Vištieną supjaustome norimo dydžio gabalais ir dedame į vandenį virti.
Kai sultinys verda, nepamirškite nugriebti putų.
Po to įdėkite druskos, supjaustytas morkas, svogūnus. Kai sriuba išvirs, morkas ir svogūnus išimsime.
Po 10 min. sriubos virimo sudedame į sultinį susmulkintas bulves.
Kiaušinius išplakame iš sumaišome su miltais ir druska. Šios masės imame po šaukštą ir įleidžiame į sriubą. Kai "koldūnai" iškils į viršų, sriuba bus išvirusi.
Galiausiai į sriubą įberkite žalumynų.
Vištienos sriuba su koldūnais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 700 gramų | vištienos filė |
| 2.5 litro | vanduo |
| 1 vienetas | morkos |
| 1 vienetas | svogūnai |
| šiek tiek | druska |
| 150 gramų | kvietiniai miltai |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Suomiška žuvienė
-
Kaliforniška šparagų sriuba
-
Trinta burokelių sriuba
-
Trinta moliūgų sriuba
-
Saldi vyšnių sriuba su makaronais
-
Pupelių ir kukurūzų sriuba
-
Pomidorų sriuba su bazilikais
-
Špinatų sriuba
-
Žirnių sriuba lenkiškai
-
Suomiška žuvienė
-
Mėlynių sriuba
-
Šalta ispaniška sriuba
-
Margaritos šaltibarščiai
-
Vaistai nuo pachmelo
-
Žiedinių kopūstų tyrė
-
Toskanos pupelių sriuba
-
Voveraičių sriuba su džiovintais šaltalankiais ir kmynais
-
Kopūstų sriuba su vištienos maltinukais
-
Pieniška žuvienė
-
Lašišos galvyčių sriubytė
Vištienos sriuba su koldūnais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištienos filė,
700 gramų -
Vanduo,
2.5 litro -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas - Druska
-
Kvietiniai miltai,
150 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną supjaustome norimo dydžio gabalais ir dedame į vandenį virti.
Kai sultinys verda, nepamirškite nugriebti putų.
Po to įdėkite druskos, supjaustytas morkas, svogūnus. Kai sriuba išvirs, morkas ir svogūnus išimsime.
Po 10 min. sriubos virimo sudedame į sultinį susmulkintas bulves.
Kiaušinius išplakame iš sumaišome su miltais ir druska. Šios masės imame po šaukštą ir įleidžiame į sriubą. Kai "koldūnai" iškils į viršų, sriuba bus išvirusi.
Galiausiai į sriubą įberkite žalumynų.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
