
Keptas kalakutas
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 vienetas | kalakutiena |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
1 kilogramas | slyvos (džiovintos) |
1 stiklinė | cukrus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kiaulienos lašiniai |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Išdarinėtas kalakutas iš išorės įtrinamas druska, o iš vidaus — druska su pipirais. Ištraukomos kojų sausgyslės. Krūtinėlė ir šlaunelės prismaigstomos lašiniukų. Kalakutas dedamas į keptuvą, užpilamas 2 stiklinėmis karšto vandens ir 30 min. troškinamas nuolat palaistant. Paskui užpilamas ištirpintu sviestu ir kepamas 2—3 val. Iš slyvų išverdamas kompotas. Iškepęs kalakutas supjaustomas, sudedamas į pusdubenį ir puošiamas petražolių lapeliais. Atskirai tiekiamas slyvų kompotas.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Virtinukai su vištiena
-
Greitieji vištienos kepsniukai
-
Kalakutienos guliašas
-
Lazanija su vištiena
-
Vištienos filė šašlykas
-
Žąsų kepenėlių šašlykas
-
Koteltukai - rutuliukai
-
Vištienos kepsnys prancūziškai
-
Vištiena su traškia plutele
-
Kepta antienos file
-
Kepta višta su pelerūnu ir provanso žolelėmis
-
Vištiena kepta su daržovėmis
-
Obuoliais įdaryta žąsis
-
Apelsinų marinate kepta višta
-
Vištiena su ryžiais
-
Vištienos ir cukinijų kotletukai
-
Vištų kepenėlės su ananasais
-
Vištiena su daržovėmis ir alyvuogėmis
-
Kepta antis su grybais
-
Vištienos kotletai su sūriu
Keptas kalakutas
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kalakutiena,
1 vienetas -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Slyvos, džiovintos,
1 kilogramas -
Cukrus,
1 stiklinė - Druska
- Kiaulienos lašiniai
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išdarinėtas kalakutas iš išorės įtrinamas druska, o iš vidaus — druska su pipirais. Ištraukomos kojų sausgyslės. Krūtinėlė ir šlaunelės prismaigstomos lašiniukų. Kalakutas dedamas į keptuvą, užpilamas 2 stiklinėmis karšto vandens ir 30 min. troškinamas nuolat palaistant. Paskui užpilamas ištirpintu sviestu ir kepamas 2—3 val. Iš slyvų išverdamas kompotas. Iškepęs kalakutas supjaustomas, sudedamas į pusdubenį ir puošiamas petražolių lapeliais. Atskirai tiekiamas slyvų kompotas.
Reklama:
Komentarai (8)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...