Į 2 litrus verdančio vandens su agurkų rasalu supilti išmaišytą, sukrešėjusį - sušokusį į gabalus, kraują. Sudėti smulkintus lašinius, pakepintus su svogūnu, druska. Suberti kitus prieskonius, sudėti išmirkytas smulkintas kriaušytes. Virti apie 35 min. Kuo juodesnė gaunasi, tuo geriau.
Mamos "šone" šią sriubą virdavo su grikiais, tėvelio - su kriaušėmis. Aš viriau su kriaušėmis - gurmaniškesnis skonis.

Juka
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
0.5 litro | kiauliena (kraujas) |
1 sauja | kriaušės (džiovintos) |
100 gramų | kiaulienos lašiniai (švieži) |
3 valgomieji šaukštai | rauginti agurkai (rasalas) |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | lauro lapų (lapas) |
šiek tiek | mairūnas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pupelių ir kukurūzų sriuba
-
Trinta pievagrybių sriuba
-
Pupelių sriuba su miško grybais
-
Vengriška žuvienė
-
Kopūstų sriuba su vištienos maltinukais
-
Pievagrybių sriuba
-
Kaliforniška šparagų sriuba
-
Šiuolaikiška blėkų sriuba
-
Paprasta kopūstų sriuba
-
Meksikietiška čili sriuba
-
Pomidorinė kopūstų sriuba
-
Baravykų sriuba
-
Margaritos šaltibarščiai
-
Pomidorų sriuba su mėsa
-
Persikais, muskatu, česnakais pagardinta kiaulienos sriuba
-
Bulbienė
-
Perlinių kruopų košė
-
Pertrinta pievagrybių sriuba
-
Koldūnų sriuba
-
Voveraičių sriuba
Juka
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena, kraujas,
0.5 litro -
Kriaušės, džiovintos,
1 sauja -
Kiaulienos lašiniai, švieži,
100 gramų -
Rauginti agurkai, rasalas,
3 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
1 vienetas - Druska
- Juodieji pipirai
- Lauro lapai, lapas
- Mairūnas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į 2 litrus verdančio vandens su agurkų rasalu supilti išmaišytą, sukrešėjusį - sušokusį į gabalus, kraują. Sudėti smulkintus lašinius, pakepintus su svogūnu, druska. Suberti kitus prieskonius, sudėti išmirkytas smulkintas kriaušytes. Virti apie 35 min. Kuo juodesnė gaunasi, tuo geriau.
Mamos "šone" šią sriubą virdavo su grikiais, tėvelio - su kriaušėmis. Aš viriau su kriaušėmis - gurmaniškesnis skonis.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...