
200 gramų | grybai |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | ryžiai |
3 valgomieji šaukštai | grietinė |
1 valgomasis šaukštas | krapai (smulkinti) |
1 sauja | žirniai |
1 vienetas | morkos |
šiek tiek | svogūnai (laiškai) |
Užverdame 500 ml vandens, supilame ryžius ir smulkintas morkas. Taip pat žirnius. Verdame apie 10 minučių.
Sudedame grybus, svogūnų laiškus ir krapus. Dar paverdame, kol ryžiai ir daržovės išverda ir tada dedame grietinę.
Skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Linos sriuba
-
Sočioji sriuba su kalakutienos kukuliais ir šviežiomis bulvytėmis
-
Svogūnų sriuba
-
Pikantiška trinta sriubytė su skrebučiais
-
Vištienos sultinys
-
Raugintų kopūstų sriuba
-
Kaimiška sriubikė
-
Arvydo barščiai su aviena
-
Baltarusiška grybų sriuba
-
Cukinijų sriuba su kariu
-
Sriuba (Sopa criolla)
-
Raugintų burokėlių barščiai
-
Vištienos sriuba su makaronais
-
Margaritos šaltibarščiai
-
Žuvienė iš konservų
-
Vengriški barščiai
-
Bulbienė
-
Daržovių sriuba su kumpiu
-
Rūgštynių ir špinatų sriuba
-
Burokėlių sriuba
Ryžių sriuba su pievagrybiais

- Paruošimo laikas:
-
Grybai,
200 gramų -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Ryžiai,
2 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai -
Krapai, smulkinti,
1 valgomasis šaukštas -
Žirniai,
1 sauja -
Morkos,
1 vienetas - Svogūnai, laiškai
Grybus supjaustome ir pakepiname svieste.
Užverdame 500 ml vandens, supilame ryžius ir smulkintas morkas. Taip pat žirnius. Verdame apie 10 minučių.
Sudedame grybus, svogūnų laiškus ir krapus. Dar paverdame, kol ryžiai ir daržovės išverda ir tada dedame grietinę.
Skanaus
Komentarai (21)
-
Kristina
2018-11-07 08:15
Skanei atrodo ir receptas lengvas bus isbandyta butinai
-
karolina
2016-01-18 12:59
darau taip, 2 nedideles morkos , 4 arbe 3 bulves 3litrai vandens uzkaiciu suvitus bulvem ir morkom sudedu 2 saujas saldytu zirniu 2-3 saukstus ryziu ir pabaigoj pakepinau 500g sampinijonu sudejau paviriau dar 10-15 min sudejau tada druska pipirus krapus dar 5 minutes ir volia! valgom su grietine
-
karolina
2016-01-18 12:56
visko dadejus neblogai gaunasi bet receptas pats tai nesamoningas tik tiek kad ideja gera
-
rusla
2015-09-24 22:01
Nei druskos nei pipiru?
-
Kestutis
2015-09-17 11:38
Jau kartu gaminat...
-
Nesa
2015-09-16 17:26
Jeigu zirniai saldyti verda tiekpat kiek ryziai
-
Janina
2015-08-08 12:00
Kokie žirniai dedasi...parasykite atsakyma kas zinote!
-
Julija
2015-04-01 22:53
O kiek mazdaug porciju gaunasi?
-
Viktorija
2015-02-11 20:42
Gi aiškiai matosi, kad žirneliai žali, šaldyti :)
-
jule
2015-01-09 13:35
na zirniai cia tikrai ne i tema,juk jie ilgai werda