
Saldžiarūgščiai sparneliai
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
3 kilogramai | vištų sparneliai |
0.5 stiklinės | sojos padažas |
0.5 stiklinės | medus |
4 skiltelės | česnakas |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Česnaką susmulkinti, sumaišyti su druska, medumi, sojos padažu.
2.
Sparnelius sumaišyti su marinatu. Palikti per naktį.
3.
Kepti ant grotelių, labai dažnai vartant, nes medus turi savybę svilti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta laukinė antis (ar žąsis)
-
Vištiena su ananasais
-
Vištiena su kopūstais
-
Vištienos troškinys su bulvėmis
-
Kriaušėmis įdarytos vištos blauzdelės
-
Šlaunelių mėsos kepsniukai marinuoti vyne
-
Kalakutienos maltiniai su migdolais
-
Vištienos troškinys su pupelėmis
-
Įdaryta vištienos krūtinėlė
-
Vištienos kotletas su siurprizu
-
Troškintos vištų šlaunelės su moliūgais
-
Kiaulienos kepsneliai su majonezu
-
Vištienos apkepas su obuoliais
-
Eskalopas su pomidorais ir sūriu
-
Įdaryta antis
-
Vištiena kepta su žolelėmis
-
Vištiena su troškintomis daržovėmis
-
Kotletukai iš vištienos su sūriu
-
Šventiška žąsies krūtinelė
-
Kepta antis, įdaryta rome brinkintomis razinomis
Saldžiarūgščiai sparneliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Vištų sparneliai,
3 kilogramai -
Sojos padažas,
0.5 stiklinės -
Medus,
0.5 stiklinės -
Česnakas,
4 skiltelės -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo eiga:
Česnaką susmulkinti, sumaišyti su druska, medumi, sojos padažu.
Sparnelius sumaišyti su marinatu. Palikti per naktį.
Kepti ant grotelių, labai dažnai vartant, nes medus turi savybę svilti.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Irena.
2016-07-27 08:39
Valgiau pas drauge,-labai patiko...darysiu ir as!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...