Tiršta bulvienė su mėsa
AUTORIUS:
Julija
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
2 litrai sultinys (vištienos)
10 vienetų bulvių
1 vienetas svogūnai
50 gramų lašinukai
8 vienetai kiauliena (kepenėlės)
šiek tiek druska
šiek tiek pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Sultinį užverdame, sudedam supjaustytas bulves. Verdame kol bulves visai išvirs. Lašinius ir svogūną supjaustome kubeliais ir apkepiname. Kiaulienos kepsnelius pagardiname druska, pipirais ir iškepame keptuvėje.
Apkepintus lašinukus su svogūnais sudedam į sriubą ir pertriname viską smulkintuvu. Supilame tirštą sriubą į lėkštes ir į kiekvieną lėkštę dedam po kiaulienos kepsnį.

Skanaus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Tiršta bulvienė su mėsa

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 8
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Sultinį užverdame, sudedam supjaustytas bulves. Verdame kol bulves visai išvirs. Lašinius ir svogūną supjaustome kubeliais ir apkepiname. Kiaulienos kepsnelius pagardiname druska, pipirais ir iškepame keptuvėje.
Apkepintus lašinukus su svogūnais sudedam į sriubą ir pertriname viską smulkintuvu. Supilame tirštą sriubą į lėkštes ir į kiekvieną lėkštę dedam po kiaulienos kepsnį.

Skanaus.

Receptą atsiuntė Julija
Reklama:

Komentarai (1)


  • Zilvinas zymancius 2014-09-29 23:30

    Rudens vakarui kad geriau mokytusi sociu pilvu


Daugiau receptų