
Pertrinta burokėlių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
1 kilogramas | burokėliai |
1 litras | sultinys |
1 valgomasis šaukštas | acto |
4 valgomieji šaukštai | grietinė |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
1.5 valgomojo šaukšto | kvietiniai miltai |
šiek tiek | žalumynų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Burokėlius nulupame ir sutarkuojame burokine tarka, tada užpilame sultinio, įdedame šaukštą sviesto ir 10 minučių troškiname. Troškintus burokėlius pertriname per sietelį, užpilame sultiniu, sudedame svieste kepintus miltus, įberiame cukraus, druskos, supilame actą ir verdame apie 5 min. Sriubą tiekiame su grietine ir smulkintais žalumynais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Moliūgų sriuba
-
Trinta morkų sriuba su baltos duonos skrebučiais
-
Morkų sriuba su pelėsiniu sūriu
-
Kreminė salierų sriuba
-
Brokolių sriuba
-
Trinta brokolių ir žirnių sriuba
-
Pertrinta burokėlių sriuba
-
Šviežių žirnių sriuba
-
Pieniška brokolių sriuba
-
Arvydo pertrinta brokolių sriuba
-
Žiedinių kopūstų tyrė
-
Cukinijų sriuba su kariu
-
Sriuba "Dieta"
-
Saldi agrastų sriuba
-
Arvydo pertrinta brokolių sriuba
-
Gardi moliūgų sriuba
-
Trinta cukinijų sriuba
-
Sriuba (Sopa criolla)
-
Kreminė bulvių sriubytė
-
Gaspačas
Pertrinta burokėlių sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
- Cukrus
-
Burokėliai,
1 kilogramas -
Sultinys,
1 litras -
Actas,
1 valgomasis šaukštas -
Grietinė,
4 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
1.5 valgomojo šaukšto - Žalumynai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Burokėlius nulupame ir sutarkuojame burokine tarka, tada užpilame sultinio, įdedame šaukštą sviesto ir 10 minučių troškiname. Troškintus burokėlius pertriname per sietelį, užpilame sultiniu, sudedame svieste kepintus miltus, įberiame cukraus, druskos, supilame actą ir verdame apie 5 min. Sriubą tiekiame su grietine ir smulkintais žalumynais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...