
Burokėlių ir raugintų kopūstų salotos
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai | burokėliai (virtų) |
100 gramų | rauginti kopūstai |
2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | acto |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | maltų juodųjų pipirų |
šiek tiek | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Burokėlius nulupame, sutarkuojame stambia tarka.
2.
Raugintus kopūstus nuplauname po šaltu vandeniu, jei jie labai rūgštūs.
3.
Burokėlius ir raugintus kopūstus sumaišome viename dubenyje, apšlakstome alyvuogių aliejumi, actu (pagal skonį). Pagardiname druska, pipirais, šiek tiek cukraus (pagal skonį).
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Morkos su garstyčiomis
-
Keptos česnakinės bulvės
-
Mišrainė iš žalių pomidorų
-
Traiškytos bulvės orkaitėje
-
Močiutės burokėlių salotos
-
Burokėlių, bulvių ir pupelių mišrainė
-
Gaivios salotos
-
Skani bulvių košė
-
Salotos „Drakono akis“
-
Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
-
Grilyje keptos salotos su mėsa
-
Šiltos daržovių salotos
-
Grilyje keptos daržovės
-
Saldžiarūgštės raugintų kopūstų salotos
-
Kepti salierai
-
Ryžiai su kiaušiniais ir žirneliais
-
Keptos bulvės su žolelių aliejumi
-
Špinatų tyrė
-
Morkų salotos su agurkais
-
Migdoliniai kotletėliai
Burokėlių ir raugintų kopūstų salotos
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Burokėliai, virtų,
2 vienetai -
Rauginti kopūstai,
100 gramų -
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Actas
- Druska
- Malti juodieji pipirai
- Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
(
)
Gaminimo eiga:
Burokėlius nulupame, sutarkuojame stambia tarka.
Raugintus kopūstus nuplauname po šaltu vandeniu, jei jie labai rūgštūs.
Burokėlius ir raugintus kopūstus sumaišome viename dubenyje, apšlakstome alyvuogių aliejumi, actu (pagal skonį). Pagardiname druska, pipirais, šiek tiek cukraus (pagal skonį).
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai