1 kilogramas | vištiena (malta) |
4 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | prieskoniai |
2 vienetai | kiaušiniai (kietai virti) |
šiek tiek | čiobreliai (švieži ar džiovinti) |
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepta višta su ryžių ir obuolių įdaru
- Vištiena su pupelemis
- Neįprasti kotletukai
- Virta apkepinta vištiena
- Pikantiškas troškinys
- Vištienos kepsneliai su varškės sūriu
- Laukinis ryžių plovas
- Vištienos troškinys su pupelėmis
- Įdarytos bandelės
- Saldžiarūgščiai sparneliai
- Keptos kurapkos
- Šventinė višta
- Vištiena ant druskos
- Orkaitėje kepta višta
- Kepta vištiena
- Kepti vištų sparneliai prie alaus
- Šilkiniai vištienos kepsneliai
- Vištienos filė su imbieru
- Troškintos vištų šlaunelės su moliūgais
- Vištienos kotletai su paprika ir sūriu
Netikras zuikis su vištiena
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vištiena, malta,
1 kilogramas -
Džiūvėsėliai,
4 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas - Prieskoniai
-
Kiaušiniai, kietai virti,
2 vienetai - Čiobreliai, švieži ar džiovinti
- Lauro lapai
- Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Svogūną nulupkite ir smulkiai supjaustykite.
Susmulkintą svogūną apkepinkite aliejuje su žiupsneliu druskos ir įmaišykite į maltą mėsą.
Vištienos faršą ir džiūvesėlius išmaišykite, įmaišykite kiaušinius. Įberkite pipirus, čiobrelius, prieskonius, druską ir gerai išmaišykite.
Iš paruoštos masės suformuokite „zuikį“, gražiai įsprauskite į vidurį virtus kiaušinius, viršų užlyginkite.
Skardą patepkite aliejumi. Ant jos atsargiai perkelkite mėsos ritinį. Vietoj ausyčių įdėkite lauro lapus arba galite iš mėsos formuoti patys, vietoj akyčių pipirus. Kepkite 200 laipsnių orkaitėje apie 40 min.
Komentarai (1)
-
nuotrauka tikrai ne sito zuikio
2015-03-30 14:41
raso kad farsas reikalingas. bet nuotraukoje matosi krutinele, tikrai ne malta mesa