1 vienetas | sultinys (kubelis) |
šiek tiek | druska |
2 litrai | vanduo |
150 gramų | baravykai |
4 vienetai | bulvių |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | morkos |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | sviestas |
šiek tiek | grietinė |
Užvirinkite puode vandenį, sudėkite pjaustytas bulves, sultinį. Kiek pavirus sudėkite kepintus grybus su morkomis ir svogūnu. Pavirkite 15 min. Pagal skonį pasūdykite, įberkite pipirų, sudėkite grietinę, pavirkite kelias minutes ir valgykite su duona.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sūrio sriuba
- Šviežių žirnių sriuba
- Tiršta daržovių sriuba
- Paprasta makaronų sriuba "Jaunystė"
- Pupelių sriuba
- Dilgėlių sriuba
- Voveraičių sriuba
- Grybų sriuba su duona
- Obuolių sriuba "Svorio netektis"
- Kaimiška sriubikė
- Trinta porų ir bulvių sriuba
- Vištienos sultinys
- Lašišos ir lešių sriuba
- Žalumynų ir sūrio sriuba
- Pieniška moliūgų sriuba su makaronais
- Linos sriuba
- Vištienos sriuba su koldūnais
- Brokolių sriuba
- Daržovių sriuba su kumpiu
- Pomidorinė kopūstų sriuba
Baravykų sriuba
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, kubelis,
1 vienetas - Druska
-
Vanduo,
2 litrai -
Baravykai,
150 gramų -
Bulvės,
4 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Sviestas
- Grietinė
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Supjaustytus baravykus, svogūną, sutarkuotą morką pakepinkite svieste.
Užvirinkite puode vandenį, sudėkite pjaustytas bulves, sultinį. Kiek pavirus sudėkite kepintus grybus su morkomis ir svogūnu. Pavirkite 15 min. Pagal skonį pasūdykite, įberkite pipirų, sudėkite grietinę, pavirkite kelias minutes ir valgykite su duona.
Komentarai (28)
-
tfu
2015-10-05 23:03
Visiška nesamonė, grybų gadinimas. Niekas, kas skaniai gamina grybų druskoj neverda, ji slopina grybo skonį. Virdami sūryme, lygiai taip pat sėkmingai kempinę ar seną puspadį galite virti, bile papelyje, va jum ir grybas pavadinime.
-
Indre
2015-03-03 14:28
Labai skanu :)
-
Liana
2011-09-02 23:12
skaniai atrodo,manau,kad puikus receptas.Rytoj butinai ismeginsiu :super:
-
Jovita
2011-03-29 11:16
Super skanu :super:
-
Tomas
2010-12-08 19:07
Fujj :-@ %-) %-) :bloga: :bomba:
-
rima
2010-11-02 22:53
labai skaniai atrodo reiks pasigaminti :-) :super:
-
fafg
2010-10-04 17:54
:super: ;-) :-( ;-) :-) :super:
-
REGINA
2010-09-27 07:29
Niekados nedėkite morkų tai blogina skonį grybų
-
(anonimas)
2010-08-27 08:52
skanumelis, skaniausia sriuba
-
Remis
2010-08-26 19:55
pamirso parasyti kepinant darzones butinai reikia pakepinti šaukštą ar du saukstus miltu.Viska baigiant virti uzbalinti sriuba su pienu. :super: ;-)