
Netikras zuikis su vištiena
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 kilogramas | vištiena (malta) |
4 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | prieskoniai |
2 vienetai | kiaušiniai (kietai virti) |
šiek tiek | čiobreliai (švieži ar džiovinti) |
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Svogūną nulupkite ir smulkiai supjaustykite.
2.
Susmulkintą svogūną apkepinkite aliejuje su žiupsneliu druskos ir įmaišykite į maltą mėsą.
3.
Vištienos faršą ir džiūvesėlius išmaišykite, įmaišykite kiaušinius. Įberkite pipirus, čiobrelius, prieskonius, druską ir gerai išmaišykite.
4.
Iš paruoštos masės suformuokite „zuikį“, gražiai įsprauskite į vidurį virtus kiaušinius, viršų užlyginkite.
5.
Skardą patepkite aliejumi. Ant jos atsargiai perkelkite mėsos ritinį. Vietoj ausyčių įdėkite lauro lapus arba galite iš mėsos formuoti patys, vietoj akyčių pipirus. Kepkite 200 laipsnių orkaitėje apie 40 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Paukštiena lizdeliuose (greitai)
-
Kalakutienos krūtinėlė šokolado padaže "Mole Poblano"
-
Kepta vištiena
-
Kepta višta su obuoliais
-
Kijevo kotletai
-
Virtinukai su vištiena
-
Kebabas
-
Vištienos kukulaičiai su pomidorų padažu
-
Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
-
Vištienos krūtinėlės steikas su keptu kopūstu
-
Kepta žąsiena su slyvų padažu
-
Kepta višta
-
Vištienos širdelių blyneliai
-
Vištienos filė kepsnys
-
Vištų sparneliai klevų sirupe
-
Skanūs kumpeliai su medaus aromatu
-
Vestuvinė rusiška žąsis
-
Blauzdelės grilyje
-
Kotletai pomidorų padaže
-
Marinuoti vištienos ketvirčiai
Netikras zuikis su vištiena
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vištiena, malta,
1 kilogramas -
Džiūvėsėliai,
4 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas - Prieskoniai
-
Kiaušiniai, kietai virti,
2 vienetai - Čiobreliai, švieži ar džiovinti
- Lauro lapai
- Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūną nulupkite ir smulkiai supjaustykite.
Susmulkintą svogūną apkepinkite aliejuje su žiupsneliu druskos ir įmaišykite į maltą mėsą.
Vištienos faršą ir džiūvesėlius išmaišykite, įmaišykite kiaušinius. Įberkite pipirus, čiobrelius, prieskonius, druską ir gerai išmaišykite.
Iš paruoštos masės suformuokite „zuikį“, gražiai įsprauskite į vidurį virtus kiaušinius, viršų užlyginkite.
Skardą patepkite aliejumi. Ant jos atsargiai perkelkite mėsos ritinį. Vietoj ausyčių įdėkite lauro lapus arba galite iš mėsos formuoti patys, vietoj akyčių pipirus. Kepkite 200 laipsnių orkaitėje apie 40 min.
Reklama:
Komentarai (1)
-
nuotrauka tikrai ne sito zuikio
2015-03-30 14:41
raso kad farsas reikalingas. bet nuotraukoje matosi krutinele, tikrai ne malta mesa
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...