
Burokėlių ir raugintų kopūstų salotos
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai | burokėliai (virtų) |
100 gramų | rauginti kopūstai |
2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | acto |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | maltų juodųjų pipirų |
šiek tiek | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Burokėlius nulupame, sutarkuojame stambia tarka.
2.
Raugintus kopūstus nuplauname po šaltu vandeniu, jei jie labai rūgštūs.
3.
Burokėlius ir raugintus kopūstus sumaišome viename dubenyje, apšlakstome alyvuogių aliejumi, actu (pagal skonį). Pagardiname druska, pipirais, šiek tiek cukraus (pagal skonį).
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Greitos pomidorų ir skrudinto batono salotos
-
Saldžiarūgštės raugintų kopūstų salotos
-
Kepti salierai
-
Daržovių iešmai
-
Dietinės salotos
-
Morkų salotos su česnaku
-
Marinuoti rausvieji svogūnai
-
Šiltos daržovių salotos
-
Burokėlių, bulvių ir pupelių mišrainė
-
Sveikos salotos
-
Karštos kukurūzų salotos
-
Svogūnai su actu
-
Ryžiai su kiaušiniais ir žirneliais
-
Grilyje keptos salotos su mėsa
-
Karštos kukurūzų salotos
-
Migdoliniai kotletėliai
-
Grilyje keptos daržovės
-
Daržovių mišinys grietinės padaže
-
Raudonųjų kopūstų salotos
-
Kininio kopūsto salotos su morka ir obuoliu
Burokėlių ir raugintų kopūstų salotos
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Burokėliai, virtų,
2 vienetai -
Rauginti kopūstai,
100 gramų -
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Actas
- Druska
- Malti juodieji pipirai
- Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
(
)
Gaminimo eiga:
Burokėlius nulupame, sutarkuojame stambia tarka.
Raugintus kopūstus nuplauname po šaltu vandeniu, jei jie labai rūgštūs.
Burokėlius ir raugintus kopūstus sumaišome viename dubenyje, apšlakstome alyvuogių aliejumi, actu (pagal skonį). Pagardiname druska, pipirais, šiek tiek cukraus (pagal skonį).
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai