Į 2 litrus verdančio vandens su agurkų rasalu supilti išmaišytą, sukrešėjusį - sušokusį į gabalus, kraują. Sudėti smulkintus lašinius, pakepintus su svogūnu, druska. Suberti kitus prieskonius, sudėti išmirkytas smulkintas kriaušytes. Virti apie 35 min. Kuo juodesnė gaunasi, tuo geriau.
Mamos "šone" šią sriubą virdavo su grikiais, tėvelio - su kriaušėmis. Aš viriau su kriaušėmis - gurmaniškesnis skonis.
Juka
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
0.5 litro | kiauliena (kraujas) |
1 sauja | kriaušės (džiovintos) |
100 gramų | kiaulienos lašiniai (švieži) |
3 valgomieji šaukštai | rauginti agurkai (rasalas) |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | lauro lapų (lapas) |
šiek tiek | mairūnas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Tiršta daržovių sriuba
- Pomidorų sriuba su cukinija
- Suomiška žuvienė
- Kaliforniška šparagų sriuba
- Agurkų sriuba
- Soti čili sriuba - troškinys
- Burokėlių lapkočių sriuba
- Moliūgų ir kukurūzų sriuba
- Tiršta pievagrybių sriuba
- Žirnienė su grybais
- Sočioji sriuba su kalakutienos kukuliais ir šviežiomis bulvytėmis
- Pertrinta pievagrybių sriuba
- Pieniška moliūgų sriuba su makaronais
- Miško grybų ir burokėlių sriuba
- Svogūnų sriuba
- Pupelių sriuba su miško grybais
- Ryžių sriuba su pievagrybiais
- Trinta bulvienė
- Šiuolaikiška blėkų sriuba
- Tiršta bulvienė su mėsa
Juka
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena, kraujas,
0.5 litro -
Kriaušės, džiovintos,
1 sauja -
Kiaulienos lašiniai, švieži,
100 gramų -
Rauginti agurkai, rasalas,
3 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
1 vienetas - Druska
- Juodieji pipirai
- Lauro lapai, lapas
- Mairūnas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į 2 litrus verdančio vandens su agurkų rasalu supilti išmaišytą, sukrešėjusį - sušokusį į gabalus, kraują. Sudėti smulkintus lašinius, pakepintus su svogūnu, druska. Suberti kitus prieskonius, sudėti išmirkytas smulkintas kriaušytes. Virti apie 35 min. Kuo juodesnė gaunasi, tuo geriau.
Mamos "šone" šią sriubą virdavo su grikiais, tėvelio - su kriaušėmis. Aš viriau su kriaušėmis - gurmaniškesnis skonis.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...