Burokėlių ir raugintų kopūstų salotos
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai | burokėliai (virtų) |
100 gramų | rauginti kopūstai |
2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | acto |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | maltų juodųjų pipirų |
šiek tiek | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Burokėlius nulupame, sutarkuojame stambia tarka.
2.
Raugintus kopūstus nuplauname po šaltu vandeniu, jei jie labai rūgštūs.
3.
Burokėlius ir raugintus kopūstus sumaišome viename dubenyje, apšlakstome alyvuogių aliejumi, actu (pagal skonį). Pagardiname druska, pipirais, šiek tiek cukraus (pagal skonį).
Populiariausi receptai šią savaitę
- Irinos bulvių iešmeliai
- Marinuoti rausvieji svogūnai
- Saldžiarūgštės raugintų kopūstų salotos
- Traiškytos bulvės orkaitėje
- Morkos su garstyčiomis
- Kininio kopūsto salotos su morka ir obuoliu
- Skani bulvių košė
- Šiltos daržovių salotos
- Karštos paprikų salotos
- Gaivios salotos
- Grilyje keptos salotos su mėsa
- Špinatų tyrė
- Raudonųjų kopūstų salotos
- Daržovių iešmai
- Grilyje keptos daržovės
- Kepti salierai
- Mėsos ir daržovių vėrinukai
- Ryžiai su kiaušiniais ir žirneliais
- Greitos pomidorų ir skrudinto batono salotos
- Morkų salotos su česnaku
Burokėlių ir raugintų kopūstų salotos
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Burokėliai, virtų,
2 vienetai -
Rauginti kopūstai,
100 gramų -
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Actas
- Druska
- Malti juodieji pipirai
- Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
(
)
Gaminimo eiga:
Burokėlius nulupame, sutarkuojame stambia tarka.
Raugintus kopūstus nuplauname po šaltu vandeniu, jei jie labai rūgštūs.
Burokėlius ir raugintus kopūstus sumaišome viename dubenyje, apšlakstome alyvuogių aliejumi, actu (pagal skonį). Pagardiname druska, pipirais, šiek tiek cukraus (pagal skonį).
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai