Pupeles pamerkiame ir laikome per naktį. Kitą dieną jas verdame kartu su lauro lapu apie 40 min.
Skystyje, likusiame nuo pupelių, verdame supjaustytas bulves. Supilame pomidorų pastą.
Aliejuje apkepiname susmulkintą kiaulieną, svogūnus ir česnakus. Šiek tiek apkepus sudedame pjaustytą papriką. Šią masę dedame į sriubą su bulvėmis. Taip pat atgal dedame pupeles ir dar paverdame 10 minučių
Virimo pabaigoje sudedame prieskonius ir žoleles.

Baltųjų pupelių sriuba su daržovėmis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
3 arbatiniai šaukšteliai | pomidorų pasta |
2 vienetai | svogūnai |
1 arbatinis šaukštelis | mairūnas (švieži) |
1 arbatinis šaukštelis | čiobreliai (džiovinti) |
1 vienetas | paprika |
3 skiltelės | česnakas |
400 gramų | pupelės (baltos) |
100 gramų | kiauliena (kumpis) |
4 vienetai | bulvių |
2 vienetai | morkos |
2 saujos | petražolės (šviežios) |
0.5 vieneto | salierai |
3 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
1 vienetas | lauro lapų (lapas) |
0.5 stiklinės | miežiai |
šiek tiek | mairūnas (švieži) |
šiek tiek | petražolės (šviežios) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rūgštynių ir špinatų sriuba
-
Itališka kopūstų sriuba su grūdais
-
Sriuba su brokoliais
-
Dilgėlių sriuba
-
Šiuolaikiška blėkų sriuba
-
Žirnių sriuba su rūkyta mėsa ir skrudinta duona
-
Dilgėlių sriubytė
-
Avokadų sriuba su imbieru
-
Pieniška briuselinių kopūstų sriuba
-
Grybų sriuba
-
Paprikų ir vištienos sriuba
-
Sriuba "Tom Yum Kung"
-
Raugintų burokėlių barščiai
-
Žirnių sriuba lenkiškai
-
Pomidorų sriuba su mėsa
-
Pupelių sriuba su sūriu
-
Svogūnų sriuba
-
Sūrio sriuba su krevetėmis
-
Burokėlių lapkočių sriuba
-
Pikantiška trinta sriubytė su skrebučiais
Baltųjų pupelių sriuba su daržovėmis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pomidorų pasta,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Mairūnas, švieži,
1 arbatinis šaukštelis -
Čiobreliai, džiovinti,
1 arbatinis šaukštelis -
Paprika,
1 vienetas -
Česnakas,
3 skiltelės -
Pupelės, baltos,
400 gramų -
Kiauliena, kumpis,
100 gramų -
Bulvės,
4 vienetai -
Morkos,
2 vienetai -
Petražolės, šviežios,
2 saujos -
Salierai,
0.5 vieneto -
Alyvuogių aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Lauro lapai, lapas,
1 vienetas -
Miežiai,
0.5 stiklinės - Mairūnas, švieži
- Petražolės, šviežios
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pupeles pamerkiame ir laikome per naktį. Kitą dieną jas verdame kartu su lauro lapu apie 40 min.
Skystyje, likusiame nuo pupelių, verdame supjaustytas bulves. Supilame pomidorų pastą.
Aliejuje apkepiname susmulkintą kiaulieną, svogūnus ir česnakus. Šiek tiek apkepus sudedame pjaustytą papriką. Šią masę dedame į sriubą su bulvėmis. Taip pat atgal dedame pupeles ir dar paverdame 10 minučių
Virimo pabaigoje sudedame prieskonius ir žoleles.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Mam
2013-09-21 16:03
O kumpis taip ir liko užmirštas?.. :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...