
Pertrinta burokėlių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
1 kilogramas | burokėliai |
1 litras | sultinys |
1 valgomasis šaukštas | acto |
4 valgomieji šaukštai | grietinė |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
1.5 valgomojo šaukšto | kvietiniai miltai |
šiek tiek | žalumynų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Burokėlius nulupame ir sutarkuojame burokine tarka, tada užpilame sultinio, įdedame šaukštą sviesto ir 10 minučių troškiname. Troškintus burokėlius pertriname per sietelį, užpilame sultiniu, sudedame svieste kepintus miltus, įberiame cukraus, druskos, supilame actą ir verdame apie 5 min. Sriubą tiekiame su grietine ir smulkintais žalumynais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Moliūgų sriuba
-
Arvydo pertrinta brokolių sriuba
-
Cukinijų sriuba su kariu
-
Trinta burokelių sriuba
-
Mėlynių sriuba
-
Gaspačas
-
Žiedinių kopūstų tyrė
-
Sriuba su konservuotais žirneliais
-
Pomidorų ir bazilikų sriuba
-
Trinta brokolių ir žirnių sriuba
-
Rūgštynių kremas
-
Pomidorų sriuba
-
Pertrinta pievagrybių sriuba
-
Sriuba (Sopa criolla)
-
Rugpjūčio skonis
-
Moliūgų sriuba su maskarponės sūriu
-
Svogūnų sriuba
-
Morkų sriuba su pelėsiniu sūriu
-
Keptų moliūgų sriuba su vištiena
-
Trinta moliūgų sriuba
Pertrinta burokėlių sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
- Cukrus
-
Burokėliai,
1 kilogramas -
Sultinys,
1 litras -
Actas,
1 valgomasis šaukštas -
Grietinė,
4 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
1.5 valgomojo šaukšto - Žalumynai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Burokėlius nulupame ir sutarkuojame burokine tarka, tada užpilame sultinio, įdedame šaukštą sviesto ir 10 minučių troškiname. Troškintus burokėlius pertriname per sietelį, užpilame sultiniu, sudedame svieste kepintus miltus, įberiame cukraus, druskos, supilame actą ir verdame apie 5 min. Sriubą tiekiame su grietine ir smulkintais žalumynais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...