
Saldžiarūgščiai sparneliai
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
3 kilogramai | vištų sparneliai |
0.5 stiklinės | sojos padažas |
0.5 stiklinės | medus |
4 skiltelės | česnakas |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Česnaką susmulkinti, sumaišyti su druska, medumi, sojos padažu.
2.
Sparnelius sumaišyti su marinatu. Palikti per naktį.
3.
Kepti ant grotelių, labai dažnai vartant, nes medus turi savybę svilti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ispaniški ryžiai su vištiena ir kriauklytėmis (almehomis)
-
Vištienos užkepėlė
-
Putpelės obuolių sultyse
-
Vištiena su anansų žeidais
-
Vištiena su bulvių koše
-
Antis su grybų įdaru
-
Vištiena su kopūstais
-
Vištiena su ryžiais
-
Gyvatukai iš vištienos ir varškės
-
Kiniški sparneliai
-
Įdaryta antis pagal Austrus
-
Įdaryta vištienos krūtinėlė
-
Vištiena su ananasais
-
Kepta višta su bulvėm
-
Višta su apelsinais
-
Keptos vištų blauzdelės
-
Skani vakarienė "Vištiena su bulvėmis"
-
Vestuvinė rusiška žąsis
-
Viščiukas tabaka
-
Vištos vyniotinis su džiovintomis slyvomis
Saldžiarūgščiai sparneliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Vištų sparneliai,
3 kilogramai -
Sojos padažas,
0.5 stiklinės -
Medus,
0.5 stiklinės -
Česnakas,
4 skiltelės -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Česnaką susmulkinti, sumaišyti su druska, medumi, sojos padažu.
Sparnelius sumaišyti su marinatu. Palikti per naktį.
Kepti ant grotelių, labai dažnai vartant, nes medus turi savybę svilti.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Irena.
2016-07-27 08:39
Valgiau pas drauge,-labai patiko...darysiu ir as!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...