Pupeles pamerkiame ir laikome per naktį. Kitą dieną jas verdame kartu su lauro lapu apie 40 min.
Skystyje, likusiame nuo pupelių, verdame supjaustytas bulves. Supilame pomidorų pastą.
Aliejuje apkepiname susmulkintą kiaulieną, svogūnus ir česnakus. Šiek tiek apkepus sudedame pjaustytą papriką. Šią masę dedame į sriubą su bulvėmis. Taip pat atgal dedame pupeles ir dar paverdame 10 minučių
Virimo pabaigoje sudedame prieskonius ir žoleles.
Baltųjų pupelių sriuba su daržovėmis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 3 arbatiniai šaukšteliai | pomidorų pasta |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 1 arbatinis šaukštelis | mairūnas (švieži) |
| 1 arbatinis šaukštelis | čiobreliai (džiovinti) |
| 1 vienetas | paprika |
| 3 skiltelės | česnakas |
| 400 gramų | pupelės (baltos) |
| 100 gramų | kiauliena (kumpis) |
| 4 vienetai | bulvių |
| 2 vienetai | morkos |
| 2 saujos | petražolės (šviežios) |
| 0.5 vieneto | salierai |
| 3 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
| 1 vienetas | lauro lapų (lapas) |
| 0.5 stiklinės | miežiai |
| šiek tiek | mairūnas (švieži) |
| šiek tiek | petražolės (šviežios) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Saldi agrastų sriuba
-
Moliūgų sriuba
-
Pomidorinė kopūstų sriuba
-
Žuvienė iš konservų
-
Pupelių sriuba
-
Trinta aguročių sriuba
-
Pieniška sriuba su aguonomis
-
Vištienos sriuba su makaronais
-
Pomidorinė sriuba
-
Meksikietiška sriuba
-
Svogūnų trinta sriuba
-
Sriuba su makaronais
-
Trinta morkų sriuba su baltos duonos skrebučiais
-
Raugintų kopūstų sriuba su džiovintais grybais
-
Lukštuko čili sriubkošė
-
Pieniška sriuba su cukinija
-
Grybų sriuba su sūriu
-
Arvydo barščiai su aviena
-
Šaltibarščiai
-
Vištienos sriuba su koldūnais
Baltųjų pupelių sriuba su daržovėmis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pomidorų pasta,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Mairūnas, švieži,
1 arbatinis šaukštelis -
Čiobreliai, džiovinti,
1 arbatinis šaukštelis -
Paprika,
1 vienetas -
Česnakas,
3 skiltelės -
Pupelės, baltos,
400 gramų -
Kiauliena, kumpis,
100 gramų -
Bulvės,
4 vienetai -
Morkos,
2 vienetai -
Petražolės, šviežios,
2 saujos -
Salierai,
0.5 vieneto -
Alyvuogių aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Lauro lapai, lapas,
1 vienetas -
Miežiai,
0.5 stiklinės - Mairūnas, švieži
- Petražolės, šviežios
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pupeles pamerkiame ir laikome per naktį. Kitą dieną jas verdame kartu su lauro lapu apie 40 min.
Skystyje, likusiame nuo pupelių, verdame supjaustytas bulves. Supilame pomidorų pastą.
Aliejuje apkepiname susmulkintą kiaulieną, svogūnus ir česnakus. Šiek tiek apkepus sudedame pjaustytą papriką. Šią masę dedame į sriubą su bulvėmis. Taip pat atgal dedame pupeles ir dar paverdame 10 minučių
Virimo pabaigoje sudedame prieskonius ir žoleles.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Mam
2013-09-21 16:03
O kumpis taip ir liko užmirštas?.. :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
