Juka
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
0.5 litro kiauliena (kraujas)
1 sauja kriaušės (džiovintos)
100 gramų kiaulienos lašiniai (švieži)
3 valgomieji šaukštai rauginti agurkai (rasalas)
1 vienetas svogūnai
šiek tiek druska
šiek tiek juodieji pipirai
šiek tiek lauro lapų (lapas)
šiek tiek mairūnas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Į 2 litrus verdančio vandens su agurkų rasalu supilti išmaišytą, sukrešėjusį - sušokusį į gabalus, kraują. Sudėti smulkintus lašinius, pakepintus su svogūnu, druska. Suberti kitus prieskonius, sudėti išmirkytas smulkintas kriaušytes. Virti apie 35 min. Kuo juodesnė gaunasi, tuo geriau.

Mamos "šone" šią sriubą virdavo su grikiais, tėvelio - su kriaušėmis. Aš viriau su kriaušėmis - gurmaniškesnis skonis.

Populiariausi receptai šią savaitę

Juka

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Į 2 litrus verdančio vandens su agurkų rasalu supilti išmaišytą, sukrešėjusį - sušokusį į gabalus, kraują. Sudėti smulkintus lašinius, pakepintus su svogūnu, druska. Suberti kitus prieskonius, sudėti išmirkytas smulkintas kriaušytes. Virti apie 35 min. Kuo juodesnė gaunasi, tuo geriau.

Mamos "šone" šią sriubą virdavo su grikiais, tėvelio - su kriaušėmis. Aš viriau su kriaušėmis - gurmaniškesnis skonis.

Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų