
Burokėlių ir raugintų kopūstų salotos
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai | burokėliai (virtų) |
100 gramų | rauginti kopūstai |
2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | acto |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | maltų juodųjų pipirų |
šiek tiek | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Burokėlius nulupame, sutarkuojame stambia tarka.
2.
Raugintus kopūstus nuplauname po šaltu vandeniu, jei jie labai rūgštūs.
3.
Burokėlius ir raugintus kopūstus sumaišome viename dubenyje, apšlakstome alyvuogių aliejumi, actu (pagal skonį). Pagardiname druska, pipirais, šiek tiek cukraus (pagal skonį).
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptos česnakinės bulvės
-
Irinos bulvių iešmeliai
-
Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
-
Morkų salotos su česnaku
-
Ryžiai su kiaušiniais ir žirneliais
-
Agurkų salotos
-
Daržovių mišinys grietinės padaže
-
Saldžiarūgštės raugintų kopūstų salotos
-
Svogūnai su actu
-
Bulvės su šonine
-
Karštos kukurūzų salotos
-
Greitos pomidorų ir skrudinto batono salotos
-
Keptos bulvės su žolelių aliejumi
-
Raudonųjų kopūstų salotos
-
Kepti salierai
-
Grilyje keptos salotos su mėsa
-
Dietinės salotos
-
Migdoliniai kotletėliai
-
Burokėlių, bulvių ir pupelių mišrainė
-
Karštos paprikų salotos
Burokėlių ir raugintų kopūstų salotos
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Burokėliai, virtų,
2 vienetai -
Rauginti kopūstai,
100 gramų -
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Actas
- Druska
- Malti juodieji pipirai
- Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
(
)
Gaminimo eiga:
Burokėlius nulupame, sutarkuojame stambia tarka.
Raugintus kopūstus nuplauname po šaltu vandeniu, jei jie labai rūgštūs.
Burokėlius ir raugintus kopūstus sumaišome viename dubenyje, apšlakstome alyvuogių aliejumi, actu (pagal skonį). Pagardiname druska, pipirais, šiek tiek cukraus (pagal skonį).
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai