
Keptas kalakutas
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 vienetas | kalakutiena |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
1 kilogramas | slyvos (džiovintos) |
1 stiklinė | cukrus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kiaulienos lašiniai |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Išdarinėtas kalakutas iš išorės įtrinamas druska, o iš vidaus — druska su pipirais. Ištraukomos kojų sausgyslės. Krūtinėlė ir šlaunelės prismaigstomos lašiniukų. Kalakutas dedamas į keptuvą, užpilamas 2 stiklinėmis karšto vandens ir 30 min. troškinamas nuolat palaistant. Paskui užpilamas ištirpintu sviestu ir kepamas 2—3 val. Iš slyvų išverdamas kompotas. Iškepęs kalakutas supjaustomas, sudedamas į pusdubenį ir puošiamas petražolių lapeliais. Atskirai tiekiamas slyvų kompotas.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Antis, įdaryta džiovintomis slyvomis, razinomis ir obuoliais
-
Kijevo kotletas
-
Vištienos užkepėlė
-
Kalakutiena su žaliaisiais makaronai
-
Vištienos ir daržovių šašlykas jogurto marinate
-
Antis, kepta aluje
-
Aluje troškinta višta
-
Vištienos kotletai su grybais
-
Bajoriškai įdarytos putpelės
-
Kalakuto šlaunelės
-
Keptos anties šlaunelės
-
Virta apkepinta vištiena
-
Vištiena su cukinija ir pomidorais
-
Vištiena su daržovėmis ir alyvuogėmis
-
Vištienos krūtinėlės japoniškai
-
Vištienos apkepas su obuoliais
-
Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
-
Vištienos apkepas
-
Filiukai pataluose
-
Kepta višta su grikiais
Keptas kalakutas
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kalakutiena,
1 vienetas -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Slyvos, džiovintos,
1 kilogramas -
Cukrus,
1 stiklinė - Druska
- Kiaulienos lašiniai
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išdarinėtas kalakutas iš išorės įtrinamas druska, o iš vidaus — druska su pipirais. Ištraukomos kojų sausgyslės. Krūtinėlė ir šlaunelės prismaigstomos lašiniukų. Kalakutas dedamas į keptuvą, užpilamas 2 stiklinėmis karšto vandens ir 30 min. troškinamas nuolat palaistant. Paskui užpilamas ištirpintu sviestu ir kepamas 2—3 val. Iš slyvų išverdamas kompotas. Iškepęs kalakutas supjaustomas, sudedamas į pusdubenį ir puošiamas petražolių lapeliais. Atskirai tiekiamas slyvų kompotas.
Reklama:
Komentarai (8)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...