Keptuvėje su sviestu arba margarinu pakepame kubeliais supjaustytą svogūną ir susmulkintus pievagrybius. Suberiame miltus. Nuolat maišydami po truputį supilame pieną.
Į šią masę įpilame 0,5 l verdančio vandens. Kai sriuba užverda, suberiame sutarkuotą fermentinį sūrį, paskaniname druska, pipirais ir nukaičiame.
Patiekdami sriubą pabarstome susmulkintomis petražolėmis.

Olandiška pievagrybių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
0.5 litro | pienas |
0.5 litro | vanduo |
50 gramų | sviestas |
150 gramų | pievagrybiai |
1 vienetas | svogūnai |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
200 gramų | sūris (fermentinis) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malri) |
šiek tiek | petražolės (smulkintos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šaltibarščiai
-
Lašišos galvyčių sriubytė
-
Sūrio ir duonos sriuba
-
Juka
-
Kaliforniška šparagų sriuba
-
Perlinių kruopų košė
-
Grybų sriuba
-
Trinta porų ir bulvių sriuba
-
Voveraičių sriuba su džiovintais šaltalankiais ir kmynais
-
Pertrinta pievagrybių sriuba
-
Rūgštynių kremas
-
Lukštuko čili sriubkošė
-
Jogurtinė sriuba
-
Svogūnų sriuba
-
Moliūgų sriuba
-
Alaus sriuba
-
Pomidorinė kopūstų sriuba
-
Trinta burokelių sriuba
-
Kaimiška sriubikė
-
Sriuba (Sopa criolla)
Olandiška pievagrybių sriuba
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pienas,
0.5 litro -
Vanduo,
0.5 litro -
Sviestas,
50 gramų -
Pievagrybiai,
150 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Sūris, fermentinis,
200 gramų - Druska
- Juodieji pipirai, malri
- Petražolės, smulkintos
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Keptuvėje su sviestu arba margarinu pakepame kubeliais supjaustytą svogūną ir susmulkintus pievagrybius. Suberiame miltus. Nuolat maišydami po truputį supilame pieną.
Į šią masę įpilame 0,5 l verdančio vandens. Kai sriuba užverda, suberiame sutarkuotą fermentinį sūrį, paskaniname druska, pipirais ir nukaičiame.
Patiekdami sriubą pabarstome susmulkintomis petražolėmis.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...