
600 gramų | vištiena (malta) |
210 gramų | kietasis sūris (pvz. čederis) |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryta antis pagal Austrus
-
Vištiena su abrikosais
-
Aluje troškinta višta
-
Bajoriškai įdarytos putpelės
-
Vištienos užkepėlė
-
Vištiena su aštriu padažu
-
Vištos ketvirčiai, troškinti aluje
-
Koteltukai - rutuliukai
-
Saldžiarūgščiai sparneliai
-
Troškinta vištiena ananasų sultyse
-
Aštrūs vištienos sparneliai
-
Vištienos kepsniukai
-
Keptos bulvės ir vištiena
-
Vištienos ir briuselio kopūstų apkepas
-
Kepsnys su persikais ir majonezu
-
Malta mėsa įdaryti obuoliai
-
Vištienos gabaliukai aluje
-
Vištienos kepsneliai "Pusnyse"
-
Kepta višta su apelsinais ir razinomis
-
Saldžiarūgštė vištiena
Vištienos kotletas su siurprizu

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Vištiena, malta,
600 gramų -
Kietasis sūris, pvz. čederis,
210 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Druska
- Pipirai
Vištienos faršą gardinti druska, pipirais. Įmušti kiaušinį. Gerai išmaišyti.
Paimti kepimo popierių. jį aptepti aliejumi. Faršą padalinti į trys lygias dalys. Išeis trys kotletai. Vieną dalį padalinti į lygias dalys. Vieną dalį dėti ant kepimo popieriaus. Gerai, plonai, iki maždaug 3 mm iškočioti. Sūrį sutarkuoti. 1/3 dalį sūrio dėti ant iškočioto faršo. Ant kito popieriaus, sutepto aliejumi, iškočioti kitą dalį gabalėlio. Ir atsargiai uždengti sūrį. (Labai atsargiai, nes faršas gali lengvai trukti ir tada negalėsime kepti. Geriau kartu su popieriumi dėti antrą iškočiotą dalį ant pirmos su sūriu ir atsargiai nuimti popierių) Atsargiai suformuoti kotletą. Jis turi būti plonas.
Keptuvėje įkaitinti aliejų. Popieriaus pagalba dėti kotletą į įkaitintą keptuvę. Pakepinti iš abiejų pusių po 4-5 minutės.
Gaunasi labai skanus kotletas, kurį aš jau išbandžiau dėti į mėsainį vietoj paprasto kotleto.
Skanaus.