
3 vienetai | pomidorai |
1 vienetas | svogūnai |
15 gramų | aitriosios paprikos |
1 kilogramas | žuvis (įvairi) |
šiek tiek | druska |
1 vienetas | paprika |
Šią sriubą galima virti vien tik iš karpių. Tačiau įvairių rūšių žuvies sriuba esti skanesnė. Žuvienė paduodama valgyti su balta duona.
Bulves galima virti kartu su sriuba arba atskirai ir patiekti su žuviene. :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Alaus sriuba
-
Paprikų sriuba
-
Žirnių sriuba su rūkyta mėsa ir skrudinta duona
-
Daržovių sriuba su šonine
-
Pomidorinė kopūstų sriuba
-
Moliūgų sriuba
-
Greitoji sriubukė
-
Daržovių sriuba su kumpiu
-
Tiršta bulvienė su mėsa
-
Toskanos pupelių sriuba
-
Tiršta daržovių sriuba
-
Trinta porų ir bulvių sriuba
-
Pertrinta burokėlių sriuba
-
Grybų sriuba su slyvomis
-
Burokėlių-grybų sriuba
-
Aštri meksikietiška sriuba
-
Pupelių sriuba
-
Pupelių sriuba su miško grybais
-
Lietuviška kopūstienė
-
Baltarusiška grybų sriuba
Vengriška žuvienė

- Paruošimo laikas:
-
Pomidorai,
3 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Aitrioji paprika,
15 gramų -
Žuvis, įvairi,
1 kilogramas - Druska
-
Paprika,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Žuvis gerai nuvaloma, išdarinėjama, supjaustoma trijų pirštų storio gabalais ir įtrinama druska. Galvos, uodegos, viduriai ir smulkios žuvelės išverdama kartu su svogūnais 1,5 l pasūdyto vandens. Kai tik vanduo užverda, suberiami čili pipirai. Svogūnams suvirus, sultinys perkošiamas per sietelį ir užpilamas ant paruoštų žuvies gabalų. Kartu sudedami plonais skridinėliais supjaustyti ankštiniai pipirai ir pomidorai. Norint galima pridėti pienių ir ikrų. Sriuba verdama 20 min. Kad žuvis nesukristų, puodas nemaišomas, o tik lengvai sukratomas.
Šią sriubą galima virti vien tik iš karpių. Tačiau įvairių rūšių žuvies sriuba esti skanesnė. Žuvienė paduodama valgyti su balta duona.
Bulves galima virti kartu su sriuba arba atskirai ir patiekti su žuviene. :)