Žirnius pamirkome vandenyje per naktį.
Į verdantį sultinį supilame žirnius, kiek vėliau (po 30 min.) kruopas, o po 10 min. sudedame mažais kubeliais pjaustytas bulves ir morkas, petražoles, lauro lapelius. Sriubą pagardiname druska ir juodaisiais pipirais.
Verdame apie 40 min. Sriubą galima patiekti su grietine ar lašinių spirgučiais.
Žirnių su perlinėmis kruopomis sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
1 sauja | perlinės kruopos |
1 sauja | žirniai |
2 litrai | sultinys (vištienos) |
2 vienetai | bulvių |
šiek tiek | petražolės |
1 vienetas | morkos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Trinta bulvienė
- Ryžių sriuba su pievagrybiais
- Grybų sriuba
- Svogūnų sriuba
- Tiršta pievagrybių sriuba
- Žirnių sriuba su rūkyta mėsa ir skrudinta duona
- Itališka kopūstų sriuba su grūdais
- Sriuba su vištiena ir raudonaisiais lęšiais
- Žiedinių kopūstų tyrė
- Svogūnų sriuba
- Šaltibarščiai
- Meksikietiška sriuba
- Sriuba "Sveikata"
- Voveraičių sriuba su džiovintais šaltalankiais ir kmynais
- Pupelių ir kukurūzų sriuba
- Sriuba su konservuotais žirneliais
- Vištienos sriuba
- Persikais, muskatu, česnakais pagardinta kiaulienos sriuba
- Pikantiška trinta sriubytė su skrebučiais
- Baravykų sriuba
Žirnių su perlinėmis kruopomis sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Lauro lapai
- Juodieji pipirai
- Druska
-
Perlinės kruopos,
1 sauja -
Žirniai,
1 sauja -
Sultinys, vištienos,
2 litrai -
Bulvės,
2 vienetai - Petražolės
-
Morkos,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žirnius pamirkome vandenyje per naktį.
Į verdantį sultinį supilame žirnius, kiek vėliau (po 30 min.) kruopas, o po 10 min. sudedame mažais kubeliais pjaustytas bulves ir morkas, petražoles, lauro lapelius. Sriubą pagardiname druska ir juodaisiais pipirais.
Verdame apie 40 min. Sriubą galima patiekti su grietine ar lašinių spirgučiais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...