
Vištiena su traškia plutele
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
2 vienetai | vištiena (filė) |
100 gramų | duona (balta) |
100 gramų | sūris (fermentinis) |
1 pundelis | petražolės |
1 žiupsnelis | čiobreliai |
1 vienetas | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Vištieną supjaustykite nedideliais gabaliukais (galite šiek tiek atmušti), pagardinkite prieskoniais.
2.
Į smulkintuvą dėkite duoną, sutarkuotą sūrį, petražoles, žiupsnelį čiobrelių ir viską susmulkinkite.
3.
Vištieną apvoliokite kiaušinio plakinyje, tuomet duonos trupiniuose ir kepkite aliejuje (galima įdėti dar gabaliuką sviesto).
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepti viščiukai
-
Vištienos kepsniukai
-
Maltos vištienos kebabas
-
Kepta vištiena
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Auksinės šlaunelės
-
Kepti vištų sparneliai prie alaus
-
Vištienos užkepėlė
-
Keptos kurapkos
-
Gardžioji vištiena
-
Keptos ančiukų kulšelės
-
Vištiena su 40 skiltelių česnako
-
Vištienos apkepėlė
-
Vištienos krūtinėlė su paprikos ir česnakiniu marinatu
-
Kepti vištienos sparneliai su karameliniu padažu
-
Šventinė višta
-
Keptas kalakutas
-
Antis, kepta aluje
-
Svarainiais įdaryta antis
-
Vištiena su mocarela ir čiobreliais, kadagio uogomis bei raudonėliu
Vištiena su traškia plutele
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Vištiena, filė,
2 vienetai -
Duona, balta,
100 gramų -
Sūris, fermentinis,
100 gramų -
Petražolės,
1 pundelis -
Čiobreliai,
1 žiupsnelis -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną supjaustykite nedideliais gabaliukais (galite šiek tiek atmušti), pagardinkite prieskoniais.
Į smulkintuvą dėkite duoną, sutarkuotą sūrį, petražoles, žiupsnelį čiobrelių ir viską susmulkinkite.
Vištieną apvoliokite kiaušinio plakinyje, tuomet duonos trupiniuose ir kepkite aliejuje (galima įdėti dar gabaliuką sviesto).
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...