Burokėlių ir raugintų kopūstų salotos
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai | burokėliai (virtų) |
100 gramų | rauginti kopūstai |
2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | acto |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | maltų juodųjų pipirų |
šiek tiek | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Burokėlius nulupame, sutarkuojame stambia tarka.
2.
Raugintus kopūstus nuplauname po šaltu vandeniu, jei jie labai rūgštūs.
3.
Burokėlius ir raugintus kopūstus sumaišome viename dubenyje, apšlakstome alyvuogių aliejumi, actu (pagal skonį). Pagardiname druska, pipirais, šiek tiek cukraus (pagal skonį).
Populiariausi receptai šią savaitę
- Keptos bulvės su žolelių aliejumi
- Kininio kopūsto salotos su morka ir obuoliu
- Sojų salotos
- Šviežių kopūstų salotos
- Marinuoti rausvieji svogūnai
- Mėsos ir daržovių vėrinukai
- Burokėlių, bulvių ir pupelių mišrainė
- Traiškytos bulvės orkaitėje
- Daržovių iešmai
- Grilyje keptos daržovės
- Migdoliniai kotletėliai
- Karštos kukurūzų salotos
- Mišrainė iš žalių pomidorų
- Virtos bulvės su sviestu
- Keptos česnakinės bulvės
- Dietinės salotos
- Karštos paprikų salotos
- Ryžiai su kiaušiniais ir žirneliais
- Grilyje keptos salotos su mėsa
- Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
Burokėlių ir raugintų kopūstų salotos
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Burokėliai, virtų,
2 vienetai -
Rauginti kopūstai,
100 gramų -
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Actas
- Druska
- Malti juodieji pipirai
- Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
(
)
Gaminimo eiga:
Burokėlius nulupame, sutarkuojame stambia tarka.
Raugintus kopūstus nuplauname po šaltu vandeniu, jei jie labai rūgštūs.
Burokėlius ir raugintus kopūstus sumaišome viename dubenyje, apšlakstome alyvuogių aliejumi, actu (pagal skonį). Pagardiname druska, pipirais, šiek tiek cukraus (pagal skonį).
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai