
1 vienetas | sultinys (kubelis) |
šiek tiek | druska |
2 litrai | vanduo |
150 gramų | baravykai |
4 vienetai | bulvių |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | morkos |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | sviestas |
šiek tiek | grietinė |
Užvirinkite puode vandenį, sudėkite pjaustytas bulves, sultinį. Kiek pavirus sudėkite kepintus grybus su morkomis ir svogūnu. Pavirkite 15 min. Pagal skonį pasūdykite, įberkite pipirų, sudėkite grietinę, pavirkite kelias minutes ir valgykite su duona.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sriuba "Sveikata"
-
Sūrio ir duonos sriuba
-
Vengriški barščiai
-
Koldūnų sriuba
-
Saldi vyšnių sriuba su makaronais
-
Ryžių sriuba su pievagrybiais
-
Sūrio sriuba su krevetėmis
-
Paprasta makaronų sriuba "Jaunystė"
-
Moliūgų sriuba
-
Vištienos sriuba su makaronais
-
Sočioji sriuba su kalakutienos kukuliais ir šviežiomis bulvytėmis
-
Sūrio sriuba
-
Daržovių sriuba
-
Meksikietiška sriuba
-
Sriuba „Minestrone“
-
Vaistai nuo pachmelo
-
Agurkų sriuba
-
Toskanos pupelių sriuba
-
Trinta burokelių sriuba
-
Voveraičių sriuba su džiovintais šaltalankiais ir kmynais
Baravykų sriuba

- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, kubelis,
1 vienetas - Druska
-
Vanduo,
2 litrai -
Baravykai,
150 gramų -
Bulvės,
4 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Sviestas
- Grietinė
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Supjaustytus baravykus, svogūną, sutarkuotą morką pakepinkite svieste.
Užvirinkite puode vandenį, sudėkite pjaustytas bulves, sultinį. Kiek pavirus sudėkite kepintus grybus su morkomis ir svogūnu. Pavirkite 15 min. Pagal skonį pasūdykite, įberkite pipirų, sudėkite grietinę, pavirkite kelias minutes ir valgykite su duona.
Komentarai (29)
-
sarunas koncius
2024-06-13 12:30
tai cia ziurkiu rastas pimpaloidas kazkoks ne sigma cia skibidi visiskas konciaus greitas budas negrus isnaikinti
-
tfu
2015-10-05 23:03
Visiška nesamonė, grybų gadinimas. Niekas, kas skaniai gamina grybų druskoj neverda, ji slopina grybo skonį. Virdami sūryme, lygiai taip pat sėkmingai kempinę ar seną puspadį galite virti, bile papelyje, va jum ir grybas pavadinime.
-
Indre
2015-03-03 14:28
Labai skanu :)
-
Liana
2011-09-02 23:12
skaniai atrodo,manau,kad puikus receptas.Rytoj butinai ismeginsiu :super:
-
Jovita
2011-03-29 11:16
Super skanu :super:
-
Tomas
2010-12-08 19:07
Fujj :-@ %-) %-) :bloga: :bomba:
-
rima
2010-11-02 22:53
labai skaniai atrodo reiks pasigaminti :-) :super:
-
fafg
2010-10-04 17:54
:super: ;-) :-( ;-) :-) :super:
-
REGINA
2010-09-27 07:29
Niekados nedėkite morkų tai blogina skonį grybų
-
(anonimas)
2010-08-27 08:52
skanumelis, skaniausia sriuba