Prieskonines daržoves nuvalyti, supjaustyti ir trumpai pakepinti svieste (1 šaukštas).
Šonkaulius įdėti į 3 l šalto vandens.
Kai užvirs, sumažinti ugnį ir sudėti pakepintas prieskonines daržoves, įmesti lauro lapelį ir kvapniuosius pipirus, išvirti.
Minkštą mėsą išimti, nuovirą perkošti.
Raugintus burokėlius stambiai sutarkuoti, ištroškinti 2 stiklinėse nuoviro.
Supilti į likusį nuovirą.
Iš miltų ir sviesto paruošti uždarą, supilti į barščius.
Patiekiant pagardinti grietine.
Atskirai patiekti išvirtas bulves ir supjaustytus šonkaulius.
Raugintų burokėlių barščiai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 500 gramų | kiauliena (šonkauliai) |
| 2 vienetai | burokėliai (rauginti) |
| 100 gramų | daržovės (prieskoninės) |
| 0.5 stiklinės | grietinė |
| 2 valgomieji šaukštai | sviestas |
| 1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
| 1 vienetas | lauro lapų |
| šiek tiek | kvapieji pipirai |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lukštuko čili sriubkošė
-
Lietuviška kopūstienė
-
Trinta moliūgų sriuba
-
Itališka svogūnų sriuba
-
Itališka manų kruopų sriuba
-
Tiršta pievagrybių sriuba
-
Saldi vyšnių sriuba su makaronais
-
Florentietiška špinatų sriuba
-
Linos sriuba
-
Raugintų burokėlių barščiai
-
Tiršta bulvienė su mėsa
-
Pomidorinė sriuba
-
Sūrio sriuba su krevetėmis
-
Mėlynių sriuba
-
Trinta morkų ir moliūgų sriuba
-
Ryžių sriuba su pievagrybiais
-
Burokėlių sriuba
-
Greitoji sriubukė
-
Sriuba "Charčio"
-
Leipcigo daržovių šiupininė
Raugintų burokėlių barščiai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena, šonkauliai,
500 gramų -
Burokėliai, rauginti,
2 vienetai -
Daržovės, prieskoninės,
100 gramų -
Grietinė,
0.5 stiklinės -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Lauro lapai,
1 vienetas - Kvapieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Prieskonines daržoves nuvalyti, supjaustyti ir trumpai pakepinti svieste (1 šaukštas).
Šonkaulius įdėti į 3 l šalto vandens.
Kai užvirs, sumažinti ugnį ir sudėti pakepintas prieskonines daržoves, įmesti lauro lapelį ir kvapniuosius pipirus, išvirti.
Minkštą mėsą išimti, nuovirą perkošti.
Raugintus burokėlius stambiai sutarkuoti, ištroškinti 2 stiklinėse nuoviro.
Supilti į likusį nuovirą.
Iš miltų ir sviesto paruošti uždarą, supilti į barščius.
Patiekiant pagardinti grietine.
Atskirai patiekti išvirtas bulves ir supjaustytus šonkaulius.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
