![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
1.5 litro | vanduo |
800 gramų | cukinija (minkštimas) |
2 vienetai | morkos |
2 vienetai | bulvių |
1 vienetas | poras |
100 mililitrų | grietinė (15-20 proc. riebumo) |
šiek tiek | maltų juodųjų pipirų |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | krapai |
1 vienetas | svogūnų laiškai |
Supilame grietinėlę, užverdame ir nukelia nuo ugnies. Sriubą sutriname. Suberiame smulkintus žalumynus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Trinta runkelių sriuba
-
Kreminė bulvių sriubytė
-
Imbierinė avokadų sriuba
-
Arvydo pertrinta brokolių sriuba
-
Pomidorų ir bazilikų sriuba
-
Gaspačas
-
Moliūgų sriuba
-
Moliūgo kisielius
-
Prancūziška bulvių sriuba
-
Šviežių žirnių sriuba
-
Moliūgų sriuba
-
Kaliforniška šparagų sriuba
-
Trinta porų ir bulvių sriuba
-
Trinta pomidorų sriuba su sūriu
-
Sriuba (Sopa criolla)
-
Rūgštynių kremas
-
Cukinijų sriuba su kariu
-
Pomidorų sriuba
-
Bulvių ir porų sriuba
-
Trinta svogūnų sriuba
Trinta cukinijų sriuba
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vanduo,
1.5 litro -
Cukinija, minkštimas,
800 gramų -
Morkos,
2 vienetai -
Bulvės,
2 vienetai -
Poras,
1 vienetas -
Grietinė, 15-20 proc. riebumo,
100 mililitrų - Malti juodieji pipirai
- Druska
- Krapai
-
Svogūnų laiškai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Į vandenį sudedame kubeliais supjaustytą cukiniją, morkas, svogūną, bulves, porą ir verdame apie 15 minučių.
Įmaišome prieskonius ir verdame dar 10 minučių.
Supilame grietinėlę, užverdame ir nukelia nuo ugnies. Sriubą sutriname. Suberiame smulkintus žalumynus.
Komentarai (6)
-
.
2015-11-17 00:04
Į cukinijų sriubą būtiniausiai reikia ČESNAKO!!! Ir negailint :) Paragavę nebeįsivaizduosit, kaip galėjote jo nedėt :) O grietinėlė tikrai nebūtina, puikiausiai tinka ir grietinė.
-
eglinedvikiukas
2015-09-14 12:41
mus irgi labai skaniai išėjo ši jūsų sriubytė pagal šį nuostabų receptuką :-)
-
Jolitukas
2013-08-16 20:43
As dar cukinijos ipjaustau ir morkytes,kubelis darzoviu sultinio.Kai isverda viska sutrinu su blenderiu ir paskaninu mazu gabaleliu sviestu ir pienu, o atskiram puode bunu issiverdus vadinama zacirka( kiausinis sumaisytas su miltais ir trupuciu vandeniu).Vska supilam i moliugu sriuba,skanaus.
-
neja
2012-10-05 13:59
Puikus Neringos pastebejimas, galvojau grietineles nedet aplamai, bet pienas - puikus sprendimas! Aciu, Neringa! :super:
-
Brigita
2012-08-30 22:59
Labai skaniai išėjo :super: