Svogūnų sriuba
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
4 vienetai batonas (prancūziškas, riekutėmis)
šiek tiek juodieji pipirai
šiek tiek druska
100 gramų parmezano sūris (tarkuotas)
1 valgomasis šaukštas kvietiniai miltai
1.5 litro sultinys (daržovių)
500 gramų svogūnai
3 valgomieji šaukštai sviestas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Iš mėgstamų daržovių išverdame sultinį. Nuluptus svogūnus supjaustome plonais griežinėliais. Puode išlydome apie pusantro šaukšto sviesto ir paskrudiname svogūnus. Svogūnams apkepus suberiame kvietinius miltus ir kepiname dar apie 5-10 minučių. Į puodą lėtai supilame sultinį, įberiame juodųjų pipirų ir druskos. Verdame apie 15-20 minučių. Prancūzišką batoną iš abiejų pusių apskrudiname likusiame svieste.
Ant sriubos užberiame sūrio. Dubenėlius su sriuba įdedame į 180 laipsnių pagal Celsijų karštumo orkaitę ir kaitiname, kol išsilydys sūris.

Populiariausi receptai šią savaitę

Svogūnų sriuba

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Iš mėgstamų daržovių išverdame sultinį. Nuluptus svogūnus supjaustome plonais griežinėliais. Puode išlydome apie pusantro šaukšto sviesto ir paskrudiname svogūnus. Svogūnams apkepus suberiame kvietinius miltus ir kepiname dar apie 5-10 minučių. Į puodą lėtai supilame sultinį, įberiame juodųjų pipirų ir druskos. Verdame apie 15-20 minučių. Prancūzišką batoną iš abiejų pusių apskrudiname likusiame svieste.
Ant sriubos užberiame sūrio. Dubenėlius su sriuba įdedame į 180 laipsnių pagal Celsijų karštumo orkaitę ir kaitiname, kol išsilydys sūris.

Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų