Žirnius pamirkome vandenyje per naktį.
Į verdantį sultinį supilame žirnius, kiek vėliau (po 30 min.) kruopas, o po 10 min. sudedame mažais kubeliais pjaustytas bulves ir morkas, petražoles, lauro lapelius. Sriubą pagardiname druska ir juodaisiais pipirais.
Verdame apie 40 min. Sriubą galima patiekti su grietine ar lašinių spirgučiais.

Žirnių su perlinėmis kruopomis sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
1 sauja | perlinės kruopos |
1 sauja | žirniai |
2 litrai | sultinys (vištienos) |
2 vienetai | bulvių |
šiek tiek | petražolės |
1 vienetas | morkos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Brokolių sriuba
-
Pupelių ir kukurūzų sriuba
-
Sriuba „Minestrone“
-
Itališka kopūstų sriuba su grūdais
-
Vasariška sriuba
-
Pieniška žuvienė
-
Kaliforniška šparagų sriuba
-
Sūrio ir duonos sriuba
-
Alaus sriuba
-
Pupelių sriuba
-
Pievagrybių sriuba su raugintais agurkais
-
Pupelių sriuba
-
Meksikietiška čili sriuba
-
Svogūnų sriuba
-
Vengriška žuvienė
-
Trinta porų ir bulvių sriuba
-
Cukinijų sriuba su kariu
-
Žirnių sriuba su rūkyta mėsa ir skrudinta duona
-
Grybų sriuba su sūriu
-
Agurkų sriuba
Žirnių su perlinėmis kruopomis sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Lauro lapai
- Juodieji pipirai
- Druska
-
Perlinės kruopos,
1 sauja -
Žirniai,
1 sauja -
Sultinys, vištienos,
2 litrai -
Bulvės,
2 vienetai - Petražolės
-
Morkos,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žirnius pamirkome vandenyje per naktį.
Į verdantį sultinį supilame žirnius, kiek vėliau (po 30 min.) kruopas, o po 10 min. sudedame mažais kubeliais pjaustytas bulves ir morkas, petražoles, lauro lapelius. Sriubą pagardiname druska ir juodaisiais pipirais.
Verdame apie 40 min. Sriubą galima patiekti su grietine ar lašinių spirgučiais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...