
Pertrinta pievagrybių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
2 vienetai | bulvių (virtos) |
2 valgomieji šaukštai | česnakas (lapai, kapoti) |
1 skiltelė | česnakas (lapai, kapoti) |
2 stiklinės | sultinys (vištienos) |
250 gramų | pievagrybiai |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
šiek tiek | petražolės |
200 gramų | grietinė (liesa) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Grybus supjaustome. Keptuvėje ištirpiname sviestą, sudedame kapotą česnaką, pjaustytus svogūnus ir grybus. Kepame, kol svogūnai suminkštės. Įdedame miltų ir gerai sumaišome. Vėliau maišant supilame sultinį, sudedame smulkiai pjaustytas virtas bulves, viską pagardiname prieskoniais ir kelias minutes paverdame. Supilame grietinę ir laukiame, kol užvirs. Sriubą sutriname blenderiu. Patiekiame šiltą su petražolėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Voveraičių sriuba
-
Žirnių sriuba su rūkyta mėsa ir skrudinta duona
-
Grybų sriuba su sūriu
-
Voveraičių sriuba su džiovintais šaltalankiais ir kmynais
-
Lauros šaltibarščiai
-
Sočioji sriuba su kalakutienos kukuliais ir šviežiomis bulvytėmis
-
Trinta burokelių sriuba
-
Brokolių sriuba
-
Baltarusiška grybų sriuba
-
Sriuba (Sopa criolla)
-
Burokėlių lapkočių sriuba
-
Bulbienė
-
Baravykų sriuba
-
Kreminė krevečių sriuba
-
Pomidorų sriuba su mėsa
-
Raugintų kopūstų sriuba
-
Vengriška žuvienė
-
Trinta cukinijų sriuba
-
Suomiška žuvienė
-
Saldi vyšnių sriuba su makaronais
Pertrinta pievagrybių sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Bulvės, virtos,
2 vienetai -
Česnakas, lapai, kapoti,
2 valgomieji šaukštai -
Česnakas, lapai, kapoti,
1 skiltelė -
Sultinys, vištienos,
2 stiklinės -
Pievagrybiai,
250 gramų -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai - Petražolės
-
Grietinė, liesa,
200 gramų - Juodieji pipirai
-
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybus supjaustome. Keptuvėje ištirpiname sviestą, sudedame kapotą česnaką, pjaustytus svogūnus ir grybus. Kepame, kol svogūnai suminkštės. Įdedame miltų ir gerai sumaišome. Vėliau maišant supilame sultinį, sudedame smulkiai pjaustytas virtas bulves, viską pagardiname prieskoniais ir kelias minutes paverdame. Supilame grietinę ir laukiame, kol užvirs. Sriubą sutriname blenderiu. Patiekiame šiltą su petražolėmis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...