
Kaliforniška šparagų sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | šparagai |
1 litras | vanduo |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
2 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
šiek tiek | druska |
2 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
1 valgomasis šaukštas | grietinėlės, 35% |
1 valgomasis šaukštas | ananasų (tarkuotas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Šparagai gerai perplaunami, jų viršūnėlės nupjaunamos ir patroškinamos truputyje vandens. Likę šparagai išverdami truputį pasūdytame vandenyje ir pertrinami per sietą. Iš šios masės paruošiamas baltasis padažas. Į jį įberiama cukraus, sudedama likęs sviestas ir ištroškintos šparagų viršūnėlės. Viskas dar kartą užvirinama. Po to sriuba nukeliama nuo ugnies. Grietinėlė išmaišoma su tryniais, sumaišoma su citrinos sultimis bei trupučiu druskos ir supilama į sriubą. Prieš patiekiant, į sriubą įberiama sutarkuoto ananaso. Jei norite galite sutrinti smulkintuvu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sveikuoliška rudeninė moliūgo sriuba
-
Pomidorų sriuba su cukinija
-
Moliūgų sriuba su maskarponės sūriu
-
Moliūgų sriuba
-
Moliūgo kisielius
-
Kreminė bulvių sriubytė
-
Paprikų sriuba
-
Brokolių sriuba
-
Pertrinta pievagrybių sriuba
-
Moliūgų sriuba
-
Porų trinta sriuba
-
Alaus sriuba
-
Trinta moliūgų sriuba su pievagrybiais ir sūriu
-
Pieniška brokolių sriuba
-
Keptų moliūgų sriuba su vištiena
-
Prancūziška bulvių sriuba
-
Sriuba (Sopa criolla)
-
Trinta pomidorų sriuba su sūriu
-
Trinta porų ir bulvių sriuba
-
Trinta bulvienė
Kaliforniška šparagų sriuba
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Šparagai,
500 gramų -
Vanduo,
1 litras -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Citrinų sultys,
2 valgomieji šaukštai - Druska
-
Kiaušiniai, tryniai,
2 vienetai -
Grietinėlė, 35%,
1 valgomasis šaukštas -
Ananasai, tarkuotas,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šparagai gerai perplaunami, jų viršūnėlės nupjaunamos ir patroškinamos truputyje vandens. Likę šparagai išverdami truputį pasūdytame vandenyje ir pertrinami per sietą. Iš šios masės paruošiamas baltasis padažas. Į jį įberiama cukraus, sudedama likęs sviestas ir ištroškintos šparagų viršūnėlės. Viskas dar kartą užvirinama. Po to sriuba nukeliama nuo ugnies. Grietinėlė išmaišoma su tryniais, sumaišoma su citrinos sultimis bei trupučiu druskos ir supilama į sriubą. Prieš patiekiant, į sriubą įberiama sutarkuoto ananaso. Jei norite galite sutrinti smulkintuvu.
Reklama:
Komentarai (5)
-
(anonimas)
2010-09-07 13:30
:soku2: :soku2: %-) :bravo: :-p :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...