1 kilogramas | vištiena (malta) |
4 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | prieskoniai |
2 vienetai | kiaušiniai (kietai virti) |
šiek tiek | čiobreliai (švieži ar džiovinti) |
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Aštri vištiena
- Vištienos pyragas
- Vištienos šašlykiukas česnakinio padažo marinate
- Vištienos kepsniukai
- Viščiukas tabaka
- Vištienos sparneliai su medumi
- Vištiena iš garpuodžio su daržovėmis
- Troškintos vištų blauzdelės
- Įdarytos paprikos su vištiena
- Rūkytas kalakutas
- Antis su grybų įdaru
- Aštrios vištų kepenėlės
- Vištos vyniotinis su džiovintomis slyvomis
- Vištienos apkepėlė
- Vištiena su čili
- Farširuota višta
- Vištienos ir baklažanų apkepas
- Aluje troškinta višta
- Keptos bulvės ir vištiena
- Anties šlaunelės
Netikras zuikis su vištiena
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vištiena, malta,
1 kilogramas -
Džiūvėsėliai,
4 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas - Prieskoniai
-
Kiaušiniai, kietai virti,
2 vienetai - Čiobreliai, švieži ar džiovinti
- Lauro lapai
- Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Svogūną nulupkite ir smulkiai supjaustykite.
Susmulkintą svogūną apkepinkite aliejuje su žiupsneliu druskos ir įmaišykite į maltą mėsą.
Vištienos faršą ir džiūvesėlius išmaišykite, įmaišykite kiaušinius. Įberkite pipirus, čiobrelius, prieskonius, druską ir gerai išmaišykite.
Iš paruoštos masės suformuokite „zuikį“, gražiai įsprauskite į vidurį virtus kiaušinius, viršų užlyginkite.
Skardą patepkite aliejumi. Ant jos atsargiai perkelkite mėsos ritinį. Vietoj ausyčių įdėkite lauro lapus arba galite iš mėsos formuoti patys, vietoj akyčių pipirus. Kepkite 200 laipsnių orkaitėje apie 40 min.
Komentarai (1)
-
nuotrauka tikrai ne sito zuikio
2015-03-30 14:41
raso kad farsas reikalingas. bet nuotraukoje matosi krutinele, tikrai ne malta mesa