Kepsneliai su grybais
AUTORIUS:
Ingrida
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Autorius apie receptą: Lengvas ir skanus patiekalas. Lengvas ir skanus patiekalas. Ingrida
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų vištienos krūtinėlės
400 gramų pievagrybiai
1 stiklinė baltasis vynas
1 stiklinė pienas
1 stiklinė žirneliai
2 vienetai svogūnai
100 gramų grietinė
2 valgomieji šaukštai vynuogių kauliukų aliejus
2 arbatiniai šaukšteliai miltai
2 arbatiniai šaukšteliai petražolės
1 arbatinis šaukštelis druska
1 žiupsnelis pipirai
1 žiupsnelis karis
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Svogūną supjaustyti.
2.
Mėsą supjaustyti smulkiomis juostelėmis.
3.
Pievagrybius nuplauti ir supjaustyti griežinėliais.
4.
Keptuvėje įkaitintame aliejuje pakepinti svogūnus, mėsą, grybus ir imaišyti grietinę.
5.
Vyną sumaišyti su miltais ir supilti į keptuvę.
6.
Vėliau suberti žirnius ir uždengus pakepti dar 3 - 5 minutes.
7.
Jei padažas daug nuvirė, įmaišyti pieno.
8.
Kepsneliai pabarstomi druska ir prieskoniais.

Populiariausi receptai šią savaitę

Kepsneliai su grybais

  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Autoriaus žodis: Lengvas ir skanus patiekalas. Ingrida
Gaminimo eiga:
  1. Svogūną supjaustyti.

  2. Mėsą supjaustyti smulkiomis juostelėmis.

  3. Pievagrybius nuplauti ir supjaustyti griežinėliais.

  4. Keptuvėje įkaitintame aliejuje pakepinti svogūnus, mėsą, grybus ir imaišyti grietinę.

  5. Vyną sumaišyti su miltais ir supilti į keptuvę.

  6. Vėliau suberti žirnius ir uždengus pakepti dar 3 - 5 minutes.

  7. Jei padažas daug nuvirė, įmaišyti pieno.

  8. Kepsneliai pabarstomi druska ir prieskoniais.

Receptą atsiuntė Ingrida
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų