4 vienetai | batonas (prancūziškas, riekutėmis) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
100 gramų | parmezano sūris (tarkuotas) |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
1.5 litro | sultinys (daržovių) |
500 gramų | svogūnai |
3 valgomieji šaukštai | sviestas |
Ant sriubos užberiame sūrio. Dubenėlius su sriuba įdedame į 180 laipsnių pagal Celsijų karštumo orkaitę ir kaitiname, kol išsilydys sūris.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kreminė bulvių sriubytė
- Prancūziška žirnienė
- Pieniška moliūgų sriuba
- Trinta sriuba su salierais
- Mėlynių sriuba
- Prancūziška bulvių sriuba
- Pomidorų ir bazilikų sriuba
- Moliūgų sriuba
- Moliūgų sriuba
- Trinta brokolių sriuba
- Imbierinė avokadų sriuba
- Pomidorų sriuba su cukinija
- Pomidorų sriuba su bazilikais
- Brokolių trinta sriuba
- Alaus sriuba
- Morkų sriuba su pelėsiniu sūriu
- Trinta moliūgų sriuba
- Šalta ispaniška sriuba
- Trinta bulvių sriuba
- Trinta porų ir bulvių sriuba
Svogūnų sriuba
- Paruošimo laikas:
-
Batonas, prancūziškas, riekutėmis,
4 vienetai - Juodieji pipirai
- Druska
-
Parmezano sūris, tarkuotas,
100 gramų -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Sultinys, daržovių,
1.5 litro -
Svogūnai,
500 gramų -
Sviestas,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Iš mėgstamų daržovių išverdame sultinį. Nuluptus svogūnus supjaustome plonais griežinėliais. Puode išlydome apie pusantro šaukšto sviesto ir paskrudiname svogūnus. Svogūnams apkepus suberiame kvietinius miltus ir kepiname dar apie 5-10 minučių. Į puodą lėtai supilame sultinį, įberiame juodųjų pipirų ir druskos. Verdame apie 15-20 minučių. Prancūzišką batoną iš abiejų pusių apskrudiname likusiame svieste.
Ant sriubos užberiame sūrio. Dubenėlius su sriuba įdedame į 180 laipsnių pagal Celsijų karštumo orkaitę ir kaitiname, kol išsilydys sūris.