
600 gramų | vištiena (malta) |
210 gramų | kietasis sūris (pvz. čederis) |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos kepsneliai
-
Šventinė višta
-
Maltos vištienos kebabas
-
Vištiena su kopūstais
-
Aluje troškinta višta
-
Kepta vištiena
-
Vištos krūtinėlė su česnaku ir grybais
-
Kepta žąsis įdaryta kopūstais
-
Vištienos kotletukai su varške
-
Vištų sparneliai
-
Vištiena ant druskos
-
Sparneliai su kariu
-
Vištiena su aštriu padažu
-
Skani vakarienė "Vištiena su bulvėmis"
-
Vištos vyniotinis su džiovintomis slyvomis
-
Vištienos drebučiai su krienų padažu
-
Višta su apelsinais
-
Kiniški sparneliai
-
Troškinta vištiena
-
Aluje keptas viščiukas
Vištienos kotletas su siurprizu

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Vištiena, malta,
600 gramų -
Kietasis sūris, pvz. čederis,
210 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Vištienos faršą gardinti druska, pipirais. Įmušti kiaušinį. Gerai išmaišyti.
Paimti kepimo popierių. jį aptepti aliejumi. Faršą padalinti į trys lygias dalys. Išeis trys kotletai. Vieną dalį padalinti į lygias dalys. Vieną dalį dėti ant kepimo popieriaus. Gerai, plonai, iki maždaug 3 mm iškočioti. Sūrį sutarkuoti. 1/3 dalį sūrio dėti ant iškočioto faršo. Ant kito popieriaus, sutepto aliejumi, iškočioti kitą dalį gabalėlio. Ir atsargiai uždengti sūrį. (Labai atsargiai, nes faršas gali lengvai trukti ir tada negalėsime kepti. Geriau kartu su popieriumi dėti antrą iškočiotą dalį ant pirmos su sūriu ir atsargiai nuimti popierių) Atsargiai suformuoti kotletą. Jis turi būti plonas.
Keptuvėje įkaitinti aliejų. Popieriaus pagalba dėti kotletą į įkaitintą keptuvę. Pakepinti iš abiejų pusių po 4-5 minutės.
Gaunasi labai skanus kotletas, kurį aš jau išbandžiau dėti į mėsainį vietoj paprasto kotleto.
Skanaus.