
Saldžiarūgščiai sparneliai
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
3 kilogramai | vištų sparneliai |
0.5 stiklinės | sojos padažas |
0.5 stiklinės | medus |
4 skiltelės | česnakas |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Česnaką susmulkinti, sumaišyti su druska, medumi, sojos padažu.
2.
Sparnelius sumaišyti su marinatu. Palikti per naktį.
3.
Kepti ant grotelių, labai dažnai vartant, nes medus turi savybę svilti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos filė su imbieru
-
Vištienos šašlykas
-
Kepta višta garstyčių marinate
-
Vištiena su apelsinais
-
Vištiena iš garpuodžio su daržovėmis
-
Vištiena su grybais
-
Vištienos apkepas su obuoliais
-
Eskalopas su pomidorais ir sūriu
-
Vištienos kepsniukai - blyneliai
-
Vištos ketvirčiai, troškinti aluje
-
Višta vyne
-
Vištienos krūtinėlės steikas su keptu kopūstu
-
Vištienos ir cukinijų kotletukai
-
Vištienos file džiūvėvėsliuose
-
Prancūziški kotletai
-
Vištienos pyragas
-
Vištienos faršo kukuliai su sūriu
-
Kepta višta su pelerūnu ir provanso žolelėmis
-
Vištienos apkepas
-
Vištienos kulšelės tešloje
Saldžiarūgščiai sparneliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Vištų sparneliai,
3 kilogramai -
Sojos padažas,
0.5 stiklinės -
Medus,
0.5 stiklinės -
Česnakas,
4 skiltelės -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Česnaką susmulkinti, sumaišyti su druska, medumi, sojos padažu.
Sparnelius sumaišyti su marinatu. Palikti per naktį.
Kepti ant grotelių, labai dažnai vartant, nes medus turi savybę svilti.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Irena.
2016-07-27 08:39
Valgiau pas drauge,-labai patiko...darysiu ir as!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...