| 600 gramų | vištiena (malta) |
| 210 gramų | kietasis sūris (pvz. čederis) |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai |
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos keksiukai
-
Kotletukai iš vištienos su sūriu
-
Pikantiški kalakutienos šašlykai
-
Įdarytos paprikos
-
Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
-
Keptas viščiukas
-
Vištų sparneliai su majonezu ir garstyčiomis
-
Vištiena ant druskos
-
Bulvių košė su vištiena
-
Kiniški sparneliai
-
Kepta žąsies kulšelė
-
Kepti vištienos sparneliai
-
Vištienos gabaliukai su baziliku ir medumi
-
„Šypsena“
-
Skanioji vištytė
-
Kalakuto šlaunelės
-
Vištienos šašlykiukas česnakinio padažo marinate
-
Skanūs kumpeliai su medaus aromatu
-
Kalakutienos pyragas
-
Vištų blauzdelės
Vištienos kotletas su siurprizu
akcijas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Vištiena, malta,
600 gramų -
Kietasis sūris, pvz. čederis,
210 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Vištienos faršą gardinti druska, pipirais. Įmušti kiaušinį. Gerai išmaišyti.
Paimti kepimo popierių. jį aptepti aliejumi. Faršą padalinti į trys lygias dalys. Išeis trys kotletai. Vieną dalį padalinti į lygias dalys. Vieną dalį dėti ant kepimo popieriaus. Gerai, plonai, iki maždaug 3 mm iškočioti. Sūrį sutarkuoti. 1/3 dalį sūrio dėti ant iškočioto faršo. Ant kito popieriaus, sutepto aliejumi, iškočioti kitą dalį gabalėlio. Ir atsargiai uždengti sūrį. (Labai atsargiai, nes faršas gali lengvai trukti ir tada negalėsime kepti. Geriau kartu su popieriumi dėti antrą iškočiotą dalį ant pirmos su sūriu ir atsargiai nuimti popierių) Atsargiai suformuoti kotletą. Jis turi būti plonas.
Keptuvėje įkaitinti aliejų. Popieriaus pagalba dėti kotletą į įkaitintą keptuvę. Pakepinti iš abiejų pusių po 4-5 minutės.
Gaunasi labai skanus kotletas, kurį aš jau išbandžiau dėti į mėsainį vietoj paprasto kotleto.
Skanaus.
