Keptuvėje su sviestu arba margarinu pakepame kubeliais supjaustytą svogūną ir susmulkintus pievagrybius. Suberiame miltus. Nuolat maišydami po truputį supilame pieną.
Į šią masę įpilame 0,5 l verdančio vandens. Kai sriuba užverda, suberiame sutarkuotą fermentinį sūrį, paskaniname druska, pipirais ir nukaičiame.
Patiekdami sriubą pabarstome susmulkintomis petražolėmis.

Olandiška pievagrybių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
0.5 litro | pienas |
0.5 litro | vanduo |
50 gramų | sviestas |
150 gramų | pievagrybiai |
1 vienetas | svogūnai |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
200 gramų | sūris (fermentinis) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malri) |
šiek tiek | petražolės (smulkintos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vasariška sriuba
-
Sūrio ir duonos sriuba
-
Vištienos sriuba su makaronais
-
Itališka manų kruopų sriuba
-
Pertrinta pievagrybių sriuba
-
Sriuba "Sveikata"
-
Saldi vyšnių sriuba su makaronais
-
Paprasta kopūstų sriuba
-
Pupelių sriuba
-
Perlinių kruopų košė
-
Lašišos ir lešių sriuba
-
Trinta burokelių sriuba
-
Voveraičių sriuba su džiovintais šaltalankiais ir kmynais
-
Arvydo barščiai su aviena
-
Vengriška žuvienė
-
Moliūgų sriuba
-
Jogurto sriuba
-
Daržovių sriuba
-
Ukrainietiški barščiai
-
Morkų sriuba su pelėsiniu sūriu
Olandiška pievagrybių sriuba
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pienas,
0.5 litro -
Vanduo,
0.5 litro -
Sviestas,
50 gramų -
Pievagrybiai,
150 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Sūris, fermentinis,
200 gramų - Druska
- Juodieji pipirai, malri
- Petražolės, smulkintos
Gaminimo eiga:
Keptuvėje su sviestu arba margarinu pakepame kubeliais supjaustytą svogūną ir susmulkintus pievagrybius. Suberiame miltus. Nuolat maišydami po truputį supilame pieną.
Į šią masę įpilame 0,5 l verdančio vandens. Kai sriuba užverda, suberiame sutarkuotą fermentinį sūrį, paskaniname druska, pipirais ir nukaičiame.
Patiekdami sriubą pabarstome susmulkintomis petražolėmis.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai