morkos
1 vienetas svogūnai
20 gramų sviestas
1 valgomasis šaukštas krapai (susmulkinti)
šiek tiek druska
šiek tiek juodieji pipirai (malti)
šiek tiek grietinė
500 mililitrų sultinys (vištienos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Burokėlius supjaustyti kubeliais. Sutarkuoti morkas.
Svogūną sukapoti ir pakepinti keptuvėje (prieš tai keptuvėje ištirpiname sviestą).
Į puodą sudėti burokėlius, morkas, svogūnus, krapus, įberti prieskonių. Viską užpilti sultiniu ir virti apie 20 minučių.
Įdėti grietinės ir sutrinti su blenderiu.

Populiariausi receptai šią savaitę

Burokėlių sriuba

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Burokėlius supjaustyti kubeliais. Sutarkuoti morkas.
Svogūną sukapoti ir pakepinti keptuvėje (prieš tai keptuvėje ištirpiname sviestą).
Į puodą sudėti burokėlius, morkas, svogūnus, krapus, įberti prieskonių. Viską užpilti sultiniu ir virti apie 20 minučių.
Įdėti grietinės ir sutrinti su blenderiu.

Reklama:

Komentarai (1)


  • Svetlana 2019-11-21 17:16

    Labas semain,Kia dar gyvenom Sovetu Lietuvoje, Klaipedos meste Buvo kavine lietuviska patekalu SODZIUS, mes po trenerociu eidavom ten valgyti cepelinu ir burokeliu sriuba. Jusu receptas panasus, bet na visai ka as eskau, ta Buvo skaniai rugstoka....Gal pas prisimena ta recepta.....


Daugiau receptų