![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
2 vienetai | bandelės |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 vienetas | paprika |
4 vienetai | pievagrybiai |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | poras |
100 gramų | vištienos filė (parūkyta) |
šiek tiek | sūris (fermentinis) |
šiek tiek | pienas |
šiek tiek | prieskoniai |
šiek tiek | bazilikas (džiovinti, smulkinti) |
Jį išmirkykite piene ir sumaišykite su apkepintais pievagrybiais, vištienos filė, paprika, svogūnais ir porais. Tada viską išmaišę pilkite išplaktus kiaušinius ir dar truputi viską pakepinkite. Paruoštą įdarą krėskite į išgremžtų bandelių vidų, bet prieš tai jas sudrėkinkite pienu. Ant viršaus pabarstykite tarkuoto sūrio ir smulkinto džiovinto baziliko. Prieš dėdami bandeles į orkaitę jas patepkite sviestu. Kepti 15 – 20min. 180 laipsnių temperatūroje.
Skanaus! :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Višta ispaniškai
-
Vištienos apkepėlė
-
Vištos vyniotinis su džiovintomis slyvomis
-
Vištos ketvirčiai, troškinti aluje
-
Vaisiais įdaryta višta
-
Troškinta vištiena ananasų sultyse
-
Kepta laukinė antis (ar žąsis)
-
Keptos anties šlaunelės
-
Vištiena su ryžiais
-
Kepti vištų sparneliai
-
Įdaryta antis pagal Austrus
-
Troškintos vištų blauzdelės
-
Vištiena su pupelemis
-
Traški kiniška vištiena saldžiarūgščiame padaže
-
Gyvatukai iš vištienos ir varškės
-
Keptas viščiukas
-
Vištiena su aštriu padažu
-
Vištos blauzdelės jogurto marinate
-
Vištienos šašlykas
-
Marinuoti vištos sparneliai
Įdarytos bandelės
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
- Paruošimo laikas:
-
Bandelės,
2 vienetai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Paprika,
1 vienetas -
Pievagrybiai,
4 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas - Poras
-
Vištienos filė, parūkyta,
100 gramų - Sūris, fermentinis
- Pienas
- Prieskoniai
- Bazilikas, džiovinti, smulkinti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Papriką, pievagrybius ir vištienos filė supjaustykite kubeliais, svogūną ir porą susmulkinkite. Viską pakepinkite keptuvėje, pagardinkite prieskoniais (aš naudojau vištienos ir daržovių prieskonius). Nupjaukite bandelių viršūnėles ir išgremžkite minkštimą.
Jį išmirkykite piene ir sumaišykite su apkepintais pievagrybiais, vištienos filė, paprika, svogūnais ir porais. Tada viską išmaišę pilkite išplaktus kiaušinius ir dar truputi viską pakepinkite. Paruoštą įdarą krėskite į išgremžtų bandelių vidų, bet prieš tai jas sudrėkinkite pienu. Ant viršaus pabarstykite tarkuoto sūrio ir smulkinto džiovinto baziliko. Prieš dėdami bandeles į orkaitę jas patepkite sviestu. Kepti 15 – 20min. 180 laipsnių temperatūroje.
Skanaus! :)
Komentarai (4)
-
Jonas Ponas
2011-02-26 17:35
Idomus receptas
-
astuti
2010-01-14 16:13
:valgau: :super: :miegu: neblogas