Pertrinta burokėlių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
1 kilogramas | burokėliai |
1 litras | sultinys |
1 valgomasis šaukštas | acto |
4 valgomieji šaukštai | grietinė |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
1.5 valgomojo šaukšto | kvietiniai miltai |
šiek tiek | žalumynų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Burokėlius nulupame ir sutarkuojame burokine tarka, tada užpilame sultinio, įdedame šaukštą sviesto ir 10 minučių troškiname. Troškintus burokėlius pertriname per sietelį, užpilame sultiniu, sudedame svieste kepintus miltus, įberiame cukraus, druskos, supilame actą ir verdame apie 5 min. Sriubą tiekiame su grietine ir smulkintais žalumynais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Trinta morkų ir moliūgų sriuba
- Kreminė salierų sriuba
- Trinta moliūgų sriuba su pievagrybiais ir sūriu
- Rugpjūčio skonis
- Sriuba su konservuotais žirneliais
- Pomidorų ir bazilikų sriuba
- Burokėlių sriuba
- Moliūgų sriuba
- Trinta cukinijų sriuba
- Brokolių sriuba
- Arvydo pertrinta brokolių sriuba
- Tiršta žirnių sriuba
- Gaspačas
- Moliūgų sriuba
- Sriuba (Sopa criolla)
- Pieniška moliūgų sriuba su makaronais
- Trinta svogūnų sriuba
- Pomidorų sriuba su mocarelos sūriu
- Svogūnų trinta sriuba
- Trinta pomidorų sriuba su sūriu
Pertrinta burokėlių sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
- Cukrus
-
Burokėliai,
1 kilogramas -
Sultinys,
1 litras -
Actas,
1 valgomasis šaukštas -
Grietinė,
4 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
1.5 valgomojo šaukšto - Žalumynai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Burokėlius nulupame ir sutarkuojame burokine tarka, tada užpilame sultinio, įdedame šaukštą sviesto ir 10 minučių troškiname. Troškintus burokėlius pertriname per sietelį, užpilame sultiniu, sudedame svieste kepintus miltus, įberiame cukraus, druskos, supilame actą ir verdame apie 5 min. Sriubą tiekiame su grietine ir smulkintais žalumynais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...