
3 vienetai | pomidorai |
1 vienetas | svogūnai |
15 gramų | aitriosios paprikos |
1 kilogramas | žuvis (įvairi) |
šiek tiek | druska |
1 vienetas | paprika |
Šią sriubą galima virti vien tik iš karpių. Tačiau įvairių rūšių žuvies sriuba esti skanesnė. Žuvienė paduodama valgyti su balta duona.
Bulves galima virti kartu su sriuba arba atskirai ir patiekti su žuviene. :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jogurtinė sriuba
-
Svogūnų trinta sriuba
-
Raugintų burokėlių barščiai
-
Šiuolaikiška blėkų sriuba
-
Žirnių su perlinėmis kruopomis sriuba
-
Vištienos sriuba su makaronais
-
Cukinijų sriuba su kariu
-
Tofu sriuba su daržovėmis
-
Trinta pievagrybių sriuba
-
Sriuba "Charčio"
-
Moliūgų sriuba su maskarponės sūriu
-
Suomiška žuvienė
-
Čili sriuba
-
Pievagrybių sriuba
-
Šviežių žirnių sriuba
-
Pomidorinė kopūstų sriuba
-
Agurkų sriuba
-
Miško grybų ir burokėlių sriuba
-
Baltųjų pupelių sriuba su daržovėmis
-
Lauros šaltibarščiai
Vengriška žuvienė

- Paruošimo laikas:
-
Pomidorai,
3 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Aitrioji paprika,
15 gramų -
Žuvis, įvairi,
1 kilogramas - Druska
-
Paprika,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Žuvis gerai nuvaloma, išdarinėjama, supjaustoma trijų pirštų storio gabalais ir įtrinama druska. Galvos, uodegos, viduriai ir smulkios žuvelės išverdama kartu su svogūnais 1,5 l pasūdyto vandens. Kai tik vanduo užverda, suberiami čili pipirai. Svogūnams suvirus, sultinys perkošiamas per sietelį ir užpilamas ant paruoštų žuvies gabalų. Kartu sudedami plonais skridinėliais supjaustyti ankštiniai pipirai ir pomidorai. Norint galima pridėti pienių ir ikrų. Sriuba verdama 20 min. Kad žuvis nesukristų, puodas nemaišomas, o tik lengvai sukratomas.
Šią sriubą galima virti vien tik iš karpių. Tačiau įvairių rūšių žuvies sriuba esti skanesnė. Žuvienė paduodama valgyti su balta duona.
Bulves galima virti kartu su sriuba arba atskirai ir patiekti su žuviene. :)