
Dilgėlių sriubytė
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | morkos |
šiek tiek | dilgėlės |
šiek tiek | bulvių |
šiek tiek | perlinės kruopos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Dilgėles nuplauname, nuplikome karštu vandeniu bei supjaustome. Jas dėsime tik sriubai baigiant virti. Nuplautus, nuplikytus ir susmulkintus dilgėlių lapus galima dėti į kitas sriubas, salotas ir pan. Jei sriubą norite virti su mėsa, tada mėsos nuovirą reikėtų mažiausiai du kartus nupilti. Kad daržovių sriuba būtų skanesnė, galima įpilti arbatinį šaukštelį aliejaus. Arba prieš valgant įdėti grietinės. Morkas sutarkuojame burokine tarka, bulves supjaustome nedideliais kubeliais. Į verdantį vandenį įdedame kubeli sultinio, sukratome bulves ir morkas ir verdame apie 5 min. tada sukratome perlines kruopas ir verdame dar 5 min. Galų gale sudedame dilgėles.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Margaritos šaltibarščiai
-
Gardi moliūgų sriuba
-
Pupelių sriuba
-
Pieniška moliūgų sriuba su makaronais
-
Itališka kopūstų sriuba su grūdais
-
Ukrainietiška selianka
-
Sūrio sriuba su krevetėmis
-
Linos sriuba
-
Žuvienė iš konservų
-
Grybų sriuba su sūriu
-
Kreminė bulvių sriubytė
-
Žirnelių sriuba
-
Pupelių sriuba su miško grybais
-
Žirnių sriuba lenkiškai
-
Tiršta daržovių sriuba
-
Grybų sriuba
-
Moliūgų ir kukurūzų sriuba
-
Trinta bulvienė
-
Morkų sriuba su pelėsiniu sūriu
-
Moliūgų sriuba
Dilgėlių sriubytė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Morkos
- Dilgėlės
- Bulvės
- Perlinės kruopos
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Dilgėles nuplauname, nuplikome karštu vandeniu bei supjaustome. Jas dėsime tik sriubai baigiant virti. Nuplautus, nuplikytus ir susmulkintus dilgėlių lapus galima dėti į kitas sriubas, salotas ir pan. Jei sriubą norite virti su mėsa, tada mėsos nuovirą reikėtų mažiausiai du kartus nupilti. Kad daržovių sriuba būtų skanesnė, galima įpilti arbatinį šaukštelį aliejaus. Arba prieš valgant įdėti grietinės. Morkas sutarkuojame burokine tarka, bulves supjaustome nedideliais kubeliais. Į verdantį vandenį įdedame kubeli sultinio, sukratome bulves ir morkas ir verdame apie 5 min. tada sukratome perlines kruopas ir verdame dar 5 min. Galų gale sudedame dilgėles.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...