Prieskonines daržoves  nuvalyti, supjaustyti ir trumpai  pakepinti svieste (1 šaukštas).
Šonkaulius įdėti į 3 l šalto vandens.
Kai užvirs, sumažinti ugnį ir sudėti pakepintas prieskonines daržoves, įmesti lauro lapelį ir kvapniuosius pipirus, išvirti.
Minkštą mėsą išimti, nuovirą perkošti.
Raugintus burokėlius stambiai sutarkuoti, ištroškinti 2 stiklinėse nuoviro.
Supilti į likusį nuovirą.
Iš miltų ir sviesto paruošti uždarą, supilti į barščius.
Patiekiant pagardinti grietine.
Atskirai patiekti išvirtas bulves ir supjaustytus šonkaulius.
                            
    Raugintų burokėlių barščiai
            Paruošimo laikas: 
        Apie 45 min
    
INGREDIENTAI:
        | 500 gramų | kiauliena (šonkauliai) | 
| 2 vienetai | burokėliai (rauginti) | 
| 100 gramų | daržovės (prieskoninės) | 
| 0.5 stiklinės | grietinė | 
| 2 valgomieji šaukštai | sviestas | 
| 1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai | 
| 1 vienetas | lauro lapų | 
| šiek tiek | kvapieji pipirai | 
| šiek tiek | druska | 
PARUOŠIMO BŪDAS:
        
                            Paruošimo laikas: Apie 45 min
                    
                    Populiariausi receptai šią savaitę
- 
                
                                        
                                    
                Miško grybų ir burokėlių sriuba
             - 
                
                                        
                                    
                Pievagrybių sriuba
             - 
                
                                        
                                    
                Paprikų ir vištienos sriuba
             - 
                
                                        
                                    
                Sriuba "Tom Yum Kung"
             - 
                
                                        
                                    
                Trinta pievagrybių sriuba
             - 
                
                                        
                                    
                Rūgštynių kremas
             - 
                
                                        
                                    
                Soti čili sriuba - troškinys
             - 
                
                                        
                                    
                Avokadų sriuba su imbieru
             - 
                
                                        
                                    
                Tiršta kopūstų sriuba
             - 
                
                                        
                                    
                Moliūgų sriuba
             - 
                
                                        
                                    
                Sūrio sriuba su krevetėmis
             - 
                
                                        
                                    
                Ukrainietiška selianka
             - 
                
                                        
                                    
                Trinta morkų ir moliūgų sriuba
             - 
                
                                        
                                    
                Sriuba su vištiena ir raudonaisiais lęšiais
             - 
                
                                        
                                    
                Sriuba su makaronais
             - 
                
                                        
                                    
                Brokolių sriuba su pupomis
             - 
                
                                        
                                    
                Dilgėlių sriubytė
             - 
                
                                        
                                    
                Itališka svogūnų sriuba
             - 
                
                                        
                                    
                Žuvienė iš konservų
             - 
                
                                        
                                    
                Burokėlių lapkočių sriuba
             
Raugintų burokėlių barščiai
                Komentarai:
                1
            
                        
            
            
            
                        Akcijos:
                        
                    
                            ?
                                
                            
                        
                    
                        Rodyti
                        
                        akcijas
                    
                    
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        - Paruošimo laikas:
 
- 
                                                            
                                                            Kiauliena, šonkauliai, 
500 gramų  - 
                                                            
                                                            Burokėliai, rauginti, 
2 vienetai  - 
                                                            
                                                            Daržovės, prieskoninės, 
100 gramų  - 
                                                            
                                                            Grietinė, 
0.5 stiklinės  - 
                                                            
                                                            Sviestas, 
2 valgomieji šaukštai  - 
                                                            
                                                            Kvietiniai miltai, 
1 valgomasis šaukštas  - 
                                                            
                                                            Lauro lapai, 
1 vienetas  - Kvapieji pipirai
 - Druska
 - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
 
                        Gaminimo eiga:
                                                    
                    
                            Prieskonines daržoves  nuvalyti, supjaustyti ir trumpai  pakepinti svieste (1 šaukštas).
Šonkaulius įdėti į 3 l šalto vandens.
Kai užvirs, sumažinti ugnį ir sudėti pakepintas prieskonines daržoves, įmesti lauro lapelį ir kvapniuosius pipirus, išvirti.
Minkštą mėsą išimti, nuovirą perkošti.
Raugintus burokėlius stambiai sutarkuoti, ištroškinti 2 stiklinėse nuoviro.
Supilti į likusį nuovirą.
Iš miltų ir sviesto paruošti uždarą, supilti į barščius.
Patiekiant pagardinti grietine.
Atskirai patiekti išvirtas bulves ir supjaustytus šonkaulius.
    Reklama:
    
        
            
            
        
        
            
            
        
        
            
            
        
        
    
    
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
        