Keptas kalakutas
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 1 vienetas | kalakutiena |
| 2 valgomieji šaukštai | sviestas |
| 1 kilogramas | slyvos (džiovintos) |
| 1 stiklinė | cukrus |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | kiaulienos lašiniai |
| šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Išdarinėtas kalakutas iš išorės įtrinamas druska, o iš vidaus — druska su pipirais. Ištraukomos kojų sausgyslės. Krūtinėlė ir šlaunelės prismaigstomos lašiniukų. Kalakutas dedamas į keptuvą, užpilamas 2 stiklinėmis karšto vandens ir 30 min. troškinamas nuolat palaistant. Paskui užpilamas ištirpintu sviestu ir kepamas 2—3 val. Iš slyvų išverdamas kompotas. Iškepęs kalakutas supjaustomas, sudedamas į pusdubenį ir puošiamas petražolių lapeliais. Atskirai tiekiamas slyvų kompotas.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištiena su daržovėmis ir alyvuogėmis
-
Saldžiarūgštė vištiena
-
Antis Velykų stalui
-
Vištų kepenėlės su ananasais
-
Keptos bulvės ir vištiena
-
Neįprasti kotletukai
-
Traškūs vištos sparneliai
-
Vištienos šašlykas tailandietiškame marinate "Satay Gai"
-
Ant grotelių kepta višta
-
Vištiena su aštriu padažu
-
Kalakutiena bulvių geldelėse
-
Naminis šnicelis
-
Vištienos krūtinėlės kepsnys
-
Įdarytos paprikos su vištiena
-
Virta apkepinta vištiena
-
Lietiniai blynai su vištiena
-
Vištos vyniotinis su džiovintomis slyvomis
-
Vištiena grietinėlės padaže
-
Salotos su vištiena ir pupelėmis
-
Vištiena ant druskos
Keptas kalakutas
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kalakutiena,
1 vienetas -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Slyvos, džiovintos,
1 kilogramas -
Cukrus,
1 stiklinė - Druska
- Kiaulienos lašiniai
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išdarinėtas kalakutas iš išorės įtrinamas druska, o iš vidaus — druska su pipirais. Ištraukomos kojų sausgyslės. Krūtinėlė ir šlaunelės prismaigstomos lašiniukų. Kalakutas dedamas į keptuvą, užpilamas 2 stiklinėmis karšto vandens ir 30 min. troškinamas nuolat palaistant. Paskui užpilamas ištirpintu sviestu ir kepamas 2—3 val. Iš slyvų išverdamas kompotas. Iškepęs kalakutas supjaustomas, sudedamas į pusdubenį ir puošiamas petražolių lapeliais. Atskirai tiekiamas slyvų kompotas.
Reklama:
Komentarai (8)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
