Vištiena su džiovintais pomidorais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 pakelis | vištiena ( šlaunelės (be kaulo) ) |
1 saujelė | pomidorai (džiovinti) |
1 žiupsnelis | prieskoniai (druska) |
3 valgomieji šaukštai | grietinė |
1 vienetas | svogūnai |
1.5 valgomojo šaukšto | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Vištienos šlaunelių mėsą pamarinuoti mėgstamuose prieskoniuose. Apkepti keptuvėje su šlakeliu aliejaus ir puode troškinti su džiovintais pomidorais ir ne itin smulkiai supjaustytais raudonaisiais svogūnais. Prieš baigiant troškinti paragauti, ar netrūksta druskos ir pagardinti neriebia grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištiena su cukinija ir pomidorais
- Keptos antienos blauzdelių tulpės
- Vištiena pietums
- Vištų kepenėlės su ananasais
- Kepta žąsiena su slyvų padažu
- „Šypsena“
- Vištienos užkepėlė
- Vištiena su daržovėmis ir alyvuogėmis
- Vištienos kotletai su sūriu
- Aluje troškinta višta
- Įdaryta velykinė antis
- Kijevo kotletai
- Skanūs kumpeliai su medaus aromatu
- Vištienos užkepėlė
- Vištienos kepsniukai
- Šašlykas ant iešmo šventiškai
- Aštrios vištų kepenėlės
- Šventiniai drebučiai
- Pikantiškas troškinys
- Kepta anties krūtinėlė, pateikiama su burokų griežinėliais, slyvomis, spanguolių padažu
Vištiena su džiovintais pomidorais
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištiena, šlaunelės (be kaulo) ,
1 pakelis -
Pomidorai, džiovinti,
1 saujelė -
Prieskoniai, druska,
1 žiupsnelis -
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Aliejus,
1.5 valgomojo šaukšto - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos šlaunelių mėsą pamarinuoti mėgstamuose prieskoniuose. Apkepti keptuvėje su šlakeliu aliejaus ir puode troškinti su džiovintais pomidorais ir ne itin smulkiai supjaustytais raudonaisiais svogūnais. Prieš baigiant troškinti paragauti, ar netrūksta druskos ir pagardinti neriebia grietine.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai