
Burokėlių ir raugintų kopūstų salotos
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai | burokėliai (virtų) |
100 gramų | rauginti kopūstai |
2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | acto |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | maltų juodųjų pipirų |
šiek tiek | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Burokėlius nulupame, sutarkuojame stambia tarka.
2.
Raugintus kopūstus nuplauname po šaltu vandeniu, jei jie labai rūgštūs.
3.
Burokėlius ir raugintus kopūstus sumaišome viename dubenyje, apšlakstome alyvuogių aliejumi, actu (pagal skonį). Pagardiname druska, pipirais, šiek tiek cukraus (pagal skonį).
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Virtos bulvės su sviestu
-
Kepti salierai
-
Šviežių kopūstų salotos
-
Morkų salotos su agurkais
-
Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
-
Daržovių mišinys grietinės padaže
-
Sveikos salotos
-
Morkos su garstyčiomis
-
Ryžiai su kiaušiniais ir žirneliais
-
Šviežios bulvės su grietinės padažu
-
Keptuvėje kepti baravykai
-
Mėsos ir daržovių vėrinukai
-
Kininio kopūsto salotos su morka ir obuoliu
-
Migdoliniai kotletėliai
-
Mišrainė iš žalių pomidorų
-
Karštos kukurūzų salotos
-
Šiltos daržovių salotos
-
Keptos bulvės su žolelių aliejumi
-
Saldžiarūgštės raugintų kopūstų salotos
-
Sojų salotos
Burokėlių ir raugintų kopūstų salotos
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Burokėliai, virtų,
2 vienetai -
Rauginti kopūstai,
100 gramų -
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Actas
- Druska
- Malti juodieji pipirai
- Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
(
)
Gaminimo eiga:
Burokėlius nulupame, sutarkuojame stambia tarka.
Raugintus kopūstus nuplauname po šaltu vandeniu, jei jie labai rūgštūs.
Burokėlius ir raugintus kopūstus sumaišome viename dubenyje, apšlakstome alyvuogių aliejumi, actu (pagal skonį). Pagardiname druska, pipirais, šiek tiek cukraus (pagal skonį).
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai