700 gramų | vištienos filė |
2.5 litro | vanduo |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | druska |
150 gramų | kvietiniai miltai |
2 vienetai | kiaušiniai |
Kai sultinys verda, nepamirškite nugriebti putų.
Po to įdėkite druskos, supjaustytas morkas, svogūnus. Kai sriuba išvirs, morkas ir svogūnus išimsime.
Po 10 min. sriubos virimo sudedame į sultinį susmulkintas bulves.
Kiaušinius išplakame iš sumaišome su miltais ir druska. Šios masės imame po šaukštą ir įleidžiame į sriubą. Kai "koldūnai" iškils į viršų, sriuba bus išvirusi.
Galiausiai į sriubą įberkite žalumynų.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Moliūgų sriuba „Tau, mano meile“
- Sriuba "Sveikata"
- Persikais, muskatu, česnakais pagardinta kiaulienos sriuba
- Pieniška sriuba su aguonomis
- Trinta burokelių sriuba
- Baltarusiška grybų sriuba
- Vasariška sriuba
- Pomidorinė kopūstų sriuba
- Tiršta kopūstų sriuba
- Pieniška moliūgų sriuba su makaronais
- Jogurto sriuba
- Sūrio sriuba
- Kaimiška sriubikė
- Pomidorinė sriuba
- Paprikų ir vištienos sriuba
- Arvydo barščiai su aviena
- Sočioji sriuba su kalakutienos kukuliais ir šviežiomis bulvytėmis
- Tiršta daržovių sriuba
- Moliūgų sriuba
- Prancūziška svognų sriuba
Vištienos sriuba su koldūnais
- Paruošimo laikas:
-
Vištienos filė,
700 gramų -
Vanduo,
2.5 litro -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas - Druska
-
Kvietiniai miltai,
150 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Vištieną supjaustome norimo dydžio gabalais ir dedame į vandenį virti.
Kai sultinys verda, nepamirškite nugriebti putų.
Po to įdėkite druskos, supjaustytas morkas, svogūnus. Kai sriuba išvirs, morkas ir svogūnus išimsime.
Po 10 min. sriubos virimo sudedame į sultinį susmulkintas bulves.
Kiaušinius išplakame iš sumaišome su miltais ir druska. Šios masės imame po šaukštą ir įleidžiame į sriubą. Kai "koldūnai" iškils į viršų, sriuba bus išvirusi.
Galiausiai į sriubą įberkite žalumynų.