Vištieną supjaustyti gabaliukais ir įtrinti prieskoniais bei leisti pasimarinuoti pora valandų. Daržoves taip pat supjaustyti. Tada pakaitomis (ant medinių iešmelių išmirkytų vandenyje) pakaitomis verti mėsą su daržovėmis ir kepti grilyje ant grotelių.
Greita, paprasta, skanu.

Vištienos šašlykas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 | vištiena (file) |
4 vienetai | lauro lapų (malti) |
1 arbatinis šaukštelis | mairūnas |
2 arbatiniai šaukšteliai | paprikos milteliai |
0.5 arbatinio šaukštelio | pipirai |
šiek tiek | druska |
2 valgomieji šaukštai | pomidorai |
1 vienetas | svogūnai (raudoni) |
2 skiltelės | česnakas (smulkintas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos kotletai su sūriu
-
Vištiena orkaitėje
-
Vištiena su rabarbarais
-
Keptas kalakutas
-
Keptas kalakutas, įdarytas ryžiais
-
Šventinis kalakutas
-
Aštri vištiena su alyvuogėmis ir rausvaisiais svogūnais
-
Vištienos sparneliai su kariu ir kmynais
-
Kepta vištienos krūtinėlė
-
Vištienos troškinys su pupelėmis
-
Vištiena su čili
-
Antienos filė su aštriu šokolado padažu ir morkų putėsiais
-
Kebabas
-
Vištienos kepsniai su citrininiu padažu
-
Kepta anties krūtinėlė, pateikiama su burokų griežinėliais, slyvomis, spanguolių padažu
-
Vištų sparneliai
-
Sluoksniuotas apkepas
-
Vištienos apkepas su obuoliais
-
Vištiena kepta su žolelėmis
-
Salotos su vištiena ir pupelėmis
Vištienos šašlykas
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištiena, file,
1 -
Lauro lapai, malti,
4 vienetai -
Mairūnas,
1 arbatinis šaukštelis -
Paprikos milteliai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Pipirai,
0.5 arbatinio šaukštelio - Druska
-
Pomidorai,
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnai, raudoni,
1 vienetas -
Česnakas, smulkintas,
2 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną supjaustyti gabaliukais ir įtrinti prieskoniais bei leisti pasimarinuoti pora valandų. Daržoves taip pat supjaustyti. Tada pakaitomis (ant medinių iešmelių išmirkytų vandenyje) pakaitomis verti mėsą su daržovėmis ir kepti grilyje ant grotelių.
Greita, paprasta, skanu.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai