600 gramų | vištiena (malta) |
210 gramų | kietasis sūris (pvz. čederis) |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sojų marinatas vištienai
- Vištienos krūtinėlė su paprikos ir česnakiniu marinatu
- Kepta višta su apelsinais ir razinomis
- Vištienos apkepas su obuoliais
- Kepsnys su persikais ir majonezu
- Kepta višta su ryžių ir razinų įdaru
- Farširuota višta
- Marinuoti vištos sparneliai
- Kepta višta su obuoliais
- Vištiena, šutinta su daržovėmis
- Virta apkepinta vištiena
- Kijevo kotletai
- Kepti vištienos sparneliai
- Kepta žąsis su obuoliais
- Troškinys čenachinėse
- Vištiena su anakardžių riešutais
- Vištos vyniotinis su džiovintomis slyvomis
- Vištiena su kopūstais
- Įdarytos paprikos
- Kepti viščiukai
Vištienos kotletas su siurprizu
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Vištiena, malta,
600 gramų -
Kietasis sūris, pvz. čederis,
210 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Vištienos faršą gardinti druska, pipirais. Įmušti kiaušinį. Gerai išmaišyti.
Paimti kepimo popierių. jį aptepti aliejumi. Faršą padalinti į trys lygias dalys. Išeis trys kotletai. Vieną dalį padalinti į lygias dalys. Vieną dalį dėti ant kepimo popieriaus. Gerai, plonai, iki maždaug 3 mm iškočioti. Sūrį sutarkuoti. 1/3 dalį sūrio dėti ant iškočioto faršo. Ant kito popieriaus, sutepto aliejumi, iškočioti kitą dalį gabalėlio. Ir atsargiai uždengti sūrį. (Labai atsargiai, nes faršas gali lengvai trukti ir tada negalėsime kepti. Geriau kartu su popieriumi dėti antrą iškočiotą dalį ant pirmos su sūriu ir atsargiai nuimti popierių) Atsargiai suformuoti kotletą. Jis turi būti plonas.
Keptuvėje įkaitinti aliejų. Popieriaus pagalba dėti kotletą į įkaitintą keptuvę. Pakepinti iš abiejų pusių po 4-5 minutės.
Gaunasi labai skanus kotletas, kurį aš jau išbandžiau dėti į mėsainį vietoj paprasto kotleto.
Skanaus.