Burokėlius supjaustyti kubeliais. Sutarkuoti morkas.
Svogūną sukapoti ir pakepinti keptuvėje (prieš tai keptuvėje ištirpiname sviestą).
Į puodą sudėti burokėlius, morkas, svogūnus, krapus, įberti prieskonių. Viską užpilti sultiniu ir virti apie 20 minučių.
Įdėti grietinės ir sutrinti su blenderiu.
Burokėlių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 2 vienetai | burokėliai (dideli) |
| 2 vienetai | morkos |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 20 gramų | sviestas |
| 1 valgomasis šaukštas | krapai (susmulkinti) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
| šiek tiek | grietinė |
| 500 mililitrų | sultinys (vištienos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pomidorų sriuba su mocarelos sūriu
-
Trinta brokolių sriuba
-
Sriuba ''Greitukė''
-
Svogūnų trinta sriuba
-
Moliūgų sriuba su kepinta mėsa ir porais
-
Šalta ispaniška sriuba
-
Sveikuoliška rudeninė moliūgo sriuba
-
Sriuba "Dieta"
-
Porų trinta sriuba
-
Prancūziška žirnienė
-
Kreminė bulvių sriubytė
-
Pertrinta burokėlių sriuba
-
Morkų sriuba su pelėsiniu sūriu
-
Trinta pomidorų sriuba su sūriu
-
Trinta morkų sriuba su baltos duonos skrebučiais
-
Trinta cukinijų sriuba
-
Arvydo pertrinta brokolių sriuba
-
Perlinių kruopų košė
-
Trinta burokelių sriuba
-
Kaliforniška šparagų sriuba
Burokėlių sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Burokėliai, dideli,
2 vienetai -
Morkos,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Sviestas,
20 gramų -
Krapai, susmulkinti,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Grietinė
-
Sultinys, vištienos,
500 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Burokėlius supjaustyti kubeliais. Sutarkuoti morkas.
Svogūną sukapoti ir pakepinti keptuvėje (prieš tai keptuvėje ištirpiname sviestą).
Į puodą sudėti burokėlius, morkas, svogūnus, krapus, įberti prieskonių. Viską užpilti sultiniu ir virti apie 20 minučių.
Įdėti grietinės ir sutrinti su blenderiu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
