Saldžiarūgščiai sparneliai
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
3 kilogramai | vištų sparneliai |
0.5 stiklinės | sojos padažas |
0.5 stiklinės | medus |
4 skiltelės | česnakas |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Česnaką susmulkinti, sumaišyti su druska, medumi, sojos padažu.
2.
Sparnelius sumaišyti su marinatu. Palikti per naktį.
3.
Kepti ant grotelių, labai dažnai vartant, nes medus turi savybę svilti.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Mėtinės vištų blauzdelės
- Kotletai pomidorų padaže
- Vištienos troškinys su bulvėmis
- Čachochbilis
- Kepta višta su pelerūnu ir provanso žolelėmis
- Daržovių bei mėsos troškinys
- Aštri vištiena su bulvemis
- Ispaniški ryžiai su vištiena ir kriauklytėmis (almehomis)
- Įdaryta obuoliais antis
- Marinuoti vištos sparneliai
- Kepta antis su grybais
- Vištiena su kopūstais
- Antis, kepta aluje
- Greiti vištienos kąsneliai
- Traški vištiena
- Vištienos ir daržovių šašlykas jogurto marinate
- Vištienos filė suktinukai
- Vištienos ir bulvių čenachai
- Filiukai pataluose
- Kepta žąsies kulšelė
Saldžiarūgščiai sparneliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Vištų sparneliai,
3 kilogramai -
Sojos padažas,
0.5 stiklinės -
Medus,
0.5 stiklinės -
Česnakas,
4 skiltelės -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Česnaką susmulkinti, sumaišyti su druska, medumi, sojos padažu.
Sparnelius sumaišyti su marinatu. Palikti per naktį.
Kepti ant grotelių, labai dažnai vartant, nes medus turi savybę svilti.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Irena.
2016-07-27 08:39
Valgiau pas drauge,-labai patiko...darysiu ir as!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...