Keptuvėje su sviestu arba margarinu pakepame kubeliais supjaustytą svogūną ir susmulkintus pievagrybius. Suberiame miltus. Nuolat maišydami po truputį supilame pieną.
Į šią masę įpilame 0,5 l verdančio vandens. Kai sriuba užverda, suberiame sutarkuotą fermentinį sūrį, paskaniname druska, pipirais ir nukaičiame.
Patiekdami sriubą pabarstome susmulkintomis petražolėmis.
Olandiška pievagrybių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
| 0.5 litro | pienas |
| 0.5 litro | vanduo |
| 50 gramų | sviestas |
| 150 gramų | pievagrybiai |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
| 200 gramų | sūris (fermentinis) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai (malri) |
| šiek tiek | petražolės (smulkintos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pievagrybių sriuba su anakardžiais
-
Rudeniu kvepianti kreminė baravykų sriuba
-
Sriuba su konservuotais žirneliais
-
Sūrio sriuba su krevetėmis
-
Daržovių sriuba su kumpiu
-
Pupelių sriuba su miško grybais
-
Ukrainietiška selianka
-
Sriuba "Charčio"
-
Žirnelių sriuba
-
Moliūgų sriuba su maskarponės sūriu
-
Kaliaropių sriuba
-
Šalta ispaniška sriuba
-
Agurkų sriuba
-
Kopūstienė su grybais
-
Bananų sriuba
-
Pieniška sriuba su cukinija
-
Daržovių sriuba
-
Šiuolaikiška blėkų sriuba
-
Paprasta kopūstų sriuba
-
Žirnių su perlinėmis kruopomis sriuba
Olandiška pievagrybių sriuba
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pienas,
0.5 litro -
Vanduo,
0.5 litro -
Sviestas,
50 gramų -
Pievagrybiai,
150 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Sūris, fermentinis,
200 gramų - Druska
- Juodieji pipirai, malri
- Petražolės, smulkintos
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Keptuvėje su sviestu arba margarinu pakepame kubeliais supjaustytą svogūną ir susmulkintus pievagrybius. Suberiame miltus. Nuolat maišydami po truputį supilame pieną.
Į šią masę įpilame 0,5 l verdančio vandens. Kai sriuba užverda, suberiame sutarkuotą fermentinį sūrį, paskaniname druska, pipirais ir nukaičiame.
Patiekdami sriubą pabarstome susmulkintomis petražolėmis.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
