Skanūs kumpeliai su medaus aromatu
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
| 1 vienetas | vištiena (kumis) |
| 1 arbatinis šaukštelis | medus |
| 1 gramas | karis ((ant peilio galiuko)) |
| 1 žiupsnelis | prieskoniai (vištienai ir bulvėms ) |
| 1 žiupsnelis | prieskoninės žolelės |
| 1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Vištienos kumpis ištrinamas medaus, kario, aliejaus ir vištienai skirtų prieskonių, Provanso bei viduržemio jūros žolelių mišiniu. Pamarinuojama per naktį šaldytuve. Jeigu imama daugiau kumpeliu, atitinkamai imama daugiau ir marinatui igredientų.
2.
Nuskustos bulvės apšlakstomos aliejumi ir bulvių prieskoniais ir kartu su kumpeliais dedamos į kepimo maišą ir iki 200°C temp. orkaitėje kepama 30 –35 min. Patiekiama su keptomis bulvėmis ir pomidorų su grietine salotomis ant žalios salotos lapo.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lietiniai blynai su vištiena
-
Vištienos vyniotinis su moliūgų sėklomis
-
Glazūruoti viščiukų ketvirčiai
-
Vištienos kotletai su sūriu
-
Vištiena su mocarela ir čiobreliais, kadagio uogomis bei raudonėliu
-
Kiaulienos kepsneliai su majonezu
-
Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
-
Vištienos kepsniukai
-
Vištiena iš garų su rozmarinu
-
Kalakutiena bulvių geldelėse
-
Raugintais kopūstais kimšta žąsis
-
Neįprasti kotletukai
-
Gardžioji vištiena
-
Skani vakarienė "Vištiena su bulvėmis"
-
Čachochbilis
-
Kalakukas ant iešmelių
-
Farširuotos vištų šlaunelės
-
Naminis šnicelis
-
Labai paprasti koldūnai
-
Gyvatukai iš vištienos ir varškės
Skanūs kumpeliai su medaus aromatu
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Vištiena, kumis,
1 vienetas -
Medus,
1 arbatinis šaukštelis -
Karis, (ant peilio galiuko),
1 gramas -
Prieskoniai, vištienai ir bulvėms ,
1 žiupsnelis -
Prieskoninės žolelės,
1 žiupsnelis -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos kumpis ištrinamas medaus, kario, aliejaus ir vištienai skirtų prieskonių, Provanso bei viduržemio jūros žolelių mišiniu. Pamarinuojama per naktį šaldytuve. Jeigu imama daugiau kumpeliu, atitinkamai imama daugiau ir marinatui igredientų.
Nuskustos bulvės apšlakstomos aliejumi ir bulvių prieskoniais ir kartu su kumpeliais dedamos į kepimo maišą ir iki 200°C temp. orkaitėje kepama 30 –35 min. Patiekiama su keptomis bulvėmis ir pomidorų su grietine salotomis ant žalios salotos lapo.
Skanaus.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai