Sriuba su vištiena ir raudonaisiais lęšiais
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
4 skiltelės česnakas (askaloniniai)
1 vienetas aitriosios paprikos
1 valgomasis šaukštas kmynai
200 gramų lęšiai (raudoni)
300 gramų vištų blauzdelės
2 valgomieji šaukštai karis
4 vienetai česnakas (askaloniniai)
90 mililitrų aliejaus
šiek tiek imbieras (šviežias)
1 valgomasis šaukštas kalendra
1 vienetas sultinys (KNORR BULJONETĖ vištienos sultinys)
1 vienetas citrinos (žaiosios)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Lęšius užmerkite ir palaikykite per naktį vandenyje. Vištieną supjaustykite kubeliais. Taip pat supjaustykite askaloninius česnakus, čili pipirus, česnakus ir imbierą mažais kubeliais. Susmulkintus prieskonius prispaudę prie pjaustymo lentos su peilio šonu, sutraiškykite. Arba sugrūskite su grūstuve.

Įkaitinkite aliejų ir suberkite kmynus, kalendrų sėklas ir karį. Pamaišant pakepinkite kelias minutes. Tada sudėkite vištienos kubelius, čili pipirus, askaloninius česnakus ir sugrūstus prieskonius. Viską kepkite 10 minučių, ant mažos ugnies, kad neprisviltų - pamaišykite.

Suberkite lęšius, supilkite 1,5 litro vandens, įdėkite Knorr Vištienos Buljonetę ir troškinkite ant mažos ugnies apie 45 minutes, kol lęšiai suminkštės.

Pagardinkite žaliųjų citrinų sultimis ir kalendromis.

Populiariausi receptai šią savaitę

Sriuba su vištiena ir raudonaisiais lęšiais

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Lęšius užmerkite ir palaikykite per naktį vandenyje. Vištieną supjaustykite kubeliais. Taip pat supjaustykite askaloninius česnakus, čili pipirus, česnakus ir imbierą mažais kubeliais. Susmulkintus prieskonius prispaudę prie pjaustymo lentos su peilio šonu, sutraiškykite. Arba sugrūskite su grūstuve.

Įkaitinkite aliejų ir suberkite kmynus, kalendrų sėklas ir karį. Pamaišant pakepinkite kelias minutes. Tada sudėkite vištienos kubelius, čili pipirus, askaloninius česnakus ir sugrūstus prieskonius. Viską kepkite 10 minučių, ant mažos ugnies, kad neprisviltų - pamaišykite.

Suberkite lęšius, supilkite 1,5 litro vandens, įdėkite Knorr Vištienos Buljonetę ir troškinkite ant mažos ugnies apie 45 minutes, kol lęšiai suminkštės.

Pagardinkite žaliųjų citrinų sultimis ir kalendromis.

Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų