
Kepsneliai su grybais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų | vištienos krūtinėlės |
400 gramų | pievagrybiai |
1 stiklinė | baltas vynas |
1 stiklinė | pienas |
1 stiklinė | žirneliai |
2 vienetai | svogūnai |
100 gramų | grietinė |
2 valgomieji šaukštai | vynuogių kauliukų aliejaus |
2 arbatiniai šaukšteliai | miltai |
2 arbatiniai šaukšteliai | petražolės |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
1 žiupsnelis | karis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Svogūną supjaustyti.
2.
Mėsą supjaustyti smulkiomis juostelėmis.
3.
Pievagrybius nuplauti ir supjaustyti griežinėliais.
4.
Keptuvėje įkaitintame aliejuje pakepinti svogūnus, mėsą, grybus ir imaišyti grietinę.
5.
Vyną sumaišyti su miltais ir supilti į keptuvę.
6.
Vėliau suberti žirnius ir uždengus pakepti dar 3 - 5 minutes.
7.
Jei padažas daug nuvirė, įmaišyti pieno.
8.
Kepsneliai pabarstomi druska ir prieskoniais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištiena su aštriu padažu
-
Velykinis patiekalas vaikams
-
Vištiena "afigiena"
-
Vištienos file kepsneliai ant apelsinų
-
Kepta vištiena
-
Bajoriška antis su slyvomis ir obuolių sultimis
-
Vištienos kulšelės tešloje
-
Kepsneliai su slyvomis
-
Gyvatukai iš vištienos ir varškės
-
Vištų blauzdelės
-
Paukštiena su pievagrybiais
-
Vištienos kepsniukai
-
Lietiniai blynai su vištiena
-
Kebabas
-
Kepsniukai iš vištienos gabaliukų
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Vištiena su džiovintais pomidorais
-
Vištienos apkepas su obuoliais
-
Irmos paukštiena patale
-
Vištiena su grietinelės padažu
Kepsneliai su grybais
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištienos krūtinėlė,
400 gramų -
Pievagrybiai,
400 gramų -
Baltas vynas,
1 stiklinė -
Pienas,
1 stiklinė -
Žirneliai,
1 stiklinė -
Svogūnai,
2 vienetai -
Grietinė,
100 gramų -
Vynuogių kauliukų aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Miltai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Petražolės,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Karis,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Ingrida
Gaminimo eiga:
Svogūną supjaustyti.
Mėsą supjaustyti smulkiomis juostelėmis.
Pievagrybius nuplauti ir supjaustyti griežinėliais.
Keptuvėje įkaitintame aliejuje pakepinti svogūnus, mėsą, grybus ir imaišyti grietinę.
Vyną sumaišyti su miltais ir supilti į keptuvę.
Vėliau suberti žirnius ir uždengus pakepti dar 3 - 5 minutes.
Jei padažas daug nuvirė, įmaišyti pieno.
Kepsneliai pabarstomi druska ir prieskoniais.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai