Vištieną supjaustyti gabaliukais, didesniai gabaliukais supjaustyti daržoves ir viską sudėti į dubenį bei pabarstyti pipirais. Viską palikti bent valandai laiko pasimarinuoti, Prieš kepant pabarstyti druskos, verti daržoves ir mėsą ant iešmų ir kepti grilyje.
Skanaus.

Gardus vištienos šašlykiukas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1.5 kilogramo | vištiena |
2 valgomieji šaukštai | svogūnai |
1 vienetas | paprika (gali būti) |
2 valgomieji šaukštai | pomidorai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos kotletai su sūriu
-
Kalakutienos maltiniai su migdolais
-
Sparneliai po morkų ir pievagrybių patalu
-
Kepsneliai su slyvomis
-
Vištiena "afigiena"
-
Vištiena kepta su daržovėmis
-
Troškintos vištų blauzdelės
-
Vištos ketvirčiai, troškinti aluje
-
Vištiena su bulvių koše
-
Kepta višta su pelerūnu ir provanso žolelėmis
-
Sparneliai su kariu
-
Skanioji vištytė
-
Kepta laukinė antis (ar žąsis)
-
Vištienos kotletas su siurprizu
-
Kepta antis, įdaryta rome brinkintomis razinomis
-
Blauzdelės su raudonėliais
-
Kepta višta su apelsinais ir razinomis
-
Aluje kepti vištų sparneliai
-
Putpelės obuolių sultyse
-
Įdarytos bandelės
Gardus vištienos šašlykiukas
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištiena,
1.5 kilogramo -
Svogūnai,
2 valgomieji šaukštai -
Paprika, gali būti,
1 vienetas -
Pomidorai,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną supjaustyti gabaliukais, didesniai gabaliukais supjaustyti daržoves ir viską sudėti į dubenį bei pabarstyti pipirais. Viską palikti bent valandai laiko pasimarinuoti, Prieš kepant pabarstyti druskos, verti daržoves ir mėsą ant iešmų ir kepti grilyje.
Skanaus.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai