1 kilogramas | pomidorai (nulupti) |
1 vienetas | agurkų |
3 vienetai | paprika (žalia) |
500 mililitrų | pomidorų sultys |
3 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus („extra virgin“) |
3 skiltelės | česnakas |
3 valgomieji šaukštai | acto (balzamiko) |
1 vienetas | sultinys (KNORR BULJONETĖ vištienos sultinys) |
2 vienetai | svogūnai (laiškai) |
1 valgomasis šaukštas | vorčesterio padažas |
2 vienetai | salierai (stiebai) |
Supilkite „Knorr Buljonetę“ į 300 mililitrų vandens ir užvirinkite.
Sumaišykite pomidorų sultis ir pjaustytas daržoves. Kai sriuba atvės, sudėkite alyvuogių aliejų, actą ir Vorčesterio padažą. Viską gerai išmaišykite.
Atvėsintą sriubą įdėkite į šaldytuvą ir palikite bent 2 valandoms. Patiekite su ledu ir nuvalytais saliero stiebais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištienos sriuba
- Pikantiška trinta sriubytė su skrebučiais
- Grybų sriuba su sūriu
- Kopūstienė su grybais
- Mėlynių sriuba
- Pieniška sriuba su aguonomis
- Trinta aguročių sriuba
- Pieniška moliūgų sriuba su makaronais
- Ukrainietiški barščiai
- Baltųjų pupelių sriuba su daržovėmis
- Grybų sriuba su duona
- Suomiška žuvienė
- Pieniška sriuba su cukinija
- Olandiška pievagrybių sriuba
- Kaliforniška šparagų sriuba
- Kaliaropių sriuba
- Itališka kopūstų sriuba su grūdais
- Soti čili sriuba - troškinys
- Burokėlių-grybų sriuba
- Suomiška žuvienė
Šalta ispaniška sriuba
- Paruošimo laikas:
-
Pomidorai, nulupti,
1 kilogramas -
Agurkai,
1 vienetas -
Paprika, žalia,
3 vienetai -
Pomidorų sultys,
500 mililitrų -
Alyvuogių aliejus, „extra virgin“,
3 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
3 skiltelės -
Actas, balzamiko,
3 valgomieji šaukštai -
Sultinys, KNORR BULJONETĖ vištienos sultinys,
1 vienetas -
Svogūnai, laiškai,
2 vienetai -
Vorčesterio padažas,
1 valgomasis šaukštas -
Salierai, stiebai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Supjaustykite pomidorus kubeliais. Nulupkite agurko žievelę ir pašalinkite sėklas. Paprikas, česnaką, svogūnų laiškus ir agurką supjaustykite panašaus dydžio gabalėliais.
Supilkite „Knorr Buljonetę“ į 300 mililitrų vandens ir užvirinkite.
Sumaišykite pomidorų sultis ir pjaustytas daržoves. Kai sriuba atvės, sudėkite alyvuogių aliejų, actą ir Vorčesterio padažą. Viską gerai išmaišykite.
Atvėsintą sriubą įdėkite į šaldytuvą ir palikite bent 2 valandoms. Patiekite su ledu ir nuvalytais saliero stiebais.
Komentarai (4)
-
Kryste
2015-09-27 17:39
Neteisingas receptas!
-
nojus
2013-11-26 18:49
go
-
milda
2013-08-31 07:32
visiškai neaišku kam ta buljonetė reikalinga,juk tai šalta sriuba.Tas pats būtų jei šaltibarščius su sultiniu darytume.Manau,kad būtų FEEEEEEEEEE :D