Į 2 litrus verdančio vandens su agurkų rasalu supilti išmaišytą, sukrešėjusį - sušokusį į gabalus, kraują. Sudėti smulkintus lašinius, pakepintus su svogūnu, druska. Suberti kitus prieskonius, sudėti išmirkytas smulkintas kriaušytes. Virti apie 35 min. Kuo juodesnė gaunasi, tuo geriau.
Mamos "šone" šią sriubą virdavo su grikiais, tėvelio - su kriaušėmis. Aš viriau su kriaušėmis - gurmaniškesnis skonis.
Juka
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
0.5 litro | kiauliena (kraujas) |
1 sauja | kriaušės (džiovintos) |
100 gramų | kiaulienos lašiniai (švieži) |
3 valgomieji šaukštai | rauginti agurkai (rasalas) |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | lauro lapų (lapas) |
šiek tiek | mairūnas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Trinta burokelių sriuba
- Žiedinių kopūstų tyrė
- Paprasta makaronų sriuba "Jaunystė"
- Jogurto sriuba
- Prancūziška svognų sriuba
- Pomidorų sriuba su mėsa
- Perlinių kruopų košė
- Rūgštynių ir špinatų sriuba
- Rūgštynių kremas
- Žalumynų ir sūrio sriuba
- Baltųjų pupelių sriuba su daržovėmis
- Paprikų sriuba
- Šaltibarščiai
- Aštri pomidorų sriuba su pupelėmis
- Tofu sriuba su daržovėmis
- Voveraičių sriuba
- Kaliaropių sriuba
- Trinta morkų sriuba su baltos duonos skrebučiais
- Soti čili sriuba - troškinys
- Itališka kopūstų sriuba su grūdais
Juka
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena, kraujas,
0.5 litro -
Kriaušės, džiovintos,
1 sauja -
Kiaulienos lašiniai, švieži,
100 gramų -
Rauginti agurkai, rasalas,
3 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
1 vienetas - Druska
- Juodieji pipirai
- Lauro lapai, lapas
- Mairūnas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į 2 litrus verdančio vandens su agurkų rasalu supilti išmaišytą, sukrešėjusį - sušokusį į gabalus, kraują. Sudėti smulkintus lašinius, pakepintus su svogūnu, druska. Suberti kitus prieskonius, sudėti išmirkytas smulkintas kriaušytes. Virti apie 35 min. Kuo juodesnė gaunasi, tuo geriau.
Mamos "šone" šią sriubą virdavo su grikiais, tėvelio - su kriaušėmis. Aš viriau su kriaušėmis - gurmaniškesnis skonis.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...