
3 vienetai | pomidorai |
1 vienetas | svogūnai |
15 gramų | aitriosios paprikos |
1 kilogramas | žuvis (įvairi) |
šiek tiek | druska |
1 vienetas | paprika |
Šią sriubą galima virti vien tik iš karpių. Tačiau įvairių rūšių žuvies sriuba esti skanesnė. Žuvienė paduodama valgyti su balta duona.
Bulves galima virti kartu su sriuba arba atskirai ir patiekti su žuviene. :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pievagrybių sriuba
-
Baravykų sriuba su cukinija
-
Obuolių sriuba "Svorio netektis"
-
Moliūgų sriuba su kepinta mėsa ir porais
-
Ukrainietiška selianka
-
Svogūnų trinta sriuba
-
Pieniška briuselinių kopūstų sriuba
-
Vištienos sultinys
-
Prancūziška svognų sriuba
-
Žirnienė su grybais
-
Margaritos šaltibarščiai
-
Pievagrybių sriuba su raugintais agurkais
-
Špinatų sriuba
-
Pomidorų sriuba su mocarelos sūriu
-
Paprasta kopūstų sriuba
-
Bulbienė
-
Aštri pomidorų sriuba su pupelėmis
-
Grybų sriuba su slyvomis
-
Daržovių sriuba su kumpiu
-
Baltųjų pupelių sriuba su daržovėmis
Vengriška žuvienė

- Paruošimo laikas:
-
Pomidorai,
3 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Aitrioji paprika,
15 gramų -
Žuvis, įvairi,
1 kilogramas - Druska
-
Paprika,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Žuvis gerai nuvaloma, išdarinėjama, supjaustoma trijų pirštų storio gabalais ir įtrinama druska. Galvos, uodegos, viduriai ir smulkios žuvelės išverdama kartu su svogūnais 1,5 l pasūdyto vandens. Kai tik vanduo užverda, suberiami čili pipirai. Svogūnams suvirus, sultinys perkošiamas per sietelį ir užpilamas ant paruoštų žuvies gabalų. Kartu sudedami plonais skridinėliais supjaustyti ankštiniai pipirai ir pomidorai. Norint galima pridėti pienių ir ikrų. Sriuba verdama 20 min. Kad žuvis nesukristų, puodas nemaišomas, o tik lengvai sukratomas.
Šią sriubą galima virti vien tik iš karpių. Tačiau įvairių rūšių žuvies sriuba esti skanesnė. Žuvienė paduodama valgyti su balta duona.
Bulves galima virti kartu su sriuba arba atskirai ir patiekti su žuviene. :)