
Netikras zuikis su vištiena
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 kilogramas | vištiena (malta) |
4 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | prieskoniai |
2 vienetai | kiaušiniai (kietai virti) |
šiek tiek | čiobreliai (švieži ar džiovinti) |
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Svogūną nulupkite ir smulkiai supjaustykite.
2.
Susmulkintą svogūną apkepinkite aliejuje su žiupsneliu druskos ir įmaišykite į maltą mėsą.
3.
Vištienos faršą ir džiūvesėlius išmaišykite, įmaišykite kiaušinius. Įberkite pipirus, čiobrelius, prieskonius, druską ir gerai išmaišykite.
4.
Iš paruoštos masės suformuokite „zuikį“, gražiai įsprauskite į vidurį virtus kiaušinius, viršų užlyginkite.
5.
Skardą patepkite aliejumi. Ant jos atsargiai perkelkite mėsos ritinį. Vietoj ausyčių įdėkite lauro lapus arba galite iš mėsos formuoti patys, vietoj akyčių pipirus. Kepkite 200 laipsnių orkaitėje apie 40 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos kulšelės tešloje
-
Vištienos kepsniukai
-
Kijevo kotletai kitaip
-
Raudonasis vištienos ir imbiero karis su žaliaisiais žirneliais
-
Kotletai pomidorų padaže
-
Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
-
Kalakuto šlaunelės
-
Velykinis patiekalas vaikams
-
Kepta antis, įdaryta rome brinkintomis razinomis
-
Traškios vištienos juostelės
-
Vištienos kepsniukai
-
Kalakukas ant iešmelių
-
Kepta višta
-
Višta su apelsinais
-
Paukštiena su pievagrybiais
-
Keptos ančiukų kulšelės
-
Traški kiniška vištiena saldžiarūgščiame padaže
-
Aštrios vištų kepenėlės
-
Vištienos ir baklažanų apkepas
-
Gardūs vištienos piršteliai
Netikras zuikis su vištiena
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vištiena, malta,
1 kilogramas -
Džiūvėsėliai,
4 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas - Prieskoniai
-
Kiaušiniai, kietai virti,
2 vienetai - Čiobreliai, švieži ar džiovinti
- Lauro lapai
- Druska
- Pipirai
Gaminimo eiga:
Svogūną nulupkite ir smulkiai supjaustykite.
Susmulkintą svogūną apkepinkite aliejuje su žiupsneliu druskos ir įmaišykite į maltą mėsą.
Vištienos faršą ir džiūvesėlius išmaišykite, įmaišykite kiaušinius. Įberkite pipirus, čiobrelius, prieskonius, druską ir gerai išmaišykite.
Iš paruoštos masės suformuokite „zuikį“, gražiai įsprauskite į vidurį virtus kiaušinius, viršų užlyginkite.
Skardą patepkite aliejumi. Ant jos atsargiai perkelkite mėsos ritinį. Vietoj ausyčių įdėkite lauro lapus arba galite iš mėsos formuoti patys, vietoj akyčių pipirus. Kepkite 200 laipsnių orkaitėje apie 40 min.
Reklama:
Komentarai (1)
-
nuotrauka tikrai ne sito zuikio
2015-03-30 14:41
raso kad farsas reikalingas. bet nuotraukoje matosi krutinele, tikrai ne malta mesa
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...