Kepsneliai su grybais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų | vištienos krūtinėlės |
400 gramų | pievagrybiai |
1 stiklinė | baltas vynas |
1 stiklinė | pienas |
1 stiklinė | žirneliai |
2 vienetai | svogūnai |
100 gramų | grietinė |
2 valgomieji šaukštai | vynuogių kauliukų aliejaus |
2 arbatiniai šaukšteliai | miltai |
2 arbatiniai šaukšteliai | petražolės |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
1 žiupsnelis | karis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Svogūną supjaustyti.
2.
Mėsą supjaustyti smulkiomis juostelėmis.
3.
Pievagrybius nuplauti ir supjaustyti griežinėliais.
4.
Keptuvėje įkaitintame aliejuje pakepinti svogūnus, mėsą, grybus ir imaišyti grietinę.
5.
Vyną sumaišyti su miltais ir supilti į keptuvę.
6.
Vėliau suberti žirnius ir uždengus pakepti dar 3 - 5 minutes.
7.
Jei padažas daug nuvirė, įmaišyti pieno.
8.
Kepsneliai pabarstomi druska ir prieskoniais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištienos kukulaičiai su pomidorų padažu
- Aštrūs sparneliai
- Greiti vištienos kąsneliai
- Aštrios vištų kepenėlės
- Vištienos užkepėlė
- Troškinta vištiena su paprika
- Antienos filė su aštriu šokolado padažu ir morkų putėsiais
- Vištienos ir ryžių maltinukai
- Koteltukai - rutuliukai
- Kalakutienos krūtinėlė šokolado padaže "Mole Poblano"
- Saldžiarūgščiai sparneliai
- Kotletai pomidorų padaže
- Vištiena su ananasais
- Putpelės obuolių sultyse
- Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
- Apelsinų marinate kepta višta
- Vištienos kepsniukai
- Labai paprasti koldūnai
- Antis Velykų stalui
- Troškinta vištiena
Kepsneliai su grybais
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištienos krūtinėlė,
400 gramų -
Pievagrybiai,
400 gramų -
Baltas vynas,
1 stiklinė -
Pienas,
1 stiklinė -
Žirneliai,
1 stiklinė -
Svogūnai,
2 vienetai -
Grietinė,
100 gramų -
Vynuogių kauliukų aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Miltai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Petražolės,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Karis,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Ingrida
Gaminimo eiga:
Svogūną supjaustyti.
Mėsą supjaustyti smulkiomis juostelėmis.
Pievagrybius nuplauti ir supjaustyti griežinėliais.
Keptuvėje įkaitintame aliejuje pakepinti svogūnus, mėsą, grybus ir imaišyti grietinę.
Vyną sumaišyti su miltais ir supilti į keptuvę.
Vėliau suberti žirnius ir uždengus pakepti dar 3 - 5 minutes.
Jei padažas daug nuvirė, įmaišyti pieno.
Kepsneliai pabarstomi druska ir prieskoniais.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai