1 vienetas | sultinys (kubelis) |
šiek tiek | druska |
2 litrai | vanduo |
150 gramų | baravykai |
4 vienetai | bulvių |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | morkos |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | sviestas |
šiek tiek | grietinė |
Užvirinkite puode vandenį, sudėkite pjaustytas bulves, sultinį. Kiek pavirus sudėkite kepintus grybus su morkomis ir svogūnu. Pavirkite 15 min. Pagal skonį pasūdykite, įberkite pipirų, sudėkite grietinę, pavirkite kelias minutes ir valgykite su duona.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Žirnių sriuba
- Tiršta pievagrybių sriuba
- Kaliaropių sriuba
- Pomidorinė sriuba
- Grybų sriuba
- Svogūnų sriuba
- Raugintų burokėlių barščiai
- Pieniška sriuba su aguonomis
- Pieniška moliūgų sriuba su makaronais
- Pupelių sriuba su miško grybais
- Lašišos ir lešių sriuba
- Sočioji sriuba su kalakutienos kukuliais ir šviežiomis bulvytėmis
- Žiedinių kopūstų tyrė
- Tiršta bulvienė su mėsa
- Sriuba su vištiena ir raudonaisiais lęšiais
- Kopūstų sriuba su vištienos maltinukais
- Moliūgų sriuba
- Linos sriuba
- Pievagrybių sriuba su anakardžiais
- Sriuba "Sveikata"
Baravykų sriuba
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, kubelis,
1 vienetas - Druska
-
Vanduo,
2 litrai -
Baravykai,
150 gramų -
Bulvės,
4 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Sviestas
- Grietinė
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Supjaustytus baravykus, svogūną, sutarkuotą morką pakepinkite svieste.
Užvirinkite puode vandenį, sudėkite pjaustytas bulves, sultinį. Kiek pavirus sudėkite kepintus grybus su morkomis ir svogūnu. Pavirkite 15 min. Pagal skonį pasūdykite, įberkite pipirų, sudėkite grietinę, pavirkite kelias minutes ir valgykite su duona.
Komentarai (28)
-
tfu
2015-10-05 23:03
Visiška nesamonė, grybų gadinimas. Niekas, kas skaniai gamina grybų druskoj neverda, ji slopina grybo skonį. Virdami sūryme, lygiai taip pat sėkmingai kempinę ar seną puspadį galite virti, bile papelyje, va jum ir grybas pavadinime.
-
Indre
2015-03-03 14:28
Labai skanu :)
-
Liana
2011-09-02 23:12
skaniai atrodo,manau,kad puikus receptas.Rytoj butinai ismeginsiu :super:
-
Jovita
2011-03-29 11:16
Super skanu :super:
-
Tomas
2010-12-08 19:07
Fujj :-@ %-) %-) :bloga: :bomba:
-
rima
2010-11-02 22:53
labai skaniai atrodo reiks pasigaminti :-) :super:
-
fafg
2010-10-04 17:54
:super: ;-) :-( ;-) :-) :super:
-
REGINA
2010-09-27 07:29
Niekados nedėkite morkų tai blogina skonį grybų
-
(anonimas)
2010-08-27 08:52
skanumelis, skaniausia sriuba
-
Remis
2010-08-26 19:55
pamirso parasyti kepinant darzones butinai reikia pakepinti šaukštą ar du saukstus miltu.Viska baigiant virti uzbalinti sriuba su pienu. :super: ;-)