Į 2 litrus verdančio vandens su agurkų rasalu supilti išmaišytą, sukrešėjusį - sušokusį į gabalus, kraują. Sudėti smulkintus lašinius, pakepintus su svogūnu, druska. Suberti kitus prieskonius, sudėti išmirkytas smulkintas kriaušytes. Virti apie 35 min. Kuo juodesnė gaunasi, tuo geriau.
Mamos "šone" šią sriubą virdavo su grikiais, tėvelio - su kriaušėmis. Aš viriau su kriaušėmis - gurmaniškesnis skonis.
Juka
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 0.5 litro | kiauliena (kraujas) |
| 1 sauja | kriaušės (džiovintos) |
| 100 gramų | kiaulienos lašiniai (švieži) |
| 3 valgomieji šaukštai | rauginti agurkai (rasalas) |
| 1 vienetas | svogūnai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | lauro lapų (lapas) |
| šiek tiek | mairūnas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pupelių ir kukurūzų sriuba
-
Trinta cukinijų sriuba
-
Žirnių sriuba
-
Sūrio ir duonos sriuba
-
Žirnių sriuba su rūkyta mėsa ir skrudinta duona
-
Pomidorų sriuba su cukinija
-
Burokėlių lapkočių sriuba
-
Lauros šaltibarščiai
-
Tiršta daržovių sriuba
-
Soti čili sriuba - troškinys
-
Burokėlių sriuba
-
Trinta porų ir bulvių sriuba
-
Moliūgų sriuba su kepinta mėsa ir porais
-
Sriuba „Minestrone“
-
Prancūziška svognų sriuba
-
Vištienos sriuba su makaronais
-
Daržovių sriuba su šonine
-
Paprikų sriuba
-
Alaus sriuba
-
Pertrinta pievagrybių sriuba
Juka
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena, kraujas,
0.5 litro -
Kriaušės, džiovintos,
1 sauja -
Kiaulienos lašiniai, švieži,
100 gramų -
Rauginti agurkai, rasalas,
3 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
1 vienetas - Druska
- Juodieji pipirai
- Lauro lapai, lapas
- Mairūnas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į 2 litrus verdančio vandens su agurkų rasalu supilti išmaišytą, sukrešėjusį - sušokusį į gabalus, kraują. Sudėti smulkintus lašinius, pakepintus su svogūnu, druska. Suberti kitus prieskonius, sudėti išmirkytas smulkintas kriaušytes. Virti apie 35 min. Kuo juodesnė gaunasi, tuo geriau.
Mamos "šone" šią sriubą virdavo su grikiais, tėvelio - su kriaušėmis. Aš viriau su kriaušėmis - gurmaniškesnis skonis.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
