Olandiška pievagrybių sriuba
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
0.5 litro pienas
0.5 litro vanduo
50 gramų sviestas
150 gramų pievagrybiai
1 vienetas svogūnai
2 valgomieji šaukštai kvietiniai miltai
200 gramų sūris (fermentinis)
šiek tiek druska
šiek tiek juodieji pipirai (malri)
šiek tiek petražolės (smulkintos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Keptuvėje su sviestu arba margarinu pakepame kubeliais supjaustytą svogūną ir susmulkintus pievagrybius. Suberiame miltus. Nuolat maišydami po truputį supilame pieną.
Į šią masę įpilame 0,5 l verdančio vandens. Kai sriuba užverda, suberiame sutarkuotą fermentinį sūrį, paskaniname druska, pipirais ir nukaičiame.
Patiekdami sriubą pabarstome susmulkintomis petražolėmis.

Populiariausi receptai šią savaitę

Olandiška pievagrybių sriuba

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Keptuvėje su sviestu arba margarinu pakepame kubeliais supjaustytą svogūną ir susmulkintus pievagrybius. Suberiame miltus. Nuolat maišydami po truputį supilame pieną.
Į šią masę įpilame 0,5 l verdančio vandens. Kai sriuba užverda, suberiame sutarkuotą fermentinį sūrį, paskaniname druska, pipirais ir nukaičiame.
Patiekdami sriubą pabarstome susmulkintomis petražolėmis.

Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų