Žirnius pamirkome vandenyje per naktį.
Į verdantį sultinį supilame žirnius, kiek vėliau (po 30 min.) kruopas, o po 10 min. sudedame mažais kubeliais pjaustytas bulves ir morkas, petražoles, lauro lapelius. Sriubą pagardiname druska ir juodaisiais pipirais.
Verdame apie 40 min. Sriubą galima patiekti su grietine ar lašinių spirgučiais.

Žirnių su perlinėmis kruopomis sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
1 sauja | perlinės kruopos |
1 sauja | žirniai |
2 litrai | sultinys (vištienos) |
2 vienetai | bulvių |
šiek tiek | petražolės |
1 vienetas | morkos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Dilgėlių sriubytė
-
Meksikietiška sriuba
-
Suomiška žuvienė
-
Jogurtinė sriuba
-
Pupelių sriuba
-
Juka
-
Rūgštynių kremas
-
Pertrinta burokėlių sriuba
-
Brokolių sriuba
-
Bulbienė
-
Daržovių sriuba su kumpiu
-
Grybų sriuba
-
Sriuba su vištiena ir raudonaisiais lęšiais
-
Baltųjų pupelių sriuba su daržovėmis
-
Gardi moliūgų sriuba
-
Grybų sriuba
-
Raugintų burokėlių barščiai
-
Grybų sriuba su duona
-
Kaliaropių sriuba
-
Moliūgų sriuba su kepinta mėsa ir porais
Žirnių su perlinėmis kruopomis sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Lauro lapai
- Juodieji pipirai
- Druska
-
Perlinės kruopos,
1 sauja -
Žirniai,
1 sauja -
Sultinys, vištienos,
2 litrai -
Bulvės,
2 vienetai - Petražolės
-
Morkos,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žirnius pamirkome vandenyje per naktį.
Į verdantį sultinį supilame žirnius, kiek vėliau (po 30 min.) kruopas, o po 10 min. sudedame mažais kubeliais pjaustytas bulves ir morkas, petražoles, lauro lapelius. Sriubą pagardiname druska ir juodaisiais pipirais.
Verdame apie 40 min. Sriubą galima patiekti su grietine ar lašinių spirgučiais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...