Kambario temperatūros sviestą išmaišykite su garstyčiomis.
Visą vištą įtrinkite druska ir pipirais.
Po to įdarykite apelsinų skiltelėmis.
Tada visą vištos paviršių įtrinkite sviesto ir garstyčių mišiniu.
Kepkite 180-200°C orkaitėje apie 1-1,5 valandos.

Višta su apelsinais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis | druska |
1 valgomasis šaukštas | garstyčios |
0.5 arbatinio šaukštelio | juodieji pipirai (malti) |
100 gramų | sviestas |
2 vienetai | apelsinų |
1 vienetas | vištiena |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Marinuoti vištos sparneliai
-
Gyvatukai iš vištienos ir varškės
-
Graikiško stiliaus vištienos gabaliukai su pomidorais
-
Vištiena kinietiškai
-
Kepta vištiena
-
Vištienos vyniotinis su moliūgų sėklomis
-
Troškintos kurapkos
-
Saldžiarūgščiai sparneliai
-
Kepti vištų sparneliai
-
Keptas kalakutas įdarytas bulvių koše
-
Šventinis kalakutas
-
Troškintos vištų šlaunelės su moliūgais
-
Vištiena su kalendra tailandietiškai
-
Vištienos krūtinėlė su paprikos ir česnakiniu marinatu
-
Vištienos kotletukai su varške
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Vištienos juostelės su sezamu
-
Vištos ketvirčiai, troškinti aluje
-
Kebabas
-
Troškinta vištiena ananasų sultyse
Višta su apelsinais
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Garstyčios,
1 valgomasis šaukštas -
Juodieji pipirai, malti,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Sviestas,
100 gramų -
Apelsinai,
2 vienetai -
Vištiena,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kambario temperatūros sviestą išmaišykite su garstyčiomis.
Visą vištą įtrinkite druska ir pipirais.
Po to įdarykite apelsinų skiltelėmis.
Tada visą vištos paviršių įtrinkite sviesto ir garstyčių mišiniu.
Kepkite 180-200°C orkaitėje apie 1-1,5 valandos.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai