700 gramų | vištienos filė |
2.5 litro | vanduo |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | druska |
150 gramų | kvietiniai miltai |
2 vienetai | kiaušiniai |
Kai sultinys verda, nepamirškite nugriebti putų.
Po to įdėkite druskos, supjaustytas morkas, svogūnus. Kai sriuba išvirs, morkas ir svogūnus išimsime.
Po 10 min. sriubos virimo sudedame į sultinį susmulkintas bulves.
Kiaušinius išplakame iš sumaišome su miltais ir druska. Šios masės imame po šaukštą ir įleidžiame į sriubą. Kai "koldūnai" iškils į viršų, sriuba bus išvirusi.
Galiausiai į sriubą įberkite žalumynų.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Žirnių sriuba su rūkyta mėsa ir skrudinta duona
- Bananų sriuba
- Suomiška žuvienė
- Aštri pomidorų sriuba su pupelėmis
- Pievagrybių sriuba su anakardžiais
- Moliūgų sriuba „Tau, mano meile“
- Persikais, muskatu, česnakais pagardinta kiaulienos sriuba
- Arvydo barščiai su aviena
- Čili sriuba
- Vištienos sriuba su makaronais
- Daržovių sriuba su šonine
- Lašišos ir lešių sriuba
- Paprasta makaronų sriuba "Jaunystė"
- Lukštuko čili sriubkošė
- Šviežių žirnių sriuba
- Voveraičių sriuba su džiovintais šaltalankiais ir kmynais
- Baravykų sriuba
- Šalta ispaniška sriuba
- Daržovių sriuba
- Alaus sriuba
Vištienos sriuba su koldūnais
- Paruošimo laikas:
-
Vištienos filė,
700 gramų -
Vanduo,
2.5 litro -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas - Druska
-
Kvietiniai miltai,
150 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Vištieną supjaustome norimo dydžio gabalais ir dedame į vandenį virti.
Kai sultinys verda, nepamirškite nugriebti putų.
Po to įdėkite druskos, supjaustytas morkas, svogūnus. Kai sriuba išvirs, morkas ir svogūnus išimsime.
Po 10 min. sriubos virimo sudedame į sultinį susmulkintas bulves.
Kiaušinius išplakame iš sumaišome su miltais ir druska. Šios masės imame po šaukštą ir įleidžiame į sriubą. Kai "koldūnai" iškils į viršų, sriuba bus išvirusi.
Galiausiai į sriubą įberkite žalumynų.