Kepsneliai su grybais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 400 gramų | vištienos krūtinėlės |
| 400 gramų | pievagrybiai |
| 1 stiklinė | baltas vynas |
| 1 stiklinė | pienas |
| 1 stiklinė | žirneliai |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 100 gramų | grietinė |
| 2 valgomieji šaukštai | vynuogių kauliukų aliejaus |
| 2 arbatiniai šaukšteliai | miltai |
| 2 arbatiniai šaukšteliai | petražolės |
| 1 arbatinis šaukštelis | druska |
| 1 žiupsnelis | pipirai |
| 1 žiupsnelis | karis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Svogūną supjaustyti.
2.
Mėsą supjaustyti smulkiomis juostelėmis.
3.
Pievagrybius nuplauti ir supjaustyti griežinėliais.
4.
Keptuvėje įkaitintame aliejuje pakepinti svogūnus, mėsą, grybus ir imaišyti grietinę.
5.
Vyną sumaišyti su miltais ir supilti į keptuvę.
6.
Vėliau suberti žirnius ir uždengus pakepti dar 3 - 5 minutes.
7.
Jei padažas daug nuvirė, įmaišyti pieno.
8.
Kepsneliai pabarstomi druska ir prieskoniais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bajoriškai įdarytos putpelės
-
Kepta višta su pelerūnu ir provanso žolelėmis
-
Višta vyne
-
Višta ispaniškai
-
Vištienos kotletai su daržovėmis
-
Vištienos krūtinėlės įdarytos sūriu, kumpiu ir ananasais
-
Keptas tetervinas
-
Saldžiarūgštė vištiena
-
Višta rankovėje
-
Terrine kalakutienos ir vištienos
-
Vištienos kepsneliai "Pusnyse"
-
Kijevo kotletai kitaip
-
Vištienos krūtinėlės steikas su keptu kopūstu
-
Aluje kepti vištų sparneliai
-
Kepta žąsis su obuoliais
-
Keptos vištos blauzdelės
-
Traškios vištienos juostelės
-
Vištų blauzdelės
-
Vištienos šašlykas
-
Kalakuto šlaunelės
Kepsneliai su grybais
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištienos krūtinėlė,
400 gramų -
Pievagrybiai,
400 gramų -
Baltas vynas,
1 stiklinė -
Pienas,
1 stiklinė -
Žirneliai,
1 stiklinė -
Svogūnai,
2 vienetai -
Grietinė,
100 gramų -
Vynuogių kauliukų aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Miltai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Petražolės,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Karis,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Ingrida
Gaminimo eiga:
Svogūną supjaustyti.
Mėsą supjaustyti smulkiomis juostelėmis.
Pievagrybius nuplauti ir supjaustyti griežinėliais.
Keptuvėje įkaitintame aliejuje pakepinti svogūnus, mėsą, grybus ir imaišyti grietinę.
Vyną sumaišyti su miltais ir supilti į keptuvę.
Vėliau suberti žirnius ir uždengus pakepti dar 3 - 5 minutes.
Jei padažas daug nuvirė, įmaišyti pieno.
Kepsneliai pabarstomi druska ir prieskoniais.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai