![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Skanūs kumpeliai su medaus aromatu
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
1 vienetas | vištiena (kumis) |
1 arbatinis šaukštelis | medus |
1 gramas | karis ((ant peilio galiuko)) |
1 žiupsnelis | prieskoniai (vištienai ir bulvėms ) |
1 žiupsnelis | prieskoninės žolelės |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Vištienos kumpis ištrinamas medaus, kario, aliejaus ir vištienai skirtų prieskonių, Provanso bei viduržemio jūros žolelių mišiniu. Pamarinuojama per naktį šaldytuve. Jeigu imama daugiau kumpeliu, atitinkamai imama daugiau ir marinatui igredientų.
2.
Nuskustos bulvės apšlakstomos aliejumi ir bulvių prieskoniais ir kartu su kumpeliais dedamos į kepimo maišą ir iki 200°C temp. orkaitėje kepama 30 –35 min. Patiekiama su keptomis bulvėmis ir pomidorų su grietine salotomis ant žalios salotos lapo.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Malta mėsa įdaryti obuoliai
-
Saldžiarūgščiai sparneliai
-
Keptos ančiukų kulšelės
-
Vištienos kotletai su daržovėmis
-
Šilkiniai vištienos kepsneliai
-
Paukštienos apkepas
-
Vištienos troškinys
-
Kepti viščiukai
-
Vištos sparneliai sojos ir medaus marinate
-
Keptas kalakutas, įdarytas ryžiais
-
Vištienos file kepsnys
-
Kiniški sparneliai
-
Šašlykas ant iešmo šventiškai
-
Vištiena su grybais
-
Aluje troškinta višta
-
Morkų troškinys su vištiena
-
Vištiena su anakardžių riešutais
-
Vištiena su anansų žeidais
-
Grikių maltinukai su vištiena
-
Kepta žąsis su obuoliais
Skanūs kumpeliai su medaus aromatu
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Vištiena, kumis,
1 vienetas -
Medus,
1 arbatinis šaukštelis -
Karis, (ant peilio galiuko),
1 gramas -
Prieskoniai, vištienai ir bulvėms ,
1 žiupsnelis -
Prieskoninės žolelės,
1 žiupsnelis -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos kumpis ištrinamas medaus, kario, aliejaus ir vištienai skirtų prieskonių, Provanso bei viduržemio jūros žolelių mišiniu. Pamarinuojama per naktį šaldytuve. Jeigu imama daugiau kumpeliu, atitinkamai imama daugiau ir marinatui igredientų.
Nuskustos bulvės apšlakstomos aliejumi ir bulvių prieskoniais ir kartu su kumpeliais dedamos į kepimo maišą ir iki 200°C temp. orkaitėje kepama 30 –35 min. Patiekiama su keptomis bulvėmis ir pomidorų su grietine salotomis ant žalios salotos lapo.
Skanaus.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai