
600 gramų | vištiena (malta) |
210 gramų | kietasis sūris (pvz. čederis) |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškintos vištų blauzdelės
-
Vištienos blyneliai
-
Vištienos apkepas
-
Kepta višta su apelsinais ir razinomis
-
Vištienos suktinukai
-
Gardus vištienos šašlykiukas
-
Triušienos dešrelės tešloje
-
Daniškai paruošta vištiena
-
Ant grotelių kepta višta
-
Skanūs vištienos kepsneliai
-
Ispaniški ryžiai su vištiena ir kriauklytėmis (almehomis)
-
Bulvių košė su vištiena
-
Obuoliais įdaryta žąsis
-
Įdarytos paprikos
-
Vištų šlaunelės, marinuotos su medumi ir garstyčiomis
-
Vištiena jogurto marinate
-
Vištienos ir baklažanų apkepas
-
Vištiena su baltuoju padažu
-
Vištienos sparneliai
-
Kalakutiena su medumi
Vištienos kotletas su siurprizu

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Vištiena, malta,
600 gramų -
Kietasis sūris, pvz. čederis,
210 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Vištienos faršą gardinti druska, pipirais. Įmušti kiaušinį. Gerai išmaišyti.
Paimti kepimo popierių. jį aptepti aliejumi. Faršą padalinti į trys lygias dalys. Išeis trys kotletai. Vieną dalį padalinti į lygias dalys. Vieną dalį dėti ant kepimo popieriaus. Gerai, plonai, iki maždaug 3 mm iškočioti. Sūrį sutarkuoti. 1/3 dalį sūrio dėti ant iškočioto faršo. Ant kito popieriaus, sutepto aliejumi, iškočioti kitą dalį gabalėlio. Ir atsargiai uždengti sūrį. (Labai atsargiai, nes faršas gali lengvai trukti ir tada negalėsime kepti. Geriau kartu su popieriumi dėti antrą iškočiotą dalį ant pirmos su sūriu ir atsargiai nuimti popierių) Atsargiai suformuoti kotletą. Jis turi būti plonas.
Keptuvėje įkaitinti aliejų. Popieriaus pagalba dėti kotletą į įkaitintą keptuvę. Pakepinti iš abiejų pusių po 4-5 minutės.
Gaunasi labai skanus kotletas, kurį aš jau išbandžiau dėti į mėsainį vietoj paprasto kotleto.
Skanaus.