Kreminė krevečių sriuba
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų | krevetės |
4 stiklinės | sultinys (vištienos) |
4 valgomieji šaukštai | grietinėlės, 35% (liesa) |
3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | baltieji pipirai |
šiek tiek | šafranas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Užvirinti sultinį ir sudėti krevetes.
2.
Keptuvėje, ant mažos ugnies, ištirpinti sviestą ir maišant suberti miltus.
3.
Gautą padažą supilti į sriubą, supilti grietinėlę ir virti 15 minučių. Pagardinti druska ir prieskoniais. Patiekti šiltą.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pievagrybių sriuba su raugintais agurkais
- Pupelių ir kukurūzų sriuba
- Tiršta pievagrybių sriuba
- Kaliforniška šparagų sriuba
- Trinta burokelių sriuba
- Pieniška sriuba su cukinija
- Sriuba su vištiena ir raudonaisiais lęšiais
- Sočioji sriuba su kalakutienos kukuliais ir šviežiomis bulvytėmis
- Dilgėlių sriuba
- Saldi agrastų sriuba
- Šalta ispaniška sriuba
- Moliūgų ir kukurūzų sriuba
- Arvydo barščiai su aviena
- Tofu sriuba su daržovėmis
- Pomidorų sriuba su bazilikais
- Tiršta kopūstų sriuba
- Moliūgų sriuba su kepinta mėsa ir porais
- Perlinių kruopų košė
- Paprasta makaronų sriuba "Jaunystė"
- Ukrainietiška selianka
Kreminė krevečių sriuba
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Krevetės,
300 gramų -
Sultinys, vištienos,
4 stiklinės -
Grietinėlė, 35%, liesa,
4 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Baltieji pipirai
- Šafranas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Užvirinti sultinį ir sudėti krevetes.
Keptuvėje, ant mažos ugnies, ištirpinti sviestą ir maišant suberti miltus.
Gautą padažą supilti į sriubą, supilti grietinėlę ir virti 15 minučių. Pagardinti druska ir prieskoniais. Patiekti šiltą.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...