Baravykų sriuba
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 vienetas sultinys (kubelis)
šiek tiek druska
2 litrai vanduo
150 gramų baravykai
4 vienetai bulvių
1 vienetas svogūnai
1 vienetas morkos
šiek tiek juodieji pipirai
šiek tiek sviestas
šiek tiek grietinė
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Supjaustytus baravykus, svogūną, sutarkuotą morką pakepinkite svieste.

Užvirinkite puode vandenį, sudėkite pjaustytas bulves, sultinį. Kiek pavirus sudėkite kepintus grybus su morkomis ir svogūnu. Pavirkite 15 min. Pagal skonį pasūdykite, įberkite pipirų, sudėkite grietinę, pavirkite kelias minutes ir valgykite su duona.

Populiariausi receptai šią savaitę

Baravykų sriuba

Komentarai: 25
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Supjaustytus baravykus, svogūną, sutarkuotą morką pakepinkite svieste.

Užvirinkite puode vandenį, sudėkite pjaustytas bulves, sultinį. Kiek pavirus sudėkite kepintus grybus su morkomis ir svogūnu. Pavirkite 15 min. Pagal skonį pasūdykite, įberkite pipirų, sudėkite grietinę, pavirkite kelias minutes ir valgykite su duona.

Reklama:

Komentarai (25)


  • tfu 2015-10-05 23:03

    Visiška nesamonė, grybų gadinimas. Niekas, kas skaniai gamina grybų druskoj neverda, ji slopina grybo skonį. Virdami sūryme, lygiai taip pat sėkmingai kempinę ar seną puspadį galite virti, bile papelyje, va jum ir grybas pavadinime.


  • Indre 2015-03-03 14:28

    Labai skanu :)


  • Liana 2011-09-02 23:12

    skaniai atrodo,manau,kad puikus receptas.Rytoj butinai ismeginsiu :super:


  • Jovita 2011-03-29 11:16

    Super skanu :super:


  • Tomas 2010-12-08 19:07

    Fujj :[email protected] %-) %-) :bloga: :bomba:


  • rima 2010-11-02 22:53

    labai skaniai atrodo reiks pasigaminti :-) :super:


  • fafg 2010-10-04 17:54

    :super: ;-) :-( ;-) :-) :super:


  • REGINA 2010-09-27 07:29

    Niekados nedėkite morkų tai blogina skonį grybų


  • (anonimas) 2010-08-27 08:52

    skanumelis, skaniausia sriuba


  • Remis 2010-08-26 19:55

    pamirso parasyti kepinant darzones butinai reikia pakepinti šaukštą ar du saukstus miltu.Viska baigiant virti uzbalinti sriuba su pienu. :super: ;-)


Daugiau receptų