
Pertrinta burokėlių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
1 kilogramas | burokėliai |
1 litras | sultinys |
1 valgomasis šaukštas | acto |
4 valgomieji šaukštai | grietinė |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
1.5 valgomojo šaukšto | kvietiniai miltai |
šiek tiek | žalumynų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Burokėlius nulupame ir sutarkuojame burokine tarka, tada užpilame sultinio, įdedame šaukštą sviesto ir 10 minučių troškiname. Troškintus burokėlius pertriname per sietelį, užpilame sultiniu, sudedame svieste kepintus miltus, įberiame cukraus, druskos, supilame actą ir verdame apie 5 min. Sriubą tiekiame su grietine ir smulkintais žalumynais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Trinta brokolių sriuba
-
Gaspačas
-
Trinta bulvienė
-
Mėlynių sriuba
-
Rūgštynių kremas
-
Pieniška brokolių sriuba
-
Pertrinta burokėlių sriuba
-
Cukinijų sriuba
-
Moliūgų sriuba
-
Saldi agrastų sriuba
-
Cukinijų sriuba su kariu
-
Alaus sriuba
-
Pomidorų ir bazilikų sriuba
-
Šalta pomidorų ir baziliko sriuba
-
Sveikuoliška rudeninė moliūgo sriuba
-
Arvydo pertrinta brokolių sriuba
-
Paprikų sriuba
-
Pieniška moliūgų sriuba su makaronais
-
Trinta moliūgų sriuba
-
Trinta cukinijų sriuba
Pertrinta burokėlių sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
- Cukrus
-
Burokėliai,
1 kilogramas -
Sultinys,
1 litras -
Actas,
1 valgomasis šaukštas -
Grietinė,
4 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
1.5 valgomojo šaukšto - Žalumynai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Burokėlius nulupame ir sutarkuojame burokine tarka, tada užpilame sultinio, įdedame šaukštą sviesto ir 10 minučių troškiname. Troškintus burokėlius pertriname per sietelį, užpilame sultiniu, sudedame svieste kepintus miltus, įberiame cukraus, druskos, supilame actą ir verdame apie 5 min. Sriubą tiekiame su grietine ir smulkintais žalumynais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...