Bulbienė
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
200 mililitrų pienas
1 vienetas sultinys
30 svogūnai (laiškai)
1 vienetas svogūnai (laiškai)
1 vienetas morkos
5 vienetai bulvių
2 valgomieji šaukštai sviestas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Išverdame bulves pasūdytame vandenyje. Supjaustome svogūną, šoninę, morką sutarkuojame kuo smulkiau. Viską pakepiname keptuvėje, pagardiname druska ir kario prieskoniais.
Bulvėms išvirus nupilame dalį vandens ir paliekame tiek kad vos apsemtų bulves, įdedame kubelį sultinio , du šaukštus sviesto ir sutriname bulves kaip bulvių košei. Sutrynus bulves supilame pieną, sudedame apkeptas morkas ,svogūną bei šoninę, įspaudžiame kelias galvutes česnako, viską pagardiname druska, kario prieskoniais ir pipirais, verdame ant mažos ugnies apie 5 min.

Populiariausi receptai šią savaitę

Bulbienė

Komentarai: 62
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Išverdame bulves pasūdytame vandenyje. Supjaustome svogūną, šoninę, morką sutarkuojame kuo smulkiau. Viską pakepiname keptuvėje, pagardiname druska ir kario prieskoniais.
Bulvėms išvirus nupilame dalį vandens ir paliekame tiek kad vos apsemtų bulves, įdedame kubelį sultinio , du šaukštus sviesto ir sutriname bulves kaip bulvių košei. Sutrynus bulves supilame pieną, sudedame apkeptas morkas ,svogūną bei šoninę, įspaudžiame kelias galvutes česnako, viską pagardiname druska, kario prieskoniais ir pipirais, verdame ant mažos ugnies apie 5 min.

Reklama:

Komentarai (62)


  • kornelija 2013-02-07 13:01

    neapsakomai skanu :-) visi turetu paragauti :super: :super:


  • anete 2011-04-08 12:24

    JAU KELINTA KARTA SKAITINEJUOSI, bet tik si karta isdrisau pamegint,, nugi skanu! Nors as tu visu pertrintu pliurziu nemegstu, bet sita isties galima valgyti :-D


  • rita 2011-02-25 22:46

    nuostabi sriubyte, patiko visiems :)
    O vyrams labiau patinka kai daugiau sonines:) Pries dedant i sriubyte ja pakepinti reiktu, skaniau :)


  • cikraz Linaz 2011-02-24 00:18

    vargsas vyras, turbut gamint visai nemoki ...


  • jovita 2011-02-22 12:11

    na man visai nieko,tik kaip kepinau viska aliejaus ypyliau tai jautesi toj kosytej aliejus tai bisky ne kas,bet siaip tai nieko visai,mano mergytei ir patiko,o vyras tai ne neragavo :-) :super:


  • RENATA 2011-01-18 18:12

    LINAI TU GAL PATS SLIKSTYNE JEI NESUPRANTI APIE MAISTA TAI TYLEK %-)


  • Anna 2010-10-12 16:59

    Jeigu neturit kario - geriau nedarykit sriubos -prieskonis suteikia ta grazia orandzine spalva ir savo aitrumu atmusa bulviu sunkuma.
    galima eksperementuoti su keliu rusiu bulvemis - as dejau paprastas geltonas - ir viena orandzinine bulve -tokiu būdu sriuba tapo dar sodresnes orandžinės spalvos
    Is prieskoniu - prie kario galima įtarkuoti ir muskato (sis prieskonis prie bulviu labai tinka)


  • Edita 2010-10-04 19:19

    Si sriubyte labai skani! Saunus receptas, aciu. ;-)


  • tera 2010-10-04 14:21

    Cia labiau troskinys gaunasi nei sriuba, nesamone kazkokia :-D


  • ivona 2010-10-04 13:38

    :super: :P :P


Daugiau receptų