Susmulkinti kopūstą. Bulves supjaustyti kubeliais. Morkas sutarkuoti burokine tarka.
Sukapoti svogūną ir petražoles.
Morkas ir svogūną pakepinti aliejuje ar ištirpintame svieste apie 3 minutes.
Užvirinti vandenį.
Į vandenį suberti kopūstus, bulves ir pakepintas daržoves.
Virti apie 15 minučių.
Po to įmaišykite prieskonius ir virkite dar 10 minučių.
Galima įmaišyti ir šaukštą pomidorų padažo. :)

Paprasta kopūstų sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 litras | sultinys (vištienos) |
šiek tiek | petražolės |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
300 gramų | kopūstai |
7 vienetai | bulvių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rūgštynių kremas
-
Raugintų burokėlių barščiai
-
Grybų sriuba
-
Moliūgų sriuba su kepinta mėsa ir porais
-
Baltarusiška grybų sriuba
-
Paprikų sriuba
-
Šalta ispaniška sriuba
-
Raugintų kopūstų sriuba su džiovintais grybais
-
Miško grybų ir burokėlių sriuba
-
Pertrinta burokėlių sriuba
-
Pieniška sriuba su cukinija
-
Tiršta daržovių sriuba
-
Sočioji sriuba su kalakutienos kukuliais ir šviežiomis bulvytėmis
-
Paprasta kopūstų sriuba
-
Rūgštynių ir špinatų sriuba
-
Vištienos sriuba su koldūnais
-
Pupelių sriuba su sūriu
-
Lauko čili sriuba
-
Vengriška žuvienė
-
Sriuba su brokoliais
Paprasta kopūstų sriuba
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, vištienos,
1 litras - Petražolės
-
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kopūstai,
300 gramų -
Bulvės,
7 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Susmulkinti kopūstą. Bulves supjaustyti kubeliais. Morkas sutarkuoti burokine tarka.
Sukapoti svogūną ir petražoles.
Morkas ir svogūną pakepinti aliejuje ar ištirpintame svieste apie 3 minutes.
Užvirinti vandenį.
Į vandenį suberti kopūstus, bulves ir pakepintas daržoves.
Virti apie 15 minučių.
Po to įmaišykite prieskonius ir virkite dar 10 minučių.
Galima įmaišyti ir šaukštą pomidorų padažo. :)
Reklama:
Komentarai (3)
-
Gabija
2015-04-15 15:54
Paprasta,bet skani!
-
Ruslanas
2015-03-26 22:10
Dekui uz recepta..... ;)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...