Kambario temperatūros sviestą išmaišykite su garstyčiomis.
Visą vištą įtrinkite druska ir pipirais.
Po to įdarykite apelsinų skiltelėmis.
Tada visą vištos paviršių įtrinkite sviesto ir garstyčių mišiniu.
Kepkite 180-200°C orkaitėje apie 1-1,5 valandos.

Višta su apelsinais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis | druska |
1 valgomasis šaukštas | garstyčios |
0.5 arbatinio šaukštelio | juodieji pipirai (malti) |
100 gramų | sviestas |
2 vienetai | apelsinų |
1 vienetas | vištiena |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Skanūs vištienos kepsneliai
-
Antienos filė su aštriu šokolado padažu ir morkų putėsiais
-
Lazanija su vištiena
-
Vištiena svogūnų ir krapų
-
Keptas kalakutas
-
Vištienos file džiūvėvėsliuose
-
Aštri vištiena su bulvemis
-
Skanūs kumpeliai su medaus aromatu
-
Traškūs vištienos gabalėliai
-
„Šypsena“
-
Vištienos kepsniukai - blyneliai
-
Greiti vištienos kąsneliai
-
Sultingas vištienos kepsnys
-
Aluje troškinta višta
-
Vištienos krūtinėlė su paprikos ir česnakiniu marinatu
-
Vištienos šlaunelės su petražolėmis
-
Kepta žąsis su obuoliais
-
Vištienos kepsneliai su itališkais prieskoniais
-
Vištienos krūtinėlė su pievagrybiais
-
Vištienos file kepsnys
Višta su apelsinais
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Garstyčios,
1 valgomasis šaukštas -
Juodieji pipirai, malti,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Sviestas,
100 gramų -
Apelsinai,
2 vienetai -
Vištiena,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kambario temperatūros sviestą išmaišykite su garstyčiomis.
Visą vištą įtrinkite druska ir pipirais.
Po to įdarykite apelsinų skiltelėmis.
Tada visą vištos paviršių įtrinkite sviesto ir garstyčių mišiniu.
Kepkite 180-200°C orkaitėje apie 1-1,5 valandos.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai