500 gramų | kiauliena (šonkauliai) |
2 vienetai | burokėliai (rauginti) |
100 gramų | daržovės (prieskoninės) |
0.5 stiklinės | grietinė |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
1 vienetas | lauro lapų |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
šiek tiek | druska |
Šonkaulius įdėti į 3 l šalto vandens.
Kai užvirs, sumažinti ugnį ir sudėti pakepintas prieskonines daržoves, įmesti lauro lapelį ir kvapniuosius pipirus, išvirti.
Minkštą mėsą išimti, nuovirą perkošti.
Raugintus burokėlius stambiai sutarkuoti, ištroškinti 2 stiklinėse nuoviro.
Supilti į likusį nuovirą.
Iš miltų ir sviesto paruošti uždarą, supilti į barščius.
Patiekiant pagardinti grietine.
Atskirai patiekti išvirtas bulves ir supjaustytus šonkaulius.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Trinta bulvienė
- Moliūgų sriuba
- Avokadų sriuba su imbieru
- Paprikų ir vištienos sriuba
- Pikantiška trinta sriubytė su skrebučiais
- Raugintų burokėlių barščiai
- Žirnienė su grybais
- Grybų sriuba
- Juka
- Pievagrybių sriuba
- Trinta kukurūzų sriuba
- Agurkų sriuba
- Moliūgų sriuba su kepinta mėsa ir porais
- Vištienos sriuba su makaronais
- Pieniška sriuba su aguonomis
- Pomidorų sriuba su mocarelos sūriu
- Trinta morkų sriuba su baltos duonos skrebučiais
- Kopūstienė su grybais
- Žirnių sriuba su rūkyta mėsa ir skrudinta duona
- Sriuba "Čili"
Raugintų burokėlių barščiai
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena, šonkauliai,
500 gramų -
Burokėliai, rauginti,
2 vienetai -
Daržovės, prieskoninės,
100 gramų -
Grietinė,
0.5 stiklinės -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Lauro lapai,
1 vienetas - Kvapieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Prieskonines daržoves nuvalyti, supjaustyti ir trumpai pakepinti svieste (1 šaukštas).
Šonkaulius įdėti į 3 l šalto vandens.
Kai užvirs, sumažinti ugnį ir sudėti pakepintas prieskonines daržoves, įmesti lauro lapelį ir kvapniuosius pipirus, išvirti.
Minkštą mėsą išimti, nuovirą perkošti.
Raugintus burokėlius stambiai sutarkuoti, ištroškinti 2 stiklinėse nuoviro.
Supilti į likusį nuovirą.
Iš miltų ir sviesto paruošti uždarą, supilti į barščius.
Patiekiant pagardinti grietine.
Atskirai patiekti išvirtas bulves ir supjaustytus šonkaulius.