1 vienetas | vištiena (kumis) |
1 arbatinis šaukštelis | medus |
1 gramas | karis ((ant peilio galiuko)) |
1 žiupsnelis | prieskoniai (vištienai ir bulvėms ) |
1 žiupsnelis | prieskoninės žolelės |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepenėlių blyneliai
- Vištiena su kopūstais
- Vištienos kotletas su siurprizu
- Troškinta vištiena
- Vištienos užkepėlė
- Vaisiais įdaryta višta
- Netikras zuikis su vištiena
- Kiaulienos kepsneliai su majonezu
- Kepta laukinė antis (ar žąsis)
- Kepta anties krūtinėlė, pateikiama su burokų griežinėliais, slyvomis, spanguolių padažu
- Kepta žąsies kulšelė
- Šilkiniai vištienos kepsneliai
- Vištiena iš garų su rozmarinu
- Vištos blauzdelės jogurto marinate
- Sviestinė višta indiškų riešutų padaže
- Vištienos filė suktinukai su įdaru
- Sojų marinatas vištienai
- Pasislėpęs paprikoje
- Įdaryta antis pagal Austrus
- Vištienos apkepas
Skanūs kumpeliai su medaus aromatu
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Vištiena, kumis,
1 vienetas -
Medus,
1 arbatinis šaukštelis -
Karis, (ant peilio galiuko),
1 gramas -
Prieskoniai, vištienai ir bulvėms ,
1 žiupsnelis -
Prieskoninės žolelės,
1 žiupsnelis -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Vištienos kumpis ištrinamas medaus, kario, aliejaus ir vištienai skirtų prieskonių, Provanso bei viduržemio jūros žolelių mišiniu. Pamarinuojama per naktį šaldytuve. Jeigu imama daugiau kumpeliu, atitinkamai imama daugiau ir marinatui igredientų.
Nuskustos bulvės apšlakstomos aliejumi ir bulvių prieskoniais ir kartu su kumpeliais dedamos į kepimo maišą ir iki 200°C temp. orkaitėje kepama 30 –35 min. Patiekiama su keptomis bulvėmis ir pomidorų su grietine salotomis ant žalios salotos lapo.
Skanaus.
Komentarai