Supjaustykite svogūnus ir pakepinkite augaliniame aliejuje, kol įgaus šviesiai auksinę spalvą. Pridėkite pomidorų tyrės (tinka kečupas) ir raudonųjų pipirų.
Laikykite ant mažos ugnies 5 minutes.
Pridėkite pupelių ir virkite dar 20 minučių be dangčio.
Galiausiai supilame sultinį (aš turėjau jautienos), sudedame kapotas petražoles. Gerai išmaišome. Verdame dar 10-15 minučių.
Aštri pomidorų sriuba su pupelėmis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 500 gramų | pupelės |
| šiek tiek | druska |
| 45 mililitrai | aliejaus |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 500 gramų | pomidorų sultys (tirščios) |
| 2 arbatiniai šaukšteliai | aitriosios paprikos |
| 500 mililitrų | sultinys |
| 50 gramų | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pupelių ir kukurūzų sriuba
-
Toskanos pupelių sriuba
-
Šiuolaikiška blėkų sriuba
-
Saldi vyšnių sriuba su makaronais
-
Trinta pievagrybių sriuba
-
Rūgštynių ir špinatų sriuba
-
Trinta aguročių sriuba
-
Daržovių sriuba
-
Pieniška žuvienė
-
Kreminė krevečių sriuba
-
Baravykų sriuba
-
Moliūgų sriuba
-
Suomiška žuvienė
-
Pomidorų sriuba su bazilikais
-
Soti čili sriuba - troškinys
-
Tiršta daržovių sriuba
-
Juka
-
Žirnienė su grybais
-
Sūrio sriuba
-
Pievagrybių sriuba su raugintais agurkais
Aštri pomidorų sriuba su pupelėmis
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pupelės,
500 gramų - Druska
-
Aliejus,
45 mililitrai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Pomidorų sultys, tirščios,
500 gramų -
Aitrioji paprika,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Sultinys,
500 mililitrų -
Petražolės,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supjaustykite svogūnus ir pakepinkite augaliniame aliejuje, kol įgaus šviesiai auksinę spalvą. Pridėkite pomidorų tyrės (tinka kečupas) ir raudonųjų pipirų.
Laikykite ant mažos ugnies 5 minutes.
Pridėkite pupelių ir virkite dar 20 minučių be dangčio.
Galiausiai supilame sultinį (aš turėjau jautienos), sudedame kapotas petražoles. Gerai išmaišome. Verdame dar 10-15 minučių.
Reklama:
Komentarai (5)
-
A
2011-10-17 17:48
Kokias pupeles naudojate? Džiovintas ar konservuotas?
-
Lola
2011-09-26 19:11
Vietoj pomidoru sulciu geriausiai naudoti - skardinese pomidorus savose sultyse.ju skonis geresnis ir tinka daug kur, pav. Meksikietiskai sriubai, spageti... ;-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
