
Burokėlių ir raugintų kopūstų salotos
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai | burokėliai (virtų) |
100 gramų | rauginti kopūstai |
2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | acto |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | maltų juodųjų pipirų |
šiek tiek | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Burokėlius nulupame, sutarkuojame stambia tarka.
2.
Raugintus kopūstus nuplauname po šaltu vandeniu, jei jie labai rūgštūs.
3.
Burokėlius ir raugintus kopūstus sumaišome viename dubenyje, apšlakstome alyvuogių aliejumi, actu (pagal skonį). Pagardiname druska, pipirais, šiek tiek cukraus (pagal skonį).
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karštos paprikų salotos
-
Keptuvėje kepti baravykai
-
Daržovių iešmai
-
Grilyje keptos salotos su mėsa
-
Morkų salotos su česnaku
-
Virtos bulvės su sviestu
-
Sveikos salotos
-
Salotos „Drakono akis“
-
Migdoliniai kotletėliai
-
Sojų salotos
-
Keptos bulvės su žolelių aliejumi
-
Dietinės salotos
-
Irinos bulvių iešmeliai
-
Saldžiarūgštės raugintų kopūstų salotos
-
Kepti salierai
-
Keptos česnakinės bulvės
-
Bulvės su šonine
-
Raudonųjų kopūstų salotos
-
Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
-
Karštos kukurūzų salotos
Burokėlių ir raugintų kopūstų salotos
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Burokėliai, virtų,
2 vienetai -
Rauginti kopūstai,
100 gramų -
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Actas
- Druska
- Malti juodieji pipirai
- Cukrus
(
)
Gaminimo eiga:
Burokėlius nulupame, sutarkuojame stambia tarka.
Raugintus kopūstus nuplauname po šaltu vandeniu, jei jie labai rūgštūs.
Burokėlius ir raugintus kopūstus sumaišome viename dubenyje, apšlakstome alyvuogių aliejumi, actu (pagal skonį). Pagardiname druska, pipirais, šiek tiek cukraus (pagal skonį).
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai