
Saldžiarūgščiai sparneliai
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
3 kilogramai | vištų sparneliai |
0.5 stiklinės | sojos padažas |
0.5 stiklinės | medus |
4 skiltelės | česnakas |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Česnaką susmulkinti, sumaišyti su druska, medumi, sojos padažu.
2.
Sparnelius sumaišyti su marinatu. Palikti per naktį.
3.
Kepti ant grotelių, labai dažnai vartant, nes medus turi savybę svilti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Auksinės šlaunelės
-
Makaronai su vištiena
-
Gardūs vištienos piršteliai
-
Vištiena su cukinija ir pomidorais
-
Kepta višta
-
Keptas kalakutas įdarytas bulvių koše
-
Vištų blauzdelės su voveraitėmis
-
Vištiena su aštriu padažu
-
Keptos kurapkos
-
Kepta višta su ryžių ir obuolių įdaru
-
Vištiena su ryžiais
-
Šašlykas ant iešmo šventiškai
-
Kotletukai su moliūgu
-
Skanūs vištienos kepsneliai
-
Raudonasis vištienos ir imbiero karis su žaliaisiais žirneliais
-
Vištienos šašlykas
-
Keptos ančiukų kulšelės
-
Pyragėliai su vištienos įdaru
-
Kepti vištų sparneliai prie alaus
-
Vištienos kepsneliai su šonine
Saldžiarūgščiai sparneliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Vištų sparneliai,
3 kilogramai -
Sojos padažas,
0.5 stiklinės -
Medus,
0.5 stiklinės -
Česnakas,
4 skiltelės -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Česnaką susmulkinti, sumaišyti su druska, medumi, sojos padažu.
Sparnelius sumaišyti su marinatu. Palikti per naktį.
Kepti ant grotelių, labai dažnai vartant, nes medus turi savybę svilti.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Irena.
2016-07-27 08:39
Valgiau pas drauge,-labai patiko...darysiu ir as!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...