
Vištiena su traškia plutele
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
2 vienetai | vištiena (filė) |
100 gramų | duona (balta) |
100 gramų | sūris (fermentinis) |
1 pundelis | petražolės |
1 žiupsnelis | čiobreliai |
1 vienetas | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Vištieną supjaustykite nedideliais gabaliukais (galite šiek tiek atmušti), pagardinkite prieskoniais.
2.
Į smulkintuvą dėkite duoną, sutarkuotą sūrį, petražoles, žiupsnelį čiobrelių ir viską susmulkinkite.
3.
Vištieną apvoliokite kiaušinio plakinyje, tuomet duonos trupiniuose ir kepkite aliejuje (galima įdėti dar gabaliuką sviesto).
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta vištienos krūtinėlė
-
Kepta višta su obuoliais
-
Keptos vištų blauzdelės
-
Malta mėsa įdaryti obuoliai
-
Vištienos kulšelės su bulvėmis
-
Kalakutiena bulvių geldelėse
-
Vištiena saldžiarūgščiame padaže
-
Vištiena su ananasais
-
Įdaryta vištienos krūtinėlė
-
Salotos su vištiena ir pupelėmis
-
Kepta žąsis įdaryta kopūstais
-
Kepta antiena
-
Laukinis ryžių plovas
-
Vištienos filė su grybų padažu
-
Antis su grybų įdaru
-
Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
-
Bulvių košė su vištiena
-
Anties krūtinėlės kepsniai su pievagrybiais, bulvių koše ir daržovėmis
-
Vištienos kepsneliai
-
Vištienos šašlykai jogurtiniame marinate
Vištiena su traškia plutele
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Vištiena, filė,
2 vienetai -
Duona, balta,
100 gramų -
Sūris, fermentinis,
100 gramų -
Petražolės,
1 pundelis -
Čiobreliai,
1 žiupsnelis -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną supjaustykite nedideliais gabaliukais (galite šiek tiek atmušti), pagardinkite prieskoniais.
Į smulkintuvą dėkite duoną, sutarkuotą sūrį, petražoles, žiupsnelį čiobrelių ir viską susmulkinkite.
Vištieną apvoliokite kiaušinio plakinyje, tuomet duonos trupiniuose ir kepkite aliejuje (galima įdėti dar gabaliuką sviesto).
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...