Sultinį užverdame, sudedam supjaustytas bulves. Verdame kol bulves visai išvirs. Lašinius ir svogūną supjaustome kubeliais ir apkepiname. Kiaulienos kepsnelius pagardiname druska, pipirais ir iškepame keptuvėje.
Apkepintus lašinukus su svogūnais sudedam į sriubą ir pertriname viską smulkintuvu. Supilame tirštą sriubą į lėkštes ir į kiekvieną lėkštę dedam po kiaulienos kepsnį.
Skanaus.

Tiršta bulvienė su mėsa
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
2 litrai | sultinys (vištienos) |
10 vienetų | bulvių |
1 vienetas | svogūnai |
50 gramų | lašinukai |
8 vienetai | kiauliena (kepenėlės) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kopūstienė su grybais
-
Žirnių sriuba
-
Paprasta makaronų sriuba "Jaunystė"
-
Sriuba su brokoliais
-
Sriuba su makaronais
-
Ukrainietiška selianka
-
Obuolių sriuba "Svorio netektis"
-
Alaus sriuba
-
Sriuba "Sveikata"
-
Greitoji sriubukė
-
Prancūziška svognų sriuba
-
Trinta morkų sriuba su baltos duonos skrebučiais
-
Meksikietiška čili sriuba
-
Burokėlių-grybų sriuba
-
Pievagrybių sriuba su raugintais agurkais
-
Agurkų sriuba
-
Pieniška žuvienė
-
Vištienos sultinys
-
Kaliaropių sriuba
-
Leipcigo daržovių šiupininė
Tiršta bulvienė su mėsa
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Sultinys, vištienos,
2 litrai -
Bulvės,
10 vienetų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Lašinukai ,
50 gramų -
Kiauliena, kepenėlės,
8 vienetai - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sultinį užverdame, sudedam supjaustytas bulves. Verdame kol bulves visai išvirs. Lašinius ir svogūną supjaustome kubeliais ir apkepiname. Kiaulienos kepsnelius pagardiname druska, pipirais ir iškepame keptuvėje.
Apkepintus lašinukus su svogūnais sudedam į sriubą ir pertriname viską smulkintuvu. Supilame tirštą sriubą į lėkštes ir į kiekvieną lėkštę dedam po kiaulienos kepsnį.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Zilvinas zymancius
2014-09-29 23:30
Rudens vakarui kad geriau mokytusi sociu pilvu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...