Iš mėgstamų daržovių išverdame sultinį. Nuluptus svogūnus supjaustome plonais griežinėliais. Puode išlydome apie pusantro šaukšto sviesto ir paskrudiname svogūnus. Svogūnams apkepus suberiame kvietinius miltus ir kepiname dar apie 5-10 minučių. Į puodą lėtai supilame sultinį, įberiame juodųjų pipirų ir druskos. Verdame apie 15-20 minučių. Prancūzišką batoną iš abiejų pusių apskrudiname likusiame svieste.
Ant sriubos užberiame sūrio. Dubenėlius su sriuba įdedame į 180 laipsnių pagal Celsijų karštumo orkaitę ir kaitiname, kol išsilydys sūris.
Svogūnų sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 4 vienetai | batonas (prancūziškas, riekutėmis) |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | druska |
| 100 gramų | parmezano sūris (tarkuotas) |
| 1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
| 1.5 litro | sultinys (daržovių) |
| 500 gramų | svogūnai |
| 3 valgomieji šaukštai | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pieniška moliūgų sriuba
-
Trinta kukurūzų sriuba
-
Pertrinta burokėlių sriuba
-
Trinta bulvienė
-
Trinta sriuba su salierais
-
Gaspačas
-
Šalta daržovių ir paukštienos sriuba
-
Brokolių trinta sriuba
-
Burokėlių sriuba
-
Moliūgų sriuba
-
Kreminė salierų sriuba
-
Trinta morkų sriuba su baltos duonos skrebučiais
-
Morkų sriuba su pelėsiniu sūriu
-
Pomidorų sriuba su bazilikais
-
Trinta burokelių sriuba
-
Trinta svogūnų sriuba
-
Trinta brokolių sriuba
-
Perlinių kruopų košė
-
Moliūgų sriuba
-
Paprikų sriuba
Svogūnų sriuba
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Batonas, prancūziškas, riekutėmis,
4 vienetai - Juodieji pipirai
- Druska
-
Parmezano sūris, tarkuotas,
100 gramų -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Sultinys, daržovių,
1.5 litro -
Svogūnai,
500 gramų -
Sviestas,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš mėgstamų daržovių išverdame sultinį. Nuluptus svogūnus supjaustome plonais griežinėliais. Puode išlydome apie pusantro šaukšto sviesto ir paskrudiname svogūnus. Svogūnams apkepus suberiame kvietinius miltus ir kepiname dar apie 5-10 minučių. Į puodą lėtai supilame sultinį, įberiame juodųjų pipirų ir druskos. Verdame apie 15-20 minučių. Prancūzišką batoną iš abiejų pusių apskrudiname likusiame svieste.
Ant sriubos užberiame sūrio. Dubenėlius su sriuba įdedame į 180 laipsnių pagal Celsijų karštumo orkaitę ir kaitiname, kol išsilydys sūris.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
