Traški vištiena
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | kvietiniai miltai |
| šiek tiek | druska |
| 300 gramų | vištienos filė |
| 3 skiltelės | česnakas |
| 2 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
| 2 arbatiniai šaukšteliai | kalendra (malta) |
| šiek tiek | džiūvėsėliai |
| 2 arbatiniai šaukšteliai | aitriosios paprikos (malta) |
| 3 vienetai | kiaušiniai |
| šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Vištienos file supjaustome norimo dydžio juostelėmis. Česnaką sutarkuoti arba suspausti spaustuku, sumaišyti su paprikomis, citrinos sultimis, malta kaledra ir druska. Visu šiuo mišiniu marinuojame vištiena apie 35 minutes. Įkaitiname puode aliejų arba fritiūrinėje. Vištienos juosteles voliojame į miltus, tada į kiaušinio plakinį ir į džiuvėsėlius. Tokias apvoliotas juosteles kepame aliejuje, kol gražiai paruduos. Apie 7 minutes. Patiekiame su padažu: apelsinų sultys, majonezas, česnako skiltelė ir šiek tiek pomidorų padažo. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos blyneliai
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Vištienos keksiukai
-
Traški vištiena
-
Ispaniški ryžiai su vištiena ir kriauklytėmis (almehomis)
-
Vištienos gabaliukai su baziliku ir medumi
-
Troškinys čenachinėse
-
Aštri vištiena
-
Svarainiais įdaryta antis
-
Keptos anties šlaunelės
-
Žąsų kepenėlių šašlykas
-
Pica su vištiena "Ką turėjom tą sudėjom"
-
Kepta žąsies kulšelė
-
Vištienos kepsneliai
-
Įdaryta velykinė antis
-
Vištiena su troškintomis daržovėmis
-
Troškinta vištiena su paprika
-
Vištienos apkepas su cukinija
-
Marinuoti vištienos ketvirčiai
-
Vištienos ir baklažanų apkepas
Traški vištiena
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Kvietiniai miltai
- Druska
-
Vištienos filė,
300 gramų -
Česnakas,
3 skiltelės -
Citrinų sultys,
2 valgomieji šaukštai -
Kalendra, malta,
2 arbatiniai šaukšteliai - Džiūvėsėliai
-
Aitrioji paprika, malta,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Kiaušiniai,
3 vienetai - Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos file supjaustome norimo dydžio juostelėmis. Česnaką sutarkuoti arba suspausti spaustuku, sumaišyti su paprikomis, citrinos sultimis, malta kaledra ir druska. Visu šiuo mišiniu marinuojame vištiena apie 35 minutes. Įkaitiname puode aliejų arba fritiūrinėje. Vištienos juosteles voliojame į miltus, tada į kiaušinio plakinį ir į džiuvėsėlius. Tokias apvoliotas juosteles kepame aliejuje, kol gražiai paruduos. Apie 7 minutes. Patiekiame su padažu: apelsinų sultys, majonezas, česnako skiltelė ir šiek tiek pomidorų padažo. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
