Burokėlių ir raugintų kopūstų salotos
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 2 vienetai | burokėliai (virtų) |
| 100 gramų | rauginti kopūstai |
| 2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
| šiek tiek | acto |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | maltų juodųjų pipirų |
| šiek tiek | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Burokėlius nulupame, sutarkuojame stambia tarka.
2.
Raugintus kopūstus nuplauname po šaltu vandeniu, jei jie labai rūgštūs.
3.
Burokėlius ir raugintus kopūstus sumaišome viename dubenyje, apšlakstome alyvuogių aliejumi, actu (pagal skonį). Pagardiname druska, pipirais, šiek tiek cukraus (pagal skonį).
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karštos kukurūzų salotos
-
Karštos kukurūzų salotos
-
Svogūnai su actu
-
Virtos bulvės su sviestu
-
Bulvės su šonine
-
Morkų salotos su česnaku
-
Agurkų salotos
-
Dietinės salotos
-
Marinuoti rausvieji svogūnai
-
Daržovių iešmai
-
Keptos česnakinės bulvės
-
Keptuvėje kepti baravykai
-
Kepti salierai
-
Šiltos daržovių salotos
-
Raudonųjų kopūstų salotos
-
Burokėlių, bulvių ir pupelių mišrainė
-
Kininio kopūsto salotos su morka ir obuoliu
-
Šviežių kopūstų salotos
-
Sveikos salotos
-
Traiškytos bulvės orkaitėje
Burokėlių ir raugintų kopūstų salotos
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Burokėliai, virtų,
2 vienetai -
Rauginti kopūstai,
100 gramų -
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Actas
- Druska
- Malti juodieji pipirai
- Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
(
)
Liucija
Gaminimo eiga:
Burokėlius nulupame, sutarkuojame stambia tarka.
Raugintus kopūstus nuplauname po šaltu vandeniu, jei jie labai rūgštūs.
Burokėlius ir raugintus kopūstus sumaišome viename dubenyje, apšlakstome alyvuogių aliejumi, actu (pagal skonį). Pagardiname druska, pipirais, šiek tiek cukraus (pagal skonį).
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai