Burokėlių ir raugintų kopūstų salotos
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 2 vienetai | burokėliai (virtų) |
| 100 gramų | rauginti kopūstai |
| 2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
| šiek tiek | acto |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | maltų juodųjų pipirų |
| šiek tiek | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Burokėlius nulupame, sutarkuojame stambia tarka.
2.
Raugintus kopūstus nuplauname po šaltu vandeniu, jei jie labai rūgštūs.
3.
Burokėlius ir raugintus kopūstus sumaišome viename dubenyje, apšlakstome alyvuogių aliejumi, actu (pagal skonį). Pagardiname druska, pipirais, šiek tiek cukraus (pagal skonį).
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grilyje keptos salotos su mėsa
-
Keptos bulvės su žolelių aliejumi
-
Šviežių kopūstų salotos
-
Marinuoti rausvieji svogūnai
-
Virtos bulvės su sviestu
-
Karštos bulvių salotos
-
Gaivios salotos
-
Burokėlių, bulvių ir pupelių mišrainė
-
Sveikos salotos
-
Traiškytos bulvės orkaitėje
-
Karštos kukurūzų salotos
-
Morkų salotos su agurkais
-
Agurkų salotos
-
Kininio kopūsto salotos su morka ir obuoliu
-
Sojų salotos
-
Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
-
Bulvės su šonine
-
Morkų salotos su česnaku
-
Špinatų tyrė
-
Keptuvėje kepti baravykai
Burokėlių ir raugintų kopūstų salotos
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Burokėliai, virtų,
2 vienetai -
Rauginti kopūstai,
100 gramų -
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Actas
- Druska
- Malti juodieji pipirai
- Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
(
)
Liucija
Gaminimo eiga:
Burokėlius nulupame, sutarkuojame stambia tarka.
Raugintus kopūstus nuplauname po šaltu vandeniu, jei jie labai rūgštūs.
Burokėlius ir raugintus kopūstus sumaišome viename dubenyje, apšlakstome alyvuogių aliejumi, actu (pagal skonį). Pagardiname druska, pipirais, šiek tiek cukraus (pagal skonį).
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai