
Kepsneliai su grybais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų | vištienos krūtinėlės |
400 gramų | pievagrybiai |
1 stiklinė | baltas vynas |
1 stiklinė | pienas |
1 stiklinė | žirneliai |
2 vienetai | svogūnai |
100 gramų | grietinė |
2 valgomieji šaukštai | vynuogių kauliukų aliejaus |
2 arbatiniai šaukšteliai | miltai |
2 arbatiniai šaukšteliai | petražolės |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
1 žiupsnelis | karis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Svogūną supjaustyti.
2.
Mėsą supjaustyti smulkiomis juostelėmis.
3.
Pievagrybius nuplauti ir supjaustyti griežinėliais.
4.
Keptuvėje įkaitintame aliejuje pakepinti svogūnus, mėsą, grybus ir imaišyti grietinę.
5.
Vyną sumaišyti su miltais ir supilti į keptuvę.
6.
Vėliau suberti žirnius ir uždengus pakepti dar 3 - 5 minutes.
7.
Jei padažas daug nuvirė, įmaišyti pieno.
8.
Kepsneliai pabarstomi druska ir prieskoniais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptas kalakutas įdarytas bulvių koše
-
Šventinis kalakutas
-
Troškinta antis su svogūnais
-
Vištienos pyragas
-
Vištiena su bulvių koše
-
Traški vištiena
-
Pikantiški kalakutienos šašlykai
-
Vištiena su ryžiais
-
Vištienos keksiukai
-
Gyvatukai iš vištienos ir varškės
-
Vištienos faršo kukuliai su sūriu
-
Keptos anties šlaunelės
-
Vištienos apkepas
-
Vištiena su čili
-
Vištiena kepta su žolelėmis
-
Antienos filė su aštriu šokolado padažu ir morkų putėsiais
-
Vištiena su ryžiais
-
Aštrūs vištų sparneliai
-
Skanioji vištytė
-
Kepta višta su apelsinais ir razinomis
Kepsneliai su grybais
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištienos krūtinėlė,
400 gramų -
Pievagrybiai,
400 gramų -
Baltas vynas,
1 stiklinė -
Pienas,
1 stiklinė -
Žirneliai,
1 stiklinė -
Svogūnai,
2 vienetai -
Grietinė,
100 gramų -
Vynuogių kauliukų aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Miltai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Petražolės,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Karis,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Ingrida
Gaminimo eiga:
Svogūną supjaustyti.
Mėsą supjaustyti smulkiomis juostelėmis.
Pievagrybius nuplauti ir supjaustyti griežinėliais.
Keptuvėje įkaitintame aliejuje pakepinti svogūnus, mėsą, grybus ir imaišyti grietinę.
Vyną sumaišyti su miltais ir supilti į keptuvę.
Vėliau suberti žirnius ir uždengus pakepti dar 3 - 5 minutes.
Jei padažas daug nuvirė, įmaišyti pieno.
Kepsneliai pabarstomi druska ir prieskoniais.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai