šiek tiek | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
300 gramų | vištienos filė |
3 skiltelės | česnakas |
2 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
2 arbatiniai šaukšteliai | kalendra (malta) |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
2 arbatiniai šaukšteliai | aitriosios paprikos (malta) |
3 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Eskalopas su pomidorais ir sūriu
- Višta, įdaryta vaisiais
- Kepta anties krūtinėlė, pateikiama su burokų griežinėliais, slyvomis, spanguolių padažu
- Vištienos kepsniukai
- Vištiena su daržovėmis ir alyvuogėmis
- Vištienos ir cukinijų kotletukai
- Vištienos šašlykai jogurtiniame marinate
- Gardūs vištienos piršteliai
- Višta ispaniškai
- Vištiena su abrikosais
- Raudonasis vištienos ir imbiero karis su žaliaisiais žirneliais
- Saldžiarūgštė vištiena su morkom ir puria bulvių koše
- Vištienos pilavas
- Kepta vištiena
- Sparneliai su spanguolėmis
- Kotletukai iš vištienos su sūriu
- Kepsneliai su grybais
- Vištienos kepsneliai su krabų lazdelėm
- Vištiena iš garų su rozmarinu
- Pasislėpęs paprikoje
Traški vištiena
- Paruošimo laikas:
- Kvietiniai miltai
- Druska
-
Vištienos filė,
300 gramų -
Česnakas,
3 skiltelės -
Citrinų sultys,
2 valgomieji šaukštai -
Kalendra, malta,
2 arbatiniai šaukšteliai - Džiūvėsėliai
-
Aitrioji paprika, malta,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Kiaušiniai,
3 vienetai - Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Vištienos file supjaustome norimo dydžio juostelėmis. Česnaką sutarkuoti arba suspausti spaustuku, sumaišyti su paprikomis, citrinos sultimis, malta kaledra ir druska. Visu šiuo mišiniu marinuojame vištiena apie 35 minutes. Įkaitiname puode aliejų arba fritiūrinėje. Vištienos juosteles voliojame į miltus, tada į kiaušinio plakinį ir į džiuvėsėlius. Tokias apvoliotas juosteles kepame aliejuje, kol gražiai paruduos. Apie 7 minutes. Patiekiame su padažu: apelsinų sultys, majonezas, česnako skiltelė ir šiek tiek pomidorų padažo. Skanaus :)