| 600 gramų | vištiena (malta) |
| 210 gramų | kietasis sūris (pvz. čederis) |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai |
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aštri vištiena su bulvemis
-
Vištienos filė suktinukai
-
Traški vištiena
-
Vištienos vyniotinis su moliūgų sėklomis
-
Vištienos filė su imbieru
-
Vištiena su daržovemis
-
Cezario salotos su marinuotais vištienos kepsneliais ir jogurtiniu padažu
-
Salotos su vištiena ir pupelėmis
-
Pikantiškas troškinys
-
Bajoriška antis su slyvomis ir obuolių sultimis
-
Vištienos sparneliai su medumi
-
Vištos ketvirčiai, troškinti aluje
-
Keptos ančiukų kulšelės
-
Keri viščiukas
-
Vištos sparneliai sojos ir medaus marinate
-
Pyragas su lašišos įdaru
-
Viščiukas citrininis
-
Farširuota višta šventiniam stalui
-
Kepta višta su apelsinais ir razinomis
-
Vištienos kepsneliai
Vištienos kotletas su siurprizu
akcijas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Vištiena, malta,
600 gramų -
Kietasis sūris, pvz. čederis,
210 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Vištienos faršą gardinti druska, pipirais. Įmušti kiaušinį. Gerai išmaišyti.
Paimti kepimo popierių. jį aptepti aliejumi. Faršą padalinti į trys lygias dalys. Išeis trys kotletai. Vieną dalį padalinti į lygias dalys. Vieną dalį dėti ant kepimo popieriaus. Gerai, plonai, iki maždaug 3 mm iškočioti. Sūrį sutarkuoti. 1/3 dalį sūrio dėti ant iškočioto faršo. Ant kito popieriaus, sutepto aliejumi, iškočioti kitą dalį gabalėlio. Ir atsargiai uždengti sūrį. (Labai atsargiai, nes faršas gali lengvai trukti ir tada negalėsime kepti. Geriau kartu su popieriumi dėti antrą iškočiotą dalį ant pirmos su sūriu ir atsargiai nuimti popierių) Atsargiai suformuoti kotletą. Jis turi būti plonas.
Keptuvėje įkaitinti aliejų. Popieriaus pagalba dėti kotletą į įkaitintą keptuvę. Pakepinti iš abiejų pusių po 4-5 minutės.
Gaunasi labai skanus kotletas, kurį aš jau išbandžiau dėti į mėsainį vietoj paprasto kotleto.
Skanaus.
