| 600 gramų | vištiena (malta) |
| 210 gramų | kietasis sūris (pvz. čederis) |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai |
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištų blauzdelės su voveraitėmis
-
Troškintos vištų šlaunelės su moliūgais
-
Vištiena su 40 skiltelių česnako
-
Apelsinų marinate kepta višta
-
Pica su vištiena "Ką turėjom tą sudėjom"
-
Aštrūs vištų sparneliai
-
Vištiena medaus garstyčių marinate
-
Vištiena su ryžiais
-
Įdarytos bandelės
-
Vištiena pietums
-
Įdaryta antis
-
Vištiena meduje
-
Blauzdelės su raudonėliais
-
Vištienos filė šašlykas
-
Skani vakarienė "Vištiena su bulvėmis"
-
Vištienos juostelės su sezamu
-
Gyvatukai iš vištienos ir varškės
-
Kepti vištų sparneliai prie alaus
-
Vištienos sparneliai su kariu ir kmynais
-
Kepta višta su obuolių įdaru
Vištienos kotletas su siurprizu
akcijas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Vištiena, malta,
600 gramų -
Kietasis sūris, pvz. čederis,
210 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Vištienos faršą gardinti druska, pipirais. Įmušti kiaušinį. Gerai išmaišyti.
Paimti kepimo popierių. jį aptepti aliejumi. Faršą padalinti į trys lygias dalys. Išeis trys kotletai. Vieną dalį padalinti į lygias dalys. Vieną dalį dėti ant kepimo popieriaus. Gerai, plonai, iki maždaug 3 mm iškočioti. Sūrį sutarkuoti. 1/3 dalį sūrio dėti ant iškočioto faršo. Ant kito popieriaus, sutepto aliejumi, iškočioti kitą dalį gabalėlio. Ir atsargiai uždengti sūrį. (Labai atsargiai, nes faršas gali lengvai trukti ir tada negalėsime kepti. Geriau kartu su popieriumi dėti antrą iškočiotą dalį ant pirmos su sūriu ir atsargiai nuimti popierių) Atsargiai suformuoti kotletą. Jis turi būti plonas.
Keptuvėje įkaitinti aliejų. Popieriaus pagalba dėti kotletą į įkaitintą keptuvę. Pakepinti iš abiejų pusių po 4-5 minutės.
Gaunasi labai skanus kotletas, kurį aš jau išbandžiau dėti į mėsainį vietoj paprasto kotleto.
Skanaus.
