
600 gramų | vištiena (malta) |
210 gramų | kietasis sūris (pvz. čederis) |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sojų marinatas vištienai
-
Kepta antis su obuoliais
-
Vištienos suktinukai su aitriųjų paprikų CHIPOTLE ir pesto padažo įdaru
-
Kepta višta su obuolių įdaru
-
Kriaušėmis įdarytos vištos blauzdelės
-
Vištienos kepsneliai su šonine
-
Vištiena meduje
-
Įdaryta antis
-
Vištienos ir bulvių čenachai
-
Vištiena medaus garstyčių marinate
-
Keptas kalakutas įdarytas bulvių koše
-
Kepta vištiena su daržovėmis
-
Vištienos šašlykai jogurtiniame marinate
-
Kepenėlių blyneliai
-
Prancūziški kotletai
-
Vištienos apkepas
-
Vištienos šašlykiukas česnakinio padažo marinate
-
Makaronai su vištiena
-
Mėtinės vištų blauzdelės
-
Kepta antis su grybais
Vištienos kotletas su siurprizu

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Vištiena, malta,
600 gramų -
Kietasis sūris, pvz. čederis,
210 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Vištienos faršą gardinti druska, pipirais. Įmušti kiaušinį. Gerai išmaišyti.
Paimti kepimo popierių. jį aptepti aliejumi. Faršą padalinti į trys lygias dalys. Išeis trys kotletai. Vieną dalį padalinti į lygias dalys. Vieną dalį dėti ant kepimo popieriaus. Gerai, plonai, iki maždaug 3 mm iškočioti. Sūrį sutarkuoti. 1/3 dalį sūrio dėti ant iškočioto faršo. Ant kito popieriaus, sutepto aliejumi, iškočioti kitą dalį gabalėlio. Ir atsargiai uždengti sūrį. (Labai atsargiai, nes faršas gali lengvai trukti ir tada negalėsime kepti. Geriau kartu su popieriumi dėti antrą iškočiotą dalį ant pirmos su sūriu ir atsargiai nuimti popierių) Atsargiai suformuoti kotletą. Jis turi būti plonas.
Keptuvėje įkaitinti aliejų. Popieriaus pagalba dėti kotletą į įkaitintą keptuvę. Pakepinti iš abiejų pusių po 4-5 minutės.
Gaunasi labai skanus kotletas, kurį aš jau išbandžiau dėti į mėsainį vietoj paprasto kotleto.
Skanaus.