šiek tiek | imbieras |
2 skiltelės | česnakas |
100 gramų | svogūnai |
300 gramų | morkos |
800 gramų | moliūgai |
30 mililitrų | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | druska |
100 gramų | grietinė |
60 mililitrų | grietinėlės, 35% |
Nulupame svogūnus, česnakus, morkas ir moliūgą.
Viską susmulkiname ir pakepiname ant sviesto ar alyvuogių aliejaus 5-6 min.
Įpilame 1 litrą karšto vandens, įberiame imbiero, druskos ir troškiname ant keptuvės, kol suminkštėja daržovės. Nukaičiame.
Įdedame 1 šaukštą grietinėlės, išmaišome. Viską sutriname su trintuvu.
Sriubą paskaniname grietine ir žalumynais.
Gero apetito!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šalta ispaniška sriuba
- Moliūgų sriuba
- Pomidorų sriuba su bazilikais
- Trinta moliūgų sriuba
- Kaliforniška šparagų sriuba
- Burokėlių sriuba
- Trinta brokolių ir žirnių sriuba
- Moliūgo kisielius
- Moliūgų sriuba
- Pomidorų sriuba
- Arvydo pertrinta brokolių sriuba
- Paprikų sriuba
- Morkų sriuba su pelėsiniu sūriu
- Pomidorų sriuba su cukinija
- Avokadų sriuba su imbieru
- Trinta bulvių sriuba
- Gardi moliūgų sriuba
- Trinta svogūnų sriuba
- Sriuba (Sopa criolla)
- Cukinijų sriuba su kariu
Trinta morkų ir moliūgų sriuba
- Paruošimo laikas:
- Imbieras
-
Česnakas,
2 skiltelės -
Svogūnai,
100 gramų -
Morkos,
300 gramų -
Moliūgai,
800 gramų -
Alyvuogių aliejus,
30 mililitrų - Druska
-
Grietinė,
100 gramų -
Grietinėlė, 35%,
60 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Reikalinga gana gili keptuvė arba puodas, nes daržoves troškinsime.
Nulupame svogūnus, česnakus, morkas ir moliūgą.
Viską susmulkiname ir pakepiname ant sviesto ar alyvuogių aliejaus 5-6 min.
Įpilame 1 litrą karšto vandens, įberiame imbiero, druskos ir troškiname ant keptuvės, kol suminkštėja daržovės. Nukaičiame.
Įdedame 1 šaukštą grietinėlės, išmaišome. Viską sutriname su trintuvu.
Sriubą paskaniname grietine ir žalumynais.
Gero apetito!
Komentarai (3)
-
svajukas
2011-08-17 13:54
Nors vietoj grietineles pyliau truputeli pieno, vistiek gavosi labai skanu, o be to labai sveika