| 3 vienetai | pomidorai |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 15 gramų | aitriosios paprikos |
| 1 kilogramas | žuvis (įvairi) |
| šiek tiek | druska |
| 1 vienetas | paprika |
Šią sriubą galima virti vien tik iš karpių. Tačiau įvairių rūšių žuvies sriuba esti skanesnė. Žuvienė paduodama valgyti su balta duona.
Bulves galima virti kartu su sriuba arba atskirai ir patiekti su žuviene. :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pievagrybių sriuba
-
Prancūziška svognų sriuba
-
Burokėlių lapkočių sriuba
-
Aštri pomidorų sriuba su pupelėmis
-
Svogūnų sriuba
-
Lietuviška kopūstienė
-
Žiedinių kopūstų tyrė
-
Pomidorų sriuba su bazilikais
-
Lašišos galvyčių sriubytė
-
Pomidorinė kopūstų sriuba
-
Florentietiška špinatų sriuba
-
Lukštuko čili sriubkošė
-
Pertrinta burokėlių sriuba
-
Pomidorų sriuba su cukinija
-
Rudeniu kvepianti kreminė baravykų sriuba
-
Kaliforniška šparagų sriuba
-
Dilgėlių sriubytė
-
Sriuba "Tom Yum Kung"
-
Bulbienė
-
Margaritos šaltibarščiai
Vengriška žuvienė
akcijas
- Paruošimo laikas:
-
Pomidorai,
3 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Aitrioji paprika,
15 gramų -
Žuvis, įvairi,
1 kilogramas - Druska
-
Paprika,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Žuvis gerai nuvaloma, išdarinėjama, supjaustoma trijų pirštų storio gabalais ir įtrinama druska. Galvos, uodegos, viduriai ir smulkios žuvelės išverdama kartu su svogūnais 1,5 l pasūdyto vandens. Kai tik vanduo užverda, suberiami čili pipirai. Svogūnams suvirus, sultinys perkošiamas per sietelį ir užpilamas ant paruoštų žuvies gabalų. Kartu sudedami plonais skridinėliais supjaustyti ankštiniai pipirai ir pomidorai. Norint galima pridėti pienių ir ikrų. Sriuba verdama 20 min. Kad žuvis nesukristų, puodas nemaišomas, o tik lengvai sukratomas.
Šią sriubą galima virti vien tik iš karpių. Tačiau įvairių rūšių žuvies sriuba esti skanesnė. Žuvienė paduodama valgyti su balta duona.
Bulves galima virti kartu su sriuba arba atskirai ir patiekti su žuviene. :)
